Tuzlanski Taksi

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Berti

#1 Tuzlanski Taksi

Post by Berti »

Procitah dosta negativnih komentara o Sarajevskim Taksistima....interesuju me Vase sugestije, zalbe, pohvale itd. o Tuzlanskim Taksistima, a u cilju poboljsanja usluge prema krajnjim korisnicima. Nadam se da ce ova tema pomoci Tuzlanskim Taksistima da uvide svoje greske (ako ih ima) :-D
Frutek

#2 Re: Tuzlanski Taksi

Post by Frutek »

Cijena prevoza sasvim prihvatljiva, auta većinom OK, jedina zamjerka što puno pričaju (čast izuzetcima) o stvarima koje putnika (klijenta) apsolutno ne interesuju, tu trebaju još da rade jer nije to profesionalno. Često se pitam da li je Tuzli uopšte potrebno toliko taxista i da li svi mogu živit od toga, to vjerovatno zna neko ko je u toj profesiji. Ostalo je sve u redu.
Labirint

#3 Re: Tuzlanski Taksi

Post by Labirint »

Jel' u Tuzli taxi jos uvijek marka?
johntra

#4 Re: Tuzlanski Taksi

Post by johntra »

Nije, sad je marka i po...
Nego, da se pogrešno ne shvatim, nemam ništa protiv ove teme, ali mislim da bi bilo bolje da je u pdf-u Sjeveroistočna Bosna...mislim da tamo ima mnogo više ljudi koji su koristili usluge tuzlanskog taksija...ja često ide gore, ali eto, do sada se nikad nisam vozio taksijem...
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#5 Re: Tuzlanski Taksi

Post by arman1 »

Tuzlanski taxi ima uslugu gdje ako se zapiješ dođu dvojica, jedan te vozi u taxiju, a drugi vraća tvoje auto na odredište. Ne znam kako to zovu.
Dendrlix

#6 Re: Tuzlanski Taksi

Post by Dendrlix »

arman1 wrote:Tuzlanski taxi ima uslugu gdje ako se zapiješ dođu dvojica, jedan te vozi u taxiju, a drugi vraća tvoje auto na odredište. Ne znam kako to zovu.
Imaju to i nasi. Naplacuju iznos voznje x 2..
_mufljuz_

#7 Re: Tuzlanski Taksi

Post by _mufljuz_ »

drink & drive se to zove kod mene :mrgreen:
Post Reply