Kontam greska uzmem mobitel ukucam onaj broj koji sam dobio na racunu od Rada preko kojeg se moze dobiti stanje racuna. i dodje mi poruka da dugujem 22KM , kontam ko je ovdje lud, nikada nisam bio duzan godisnju naknadu. Je li moguce da su toliko pogrijesili ili love u mutnom, pa koga upecaju upecaju?
Tuzbe KJKP Rad
-
blueblue
#1 Tuzbe KJKP Rad
KJKP Rad je pokrenuo "milion" tuzbi protiv gradjana radi neplacenih racuna, svi koje znam su dobili na kucnu adresu poziv od suda. Ja nekada zakasnim mjesec ili dva najvise, slusam ljude i kontam ja uredno placam ko im je kriv. Kad danas iznenadjenje sud me poziva da izmirim racun u iznosu godisnje naknade caa 140 KM.
Kontam greska uzmem mobitel ukucam onaj broj koji sam dobio na racunu od Rada preko kojeg se moze dobiti stanje racuna. i dodje mi poruka da dugujem 22KM , kontam ko je ovdje lud, nikada nisam bio duzan godisnju naknadu. Je li moguce da su toliko pogrijesili ili love u mutnom, pa koga upecaju upecaju?
- vjesticanametli
#2 Re: Tuzbe KJKP Rad
isto radi vodovod i toplane.........2x mi je vodosmrad slao tuzbu neku za isti mjesec oktobar 2010 i na isti iznos iako sam u pretplati...........otisla 2x i skrsila im sve po spisku a drugi put cu ja njih tuziti zbog nemara i uznemiravanja
-
wolfie
#3 Re: Tuzbe KJKP Rad
APP. Ako prodje, prodje.blueblue wrote:KJKP Rad je pokrenuo "milion" tuzbi protiv gradjana radi neplacenih racuna, svi koje znam su dobili na kucnu adresu poziv od suda. Ja nekada zakasnim mjesec ili dva najvise, slusam ljude i kontam ja uredno placam ko im je kriv. Kad danas iznenadjenje sud me poziva da izmirim racun u iznosu godisnje naknade caa 140 KM.![]()
- vješalica
#4 Re: Tuzbe KJKP Rad
To je postalo masnovo,pogotovo ako uplatiš odvoz smeca unaprijed.
Eh tad ćeš završiti na Sudu.
Eh tad ćeš završiti na Sudu.
- newlevel
#5 Re: AW: Tuzbe KJKP Rad
Djubrad obicna !
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
blueblue
#6 Re: Tuzbe KJKP Rad
Skontao sam da cu ici na sud, a onda ako ne budu u pravu, a nece, pokrenucu ja tuzbu protiv njih za maltretiranje. Tome treba stati u kraj, kao sto je onaj frajer podigao tuzbu kada mu je pauk podigao auto. Od tada pauk moze podici auto samo na poziv policajca ili ako je parkiran ispred garaze ...
-
mali_balon
#7 Re: Tuzbe KJKP Rad
Mah kakva tuzba, vise ce tebe kostati ta tuzba nego njih. Fino odes na sud odneses dokaze uplate njima idu sudski troskovi i boli te neka stvar.
-
blueblue
#8 Re: Tuzbe KJKP Rad
Ma znam, ali sudski troskovi 6km, a meni valja izaci sa posla, ici na sud i tamo se gnjaviti, radi njihove aljkave evidencije uplata ili zelje da napune kasu jer ce ljudi dva puta platiti da se ne gnjave 
- Edin H.
#9 Re: Tuzbe KJKP Rad
Ma platis KM140 i miran, poslije si u plusublueblue wrote:KJKP Rad je pokrenuo "milion" tuzbi protiv gradjana radi neplacenih racuna, svi koje znam su dobili na kucnu adresu poziv od suda. Ja nekada zakasnim mjesec ili dva najvise, slusam ljude i kontam ja uredno placam ko im je kriv. Kad danas iznenadjenje sud me poziva da izmirim racun u iznosu godisnje naknade caa 140 KM.![]()