Tuš kabine

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
jazmin

#1 Tuš kabine

Post by jazmin »

Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo :)
slavkoimamodilera

#2 Re: Tuš kabine

Post by slavkoimamodilera »

jazmin wrote:Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo :)
Necu ti puno nesto savjetovati, obidji malo ove bolje salone sa sanitarijama, pa izaberi ono sto ti se svidja, a sto se dimenzija tice ne idi na tus kabinu ispod 90cm ;-)
alica.k

#3 Re: Tuš kabine

Post by alica.k »

slavkoimamodilera wrote:
jazmin wrote:Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo :)
Necu ti puno nesto savjetovati, obidji malo ove bolje salone sa sanitarijama, pa izaberi ono sto ti se svidja, a sto se dimenzija tice ne idi na tus kabinu ispod 90cm ;-)
a ne idi ni na tu od 90cm jer je klaustrofobicna!
alica.k

#4 Re: Tuš kabine

Post by alica.k »

Bond_JaneBond wrote:Je l' iko od vas igdje vidio ovu kombinaciju tus-kada?
i mi smo to trazili i nismo kod nas nasli. najblize u madjarskoj i austriji ima. proizvodi twinline.
inspire_me

#5 Re: Tuš kabine

Post by inspire_me »

Bond_JaneBond wrote:Je l' iko od vas igdje vidio ovu kombinaciju tus-kada?
Image
Image
Image
Ja sam vidjela slicnu ovoj na prvoj slici u OBI-ju u Sarajevu cini mi se prije nekih godinu dana, oko 1.500 KM.
Mnooogo dobraaa!
Post Reply