Pozdrav.
Zanima me da li neko zna red voznje iz Tuzle za Zenicu i obrnuto .Takodjer me zanima cijena karte .
Unaprijed zahvalan.
Lijep Pozdrav.
Tuzla - Zenica Autobus
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
- ibi
#3 Re: Tuzla - Zenica Autobus
Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.
Nego da dobijes pogresne info
- Edin H.
#4 Re: Tuzla - Zenica Autobus
ibi wrote:Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.
Jest' bas - tako ja nazvao u Makarskoj autobusku stanicu: "Kada dolazi autobus iz bosanske metropole?" Kaze zena recimo u 8. "Pa ima li jos koji?" Ima u deset. "Pa ima li jos koji?" Kaze gospodja:"Sta te briga?" i spusti mi slusalicu.
-
Fudo387
#5 Re: Tuzla - Zenica Autobus
Dobro ti je i rekla, bas si dosadan.Edin H. wrote:ibi wrote:Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.
Jest' bas - tako ja nazvao u Makarskoj autobusku stanicu: "Kada dolazi autobus iz bosanske metropole?" Kaze zena recimo u 8. "Pa ima li jos koji?" Ima u deset. "Pa ima li jos koji?" Kaze gospodja:"Sta te briga?" i spusti mi slusalicu.
-
gagecxxx
#6 Re: Tuzla - Zenica Autobus
Nazvao sam ,"ljubazna " zena mi je rekla sljedece: " 15,16,20,14,"ibi wrote:Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.
Znaci li tebi to nesto ? Meni lici na Bingo .
Profesionalnost na nivou .
A da ne spominjem web stranice nasih prevoznika i stanica ,bogu plakati ..
Zato sam mislio da ima neki student ,koji zna to .
LP
- Edin H.
#7 Re: Tuzla - Zenica Autobus
Fudo387 wrote:Dobro ti je i rekla, bas si dosadan.Edin H. wrote:ibi wrote:Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.

- vješalica
#8 Re: Tuzla - Zenica Autobus
moRa da si centrotrans zvao pa.su ti one seljandure iz prdimahovine tako objasnilegagecxxx wrote:Nazvao sam ,"ljubazna " zena mi je rekla sljedece: " 15,16,20,14,"ibi wrote:Najbolje bi bilo da si vrijeme utrosio tako sto si u google upisao, a zatim nazvao telefonom i pitao.
Znaci li tebi to nesto ? Meni lici na Bingo .
Profesionalnost na nivou .
A da ne spominjem web stranice nasih prevoznika i stanica ,bogu plakati ..
Zato sam mislio da ima neki student ,koji zna to .
LP
kao i obicno
plus.sto im je veza kao iz 1934. godine