Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
interesuje me autobusni prevoz izmedju Tuzle i Ugljevika i naravno povratak iz Ugljevika u Tuzlu?
ako neko ima informacije da mi javi kad polaze busevi iz Tuzle i kolika je otprilike udaljenost izmedju Tuzle i Ugljevika.
svaki autobus sto vozi za bijeljinu, staje u ugljeviku, i obratno...sto znaci odprilike svako sat vremena...direktne linije naravno nema, jer i nema potrebe, dovoljno ima linija za bijeljinu...vremenski ti treba ja mislim oko sat vremena u jednom pravcu...koja minuta dola gore...udaljenost je oko 40 km...
vukojebina wrote:svaki autobus sto vozi za bijeljinu, staje u ugljeviku, i obratno...sto znaci odprilike svako sat vremena...direktne linije naravno nema, jer i nema potrebe, dovoljno ima linija za bijeljinu...vremenski ti treba ja mislim oko sat vremena u jednom pravcu...koja minuta dola gore...udaljenost je oko 40 km...