vjesticanametli wrote:Alkos wrote:Ljudi, ne potpisujte ugovore na tim standicima na ulici, ta djecurlija radi na procenat i cilj im je navuci sto vise potpisnika, jer oni od toga imaju korist. A druga je stvar kojim se sve metodama i lazima sluze kako bi naveli nekoga da potpise ugovor, a da nije ni svjestan da se narednih 12/24 mjeseca obavezao da ce placati racune. Fuj!
Ako vec zelite da korisiti usluge tog operatera, imate zvanicna, legalna prodajna mjesta na koja mozete otici i informisati se, uposlenici su ljubazni i sve ce vam fino objasniti i izaci u susret stagod da je u pitanju. Opet kaze, te standove zaobilazite u sirokom luku, to je dno dna!
@bosniak.m
jesi ikako koristio karticu, jesi ikako pozivao sa nje? Ukoliko nisi, bez problema mozes raskinuti ugovor, tako je moj drug uradio, ukoliko jesi onda je tu problem.
al najbolji su jos kad rekose dajte vi nama jmbg da izvadimo vas CRK ja blenula

reko odakle ti pravo da to radis......QQ raja pojma nema sta valjaju
bas! sluze se svim i svacim ta "djecica", svasta nude, izmisljaju, lazu, petljaju kako bi navukli ljude da potpisuju ugovore na njihovu stetu... cuo sam situacije da su govorili ljudima da imaju besplatne pozive prema inostranstvu, pa da se radi o brojevima na dopunu i slicne budalastine. pjanim ljudima su po kaficima znali to uvaljivati.
Eronet je tim potezom sebi navukao los imidz i tesko ce sprati to sa sebe, iako ima stvarno dobrih tarifa, a i uposlenici na prodajnim mjestima su ljubazni i korektni i prioritet im je zadovoljan korisnik. Kako oni kazu, sve ti prevareni dolaze na kraju njima, a oni ni krivi ni duzni... Jer kako skontah, ti standovi nisu u nadleznosti njihovoj, tj njihovih poslovnih partnera
Van Halen wrote:Imam jarana koji ima isti problem i koji se kune da u ugovoru stoji da mora biti najmanje tri mjeseca njihov korisnik. Ipak, ne smije kako su mu rekli otkazati plaćanje godinu dana i pored te stavke od 3 mjeseca.
On nakon 3 mjeseca moze otkazati ugovor bez ikakvih problema i to je u pravu, problem je jedino ukoliko je uzeo mobitel. Nasa raja se zajebu, uzmu telefon i operateri te na taj nacin vezu ugovorom i tada moras odraditi ugovor do kraja. Ukoliko nije uzeo telefone nek obidje vise tih prodajnih mjesta, moguce je da ce mu na nekom izaci u susret.