Tuš kabine
Moderator: anex
- jazmin
#1 Tuš kabine
Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo 
- slavkoimamodilera
#2 Re: Tuš kabine
Necu ti puno nesto savjetovati, obidji malo ove bolje salone sa sanitarijama, pa izaberi ono sto ti se svidja, a sto se dimenzija tice ne idi na tus kabinu ispod 90cmjazmin wrote:Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo
- alica.k
#3 Re: Tuš kabine
a ne idi ni na tu od 90cm jer je klaustrofobicna!slavkoimamodilera wrote:Necu ti puno nesto savjetovati, obidji malo ove bolje salone sa sanitarijama, pa izaberi ono sto ti se svidja, a sto se dimenzija tice ne idi na tus kabinu ispod 90cmjazmin wrote:Pozdrav za sve, interesuje me kakve imate tuš kabine koje dimenzije, vrste i sl.Kupujem tuš kabinu pa sam u dilemi, svako misljenje i iskustvo dobro je doslo
- alica.k
#4 Re: Tuš kabine
i mi smo to trazili i nismo kod nas nasli. najblize u madjarskoj i austriji ima. proizvodi twinline.Bond_JaneBond wrote:Je l' iko od vas igdje vidio ovu kombinaciju tus-kada?
-
inspire_me
#5 Re: Tuš kabine
Ja sam vidjela slicnu ovoj na prvoj slici u OBI-ju u Sarajevu cini mi se prije nekih godinu dana, oko 1.500 KM.Bond_JaneBond wrote:Je l' iko od vas igdje vidio ovu kombinaciju tus-kada?
![]()
Mnooogo dobraaa!