potreban mi je dobar muzicki bend u Tuzli za organizovanje jedne proslave. Po mogucnosti da bend svira sve osim novokomponovane muzike
Ako neko ima neki prijedlog neka napise
Moderator: _BataZiv_0809
Ne valjaju ti ovi sunčice, oni od Džeja sviraju pjesme.CVIKERASH wrote:Probaj sa Nula Plus.Prase samo tako
šališ se? 0+ je meni definitivno najgori bosanski bend. Nekad davno su bili solidni, kada su imali drugog vokala. Ovo danas je smjehurija, naročito tekstovi i oni spotoviCVIKERASH wrote:Probaj sa Nula Plus.Prase samo tako
Ama salim se za Nula Plus.Valjali su u periodu Billy Bad Ass .Amagon wrote:šališ se? 0+ je meni definitivno najgori bosanski bend. Nekad davno su bili solidni, kada su imali drugog vokala. Ovo danas je smjehurija, naročito tekstovi i oni spotoviCVIKERASH wrote:Probaj sa Nula Plus.Prase samo tako![]()
Tuzla ima vrhunske bendove! Nekad su imali najjaču metal scenu u BiH, legendarni hevijaneri Neon Knights i Southern Storm, odlični deatheri After Oblivion, Toxicdeath, Agonize i nekadašnji Parracide, Ludilo, Eternal Remembrance, Contusio.
Dobri su također i: Hobson's Choice (HC), Backstab (HCpunk), Punkart (punkrock), Defence (reagge), Baga Sound (dub,dubstep), No Rules (rocknroll,blues)... ima toga još
a iz Tuzle nam također dolaze i Damir Avdić Diplomatz, Emir Hot, Frenkie,...
Tuzla
Amagon wrote:Da, tada su imali drugog pjevača (boljeg) i DJ-a. Od današnje postave bili su bubnjar Saša i gitarista Sike. Prašili su neki Nu/HC. Gledao ih, bili su energični. Pored Billy Bad Ass (za koju ima i spot, postavljen na oficijalnom HC world wide youtube kanalu), bile su dobre i Force Fed Lies, Goosebumpbs, Life suffering...
E super, kad to?Amagon wrote:a iz Tuzle nam također dolaze i Damir Avdić Diplomatz, Emir Hot, Frenkie,...
ahahahahaSlo Burner wrote:
Malo su Panteri riffic copnuliCVIKERASH wrote:Amagon wrote:Da, tada su imali drugog pjevača (boljeg) i DJ-a. Od današnje postave bili su bubnjar Saša i gitarista Sike. Prašili su neki Nu/HC. Gledao ih, bili su energični. Pored Billy Bad Ass (za koju ima i spot, postavljen na oficijalnom HC world wide youtube kanalu), bile su dobre i Force Fed Lies, Goosebumpbs, Life suffering...![]()