ima to da s ekstra plaćama dembeliše 450 zaposlenih koji osim što ne privređuju glavni im je zadatak namještanje višemilionskih tendera naravno sarajevskim firmama, s druge strane ako se pogledaju statistički podaci stoji da je proizvodnja uglja i el. energije u tuzlanskom kantonu 0 što je smiješno a ako se ovako nastavi urušavati privreda ne da neće biti novaca za tuzlu, neće ga biti ni za državne institucije i to je sigurno.mk ultra wrote:može li pitanjeshibonja wrote:Aksamhajrullah drage moje Sarajlije i sugradjani moji Tuzlaci,elem,ja kao NE budjetski korisnik mogu reci da me ne pogadja to sto se ko nekakve pare slivaju u Sarajevski Kanton,ni iz dzepa ni u dzep,znam od skora da Grad Tuzla uzima 5 ili 6 miliona maraka od J.P Elektoprivreda BiH na ime zagadjenja vazduha,i te pare idu Gradu Tuzla i Jasminu Imamovicu u budzet ,te ih on rasporedjuje kako on misli da je najbolje.....
Nemojmo dozvoliti da se mi sad ovde zavadjamo zbog visih politika i kvazi intelektualaca,samo se uhljebljeni boje za svoja dupeta,obicna raja nebi osjetila i da se u TK slije milijarda maraka,vjerujte mi!
Volim BiH,volim glavi grad Sarajevo i svu raju nashu,nije nas problem slijevanje para u glavni grad,ni nesto slicno tome,vec vnago za koju raja bez zgamo glasa decenijama...ljubim vas sve
šta to sarajevo ima od centrale elektroprivrede?
pogledajte samo nakaradu od autoceste 5C, valjda ju je trebalo početi graditi od granice da robe i ljudi barem do nekle mogu nesmetano ući u BH, ovako će valjda padobranom u Sarajevo pa do Zenice.