Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja ja pitah.. ne iz razloga dobro i lose pivo..ima piva boljih i losijih..nekome jedno bolje, drugome drugo... ovo je bilo bas uzas.. nesto nagore sto ikad ulila u sebe
zlo zlo wrote:ja ja pitah.. ne iz razloga dobro i lose pivo..ima piva boljih i losijih..nekome jedno bolje, drugome drugo... ovo je bilo bas uzas.. nesto nagore sto ikad ulila u sebe
mislim nas dvoje prepoznalo kavu u pivu
E, baš ću isprobati, pa pokušati ocjeniti. ''Teško pivo'' PREmIUM Sarajevske pivare u luksuznom pakovanju mi je za 10-ke.
Meni najbolje domace crno koje postoji na trzistu je Tuzlansko.
Ima ukus pekmeza, mmmmmmm
I meni isto nanosi,na pekmez (Od takiša)
Ali meni je vrh ovo pivo,kad su domaća piva u pitanju,a ovi što navode da se osjeti na kafu,to vam je hmelj kojeg inače ima u pivu kad je pivo kvalitetno a kad je industrijska brlja onda se to i ne osjeti.
Ta daaaaaa
Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
avenija wrote:Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
Meni je recimo sarajevsko crno............ni za qrac.Obično smeće od piva koje je usput i ofarbano nekom kvazi bojom.Vjerovatno auto lak.
Najprije da je rijec o neadekvatnom skladistenju, moguce i da mijenja okus stajanjem i da nije do kraja ispitan recept, mozda je i losa kontrola kvaliteta u samoj proizvodnji, ali ono crno pivo koje se moze dobiti u restoranu pivnice nikad nije omanulo. Znaci, koga interesuje ako bude u prilici neka svrati u restoran "taverna" u tuzli, sto je zapravo "pivnica" prakticno u sklopu pivare, i neka tamo proba pivo, i svijetlo i tamno.
avenija wrote:Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
Nisam probao crno ali jesam tuzlansko obicno i bilo je grozno. Sarajevska piva su mi vec bolja. Niksicko odlicno. Ozujsko lose, Pan lose. O ukusima nije raspravljati. Slazem se da nakon 4-5 pive svaka naredna je ista, he he.