Tuzlanski Taksi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Berti
#1 Tuzlanski Taksi
Procitah dosta negativnih komentara o Sarajevskim Taksistima....interesuju me Vase sugestije, zalbe, pohvale itd. o Tuzlanskim Taksistima, a u cilju poboljsanja usluge prema krajnjim korisnicima. Nadam se da ce ova tema pomoci Tuzlanskim Taksistima da uvide svoje greske (ako ih ima) 
-
Frutek
#2 Re: Tuzlanski Taksi
Cijena prevoza sasvim prihvatljiva, auta većinom OK, jedina zamjerka što puno pričaju (čast izuzetcima) o stvarima koje putnika (klijenta) apsolutno ne interesuju, tu trebaju još da rade jer nije to profesionalno. Često se pitam da li je Tuzli uopšte potrebno toliko taxista i da li svi mogu živit od toga, to vjerovatno zna neko ko je u toj profesiji. Ostalo je sve u redu.
-
Labirint
#3 Re: Tuzlanski Taksi
Jel' u Tuzli taxi jos uvijek marka?
- johntra
#4 Re: Tuzlanski Taksi
Nije, sad je marka i po...
Nego, da se pogrešno ne shvatim, nemam ništa protiv ove teme, ali mislim da bi bilo bolje da je u pdf-u Sjeveroistočna Bosna...mislim da tamo ima mnogo više ljudi koji su koristili usluge tuzlanskog taksija...ja često ide gore, ali eto, do sada se nikad nisam vozio taksijem...
Nego, da se pogrešno ne shvatim, nemam ništa protiv ove teme, ali mislim da bi bilo bolje da je u pdf-u Sjeveroistočna Bosna...mislim da tamo ima mnogo više ljudi koji su koristili usluge tuzlanskog taksija...ja često ide gore, ali eto, do sada se nikad nisam vozio taksijem...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#5 Re: Tuzlanski Taksi
Tuzlanski taxi ima uslugu gdje ako se zapiješ dođu dvojica, jedan te vozi u taxiju, a drugi vraća tvoje auto na odredište. Ne znam kako to zovu.
-
Dendrlix
#6 Re: Tuzlanski Taksi
Imaju to i nasi. Naplacuju iznos voznje x 2..arman1 wrote:Tuzlanski taxi ima uslugu gdje ako se zapiješ dođu dvojica, jedan te vozi u taxiju, a drugi vraća tvoje auto na odredište. Ne znam kako to zovu.
- _mufljuz_
#7 Re: Tuzlanski Taksi
drink & drive se to zove kod mene