al uglavnom to je to.
neznam gdje da se ide vishe a da nije ucmalost.....
ne spominjite mi romu... 5-ak ulaz:D
slazem se sa tobom, !!!7th_Heaven wrote: ja visim u Slobodi. gore svaku vece prozivaju, ima spisak stalnih gostiju, ako se ne pojavis, dobijes neopravdan, onda moras najmanje ljekarsko opravdanje donjet...jer gore se mora navratit.![]()
bijah u toj Romi, odvedoshe me, tih pet km se platja samo vikendom ili? Jer mi ne platismo nishta? Mjesto jeste sredjeno, stoji i to je to.pepeljara wrote:Ebote, nije da nema, al sve dojadilo, pogotov one zive svirke koje su svaku vece istu, al stas valja nam se.. odushe malo promjene unjeli su oni sa FM JAM, u D-MOLL koji se sad zove jam club..
al uglavnom to je to.
Roma je u TZ ono sto je Aqua u SA - mjesto za skorojevice, koje su otvorili kriminalci. Jedino mi nije jasno zasto si uopste zalazio dole, al nek si, da vidis i najgore sto Tuzla nudi...The_Fluid wrote:bijah u toj Romi, odvedoshe me, tih pet km se platja samo vikendom ili? Jer mi ne platismo nishta? Mjesto jeste sredjeno, stoji i to je to.pepeljara wrote:Ebote, nije da nema, al sve dojadilo, pogotov one zive svirke koje su svaku vece istu, al stas valja nam se.. odushe malo promjene unjeli su oni sa FM JAM, u D-MOLL koji se sad zove jam club..
al uglavnom to je to.
samo jos kad bih znala, ko je taj Shako? i k'tomu jos Polumenta?!!dEnI_tz wrote:U romi u petak Shako Polumenta za muske ulaz 15km a za djevojke 10km![]()
to necu propustit
sunday_morning wrote:samo jos kad bih znala, ko je taj Shako? i k'tomu jos Polumenta?!!dEnI_tz wrote:U romi u petak Shako Polumenta za muske ulaz 15km a za djevojke 10km![]()
to necu propustit