Ima li tuzlaka ovdje? Kakve su sanse ovom nasmijanom na izborima? Sta mislite o njemu?
Tuzla: Zlatko Berbic
-
Beep
#1 Tuzla: Zlatko Berbic
http://www.berba.ba
Ima li tuzlaka ovdje? Kakve su sanse ovom nasmijanom na izborima? Sta mislite o njemu?
-
Beep
#2 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
nezavisni kandidat za nacelnika...
- Halcyon
#3 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
Mislim da mu broj glasova neće prijeći 15%. O njemu ne mislim ništa posebno, čini se malo većim ublehašom od Faraona (ne treba zaboravit da je s njim bio dobar haver kad su organizovali obaranje rekorda u svemu i svačemu).
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
vodi prljavu kampanju protiv Jasmina
- Halcyon
#5 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
Učio od najboljih.plain vanilla wrote:vodi prljavu kampanju protiv Jasmina
- plain vanilla
#6 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
ne znam od koga je ucio, ali sam se iznenadila kad sam vidjela kako jedan portal otvorena navija za BerbicaHalcyon wrote:Učio od najboljih.plain vanilla wrote:vodi prljavu kampanju protiv Jasmina
tri-cetiri teksta pljuvacine po opcini i Jasminu, pa onda Berbic posjetio neku MZ
imal plata na Kameleonu?
- Halcyon
#7 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
Od Jasmina Imamovića.plain vanilla wrote:ne znam od koga je ucio
Da nije onaj pokušaj novinarstva Dosije?plain vanilla wrote:ali sam se iznenadila kad sam vidjela kako jedan portal otvorena navija za Berbica
Ne znam. Mada, kad iz konkurentskog tabora stignu optužbe za plate na Kameleonu, njima nešto i ne vjerujem.plain vanilla wrote:imal plata na Kameleonu?
- plain vanilla
#8 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
nisam ja cula da nemaju plata ni iz kakvog tabora
nego od ljudi iz carsije
e bas taj dosije...
nego od ljudi iz carsije
e bas taj dosije...
- Halcyon
#9 Re: Tuzla: Zlatko Berbic
Krene to iz tabora, k'o i za privatizaciju jezera ili zatrpavanje od strane Salke Bukvarevića i slične gluposti.
Dosije je dno-dna. Kritiku upućenu vlasti mogu shvatiti, i smatram da trebaju postojati i mediji koji će to raditi. Ali na onaj način ne. Ono ne samo da je neukusno i nekulturno, ono je uvreda za inteligenciju.
Dosije je dno-dna. Kritiku upućenu vlasti mogu shvatiti, i smatram da trebaju postojati i mediji koji će to raditi. Ali na onaj način ne. Ono ne samo da je neukusno i nekulturno, ono je uvreda za inteligenciju.