Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:
ovde su srca slomljena zbog radi fudbala, njet zbog radi ljubavi
joj jesam spora malo sam pJana :D
a meni nema bujruma a?
valjala bi sada jedna ljuta za slomljeno fudbalsko srce
dodje mi da ti ubacim sliku ove tekilice ali kod mene je u solji sa srcima mos' mislit simbolike taman ima jedna jos, u solju sa nekim malim misem i macom sa masnom zivjela :D:D
Čuj, kakve ovo ima veze sa ljubavi? Izgleda da će i ova tema morati imati svoj edukativni dio, iako prvobitno nije tako zamišljena
Jedan jaran , željovac, tražio mi je da mu javljam sve promjene pošto je on trenutno na moru i uredno se i iskreno radovao ovoj pobjedi. Ova tema NIJE namjenjena njemu.
S jednim drugim željovcem sam gledao utakmicu i on je, skoro pa otvoreno, navijao za Genk... e ova je tema za njega i njemu slične - patite i lomite se barem 8 dana, a izvjesno je i mnogo duže
Vi idete polako ali sigurno za našim stopama.....
Te fraze o ribarima ostavite nekome drugom.....jer su i Islanđani ribari kao i Maltežani ..... a ovi belgijski pivari su stvarno jadna i slaba ekipa koja je zalutala u drugo pretkolo .
P.S Doktore Neelix hvala na temi .....vidjećemo ko će nakon izvjesnog vremena trebati hećima ovdje
Vi ste frustracija od tima..... i da .....koji je naš tim osvojio najviše bodova za BiH u Euro takmičenjima......jedino ako uđete u grupnu fazu Lige prvaka .....možete nam se približiti