Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
roba_s_greskom

#151 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by roba_s_greskom »

Najomrazenija mraka na svijetu su upravo ti TURCI,niko ih ne voli,a licno moja top lista najodvratnije mrake na koju sam naisao pocinje sa njima a odmah poslije njih slijede ARAPI a na trecem mjestu su ovi nasi Hasani Huse ,Muje i ostali koji viftaju sa arapskim i turskim zastavama po mom gradu i na utakmicama moje reprezentacije ,mater vam .....
d700

#152 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by d700 »

maxell_sarajevo wrote:Sto su se ovi dijasporci usijali, pa ako volite Bosnu vratite se njoj
Jao...stara ploca. Pravi Bosanci su u BIH, ovo ostalo je "falsh" ha ? I naravno, Bosanci u Dijaspori mogu biti samo izdajice, trbuhom-za-kruhom-playeri itd dok su oni koji su ostali dole svi Intelektualci. Smjesno....i vec poznate komplekse & metafore....
, a nemojte iz Njemacke, Austrije i drugih zemalja narodu trubiti koju zastavu treba da koriste.
OK....onda ti nama fino reci jel korektno to sto radi Srbin iz RS kada navijaju za Srbiju a Bosnu neferma ?
maxell_sarajevo wrote:Moji su preci iz Turske
Nije relevantno. Drzava ti je Bosna i Hercegovina a po tvojoj logici ti onda savjetujem da se vratis turskoj kada je toliko volis....
maxell_sarajevo wrote:i naravno da mi je i Turska draga kao i BIH u kojoj sam se rodio i naravno i dalje cu nosti njihovu zastavu kao i zastavu sa ljiljanima na tekme.
Ja....sad ces mi reci da su ti "navijaci" koji su mahali arapskim zastavama ljudi arapskog porijekla....hmm...sta bi bilo kada bi Srbin iz RS-a mahao srpskom zastavom na BH-Tekmi?....koristavajuci tvoju "logiku" to je OK...ili ?....jer mozda je i njegovo porijeklo iz Srbije ?

:D
Fordas wrote:D700 - ako ti zaista mislis da oni do sada nisu navijali za Bosnu zbog te neke 'tudje zastave' - izvini - onda si upravo ti jedan od zalutalih.
Pa ovako imaju jos manje razloga da navijaju za BiH. Ako neko (Srbin) to vidi onda s pravom moze reci da pored takvih navija za Srbiju.
Last edited by d700 on 20/11/2008 21:52, edited 3 times in total.
maxell_sarajevo

#153 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by maxell_sarajevo »

Aduu wrote:
maxell_sarajevo wrote:Sto su se ovi dijasporci usijali, pa ako volite Bosnu vratite se njoj, a nemojte iz Njemacke, Austrije i drugih zemalja narodu trubiti koju zastavu treba da koriste.

Moji su preci iz Turske i naravno da mi je i Turska draga kao i BIH u kojoj sam se rodio i naravno i dalje cu nosti njihovu zastavu kao i zastavu sa ljiljanima na tekme.
Znaci ako budemo igrali sa Turskom za 2 mjesto, ti ces slaviti ko god da pobjedi, tj. prodje dalje??? :roll:

Mi cemo prije obezbjediti odlazak :D
maxell_sarajevo

#154 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

d700 wrote:
maxell_sarajevo wrote:Sto su se ovi dijasporci usijali, pa ako volite Bosnu vratite se njoj
Jao...stara ploca. Pravi Bosanci su u BIH, ovo ostalo je "falsh" ha ? I naravno, Bosanci u Dijaspori mogu biti samo izdajice, trbuhom-za-kruhom-playeri itd. Smjesno....
, a nemojte iz Njemacke, Austrije i drugih zemalja narodu trubiti koju zastavu treba da koriste.
OK....eh onda ti nama fino reci jel korektno to sto radi Srbi iz RS kada navijaju za Srbiju ?
maxell_sarajevo wrote:Moji su preci iz Turske
Nije relevantno. Drzava ti je Bosna i Hercegovina a po tvojoj logici ti onda savjetujem da se vratis turskoj kada je toliko volis....
maxell_sarajevo wrote:i naravno da mi je i Turska draga kao i BIH u kojoj sam se rodio i naravno i dalje cu nosti njihovu zastavu kao i zastavu sa ljiljanima na tekme.
Ja....sad ces mi reci da su ti "navijaci" koji su mahali arapskim zastavama ljudi arapskog porijekla....hmm...sta bi bilo kada bi Srbin iz RS-a mahao srpskom zastavom na BH-Tekmi?....koristavajuci tvoju "logiku" to je OK...ili ?....

Ovo za dijsporu si super napisao, tacno onako kako ja mislim i vecina stanovnistva BIH.
tranquil

#155 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by tranquil »

roba_s_greskom wrote:Najomrazenija mraka na svijetu su upravo ti TURCI,niko ih ne voli,a licno moja top lista najodvratnije mrake na koju sam naisao pocinje sa njima a odmah poslije njih slijede ARAPI a na trecem mjestu su ovi nasi Hasani Huse ,Muje i ostali koji viftaju sa arapskim i turskim zastavama po mom gradu i na utakmicama moje reprezentacije ,mater vam .....
:x ja prvi ne mašem tim zastavama, al' ne vrijeđaj cijele narode fašisto
d700

#156 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by d700 »

maxell_sarajevo wrote:...

Ovo za dijsporu si super napisao, tacno onako kako ja mislim i vecina stanovnistva BIH.
A sta ti mislis koliko je "nama" relevantno to vashe misljenje ? Ha ? Misljenje ljudi u jednoj drzavi u kojoj svaka kuca ima "nekog" vani i rado primi koju pomoc....

Misljenje "ljudi" koji zive u drzavi predvodjena OHR-om, u kojoj nishta nije uredjeno kao u normalnoj drzavi i gdje tupi nacionalizam pobjedjuje. Gdje su novine kao "Avaz" najprodanije i toliko citane da vlasnik tog wc-papira moze od gluposti napraviti dva tornja u Sarajevu. Aktualna drzava BiH je reflekcija tog "vaseg" misljenja. Misljenje, koje otkriva samo jednu stvar: Kompleks i ociglednu frustraciju luzera dok i dan danas intelektualni kapaciteti bjeze iz Bosne. S toga, bjezeci od vasih gresaka, vi "intelektualci" morate naci nekoga na kojeg mozete pokazati prstom dok niste u stanju da rijesite svoje probleme. Rezultat: Udri na Dijasporce pa cak i u tom slucaju da oni ispadaju veci patrioti nego vi "domaci intelektualci", kada ukazuju da nije obicaj da se u vlastitoj drzavi mashe tudjom zastavom.....

Da da....to je sigurno sto ste vi svi "intelektualci" dok su ostali glupi seljaci.....pobjeganovici...itd....

Sada vama "intelektualcima" prepustam da mashtate -na osnovu cinjenica- koliko "nama" seljacima, pobjeganovicima i nepismenima relevanto misljenje "vas" domovinski intelektualaca i frustriranih kao sto si ocigledno i ti, kada ti se vec mashe tom zastavom ...

Last edited by d700 on 20/11/2008 22:05, edited 4 times in total.
roba_s_greskom

#157 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by roba_s_greskom »

maxell_sarajevo wrote:
Aduu wrote:
maxell_sarajevo wrote:Sto su se ovi dijasporci usijali, pa ako volite Bosnu vratite se njoj, a nemojte iz Njemacke, Austrije i drugih zemalja narodu trubiti koju zastavu treba da koriste.

Moji su preci iz Turske i naravno da mi je i Turska draga kao i BIH u kojoj sam se rodio i naravno i dalje cu nosti njihovu zastavu kao i zastavu sa ljiljanima na tekme.

Ma znas kako ,idi ti malo u Tusku pa tamo navijaj i masi njihovom zastavom koliko ti volja ,a kada Bosna igra onda navijaj sa BOSANSKOM zastavom ili se preseli na protivnicku tribinu ,,haha cuj ti porijeklom turcin,poklopi se onda ti si manjina tu i treba te raja namarati kad te vide sa turskom ili arapskom zastavom na tekmi ili po gradu
Niko normalan i niko ko iole drzi do sebe nebi uradio to sto ti i takvi kao ti radite,brukate i sebe i citav narod sa podrucja BiH!
ZAKONOM treba da se zabrani isticanje i upotreba svake druge zastave na javnim mjestima osim zastava BiH i zastava njenih entiteta
susc_ovjek

#158 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by susc_ovjek »

tranquil wrote:
susc_ovjek wrote:Jel' te stid onih nasih velikana shto dadose otpor Trucima. Jel te stid kad znash da su se na kosovu ljiljani protiv osmanlija borili a ti ih sad na SPORTSKOM DOGADJAJU stavljas zajedno?
Polovično tačno. Bosanska država je tada imala ljiljane, ali Otomansko carstvo u vrijeme tog događaja nije imalo tu zastavu koju danas ima Turska. Kao što rekoh u prošlom postu, provjerite malo porijeklo te turske zastave :lol: pa se malo šokirajte. Hajde ko će prvi... :lol:

Shta ovdje ima polovno tacno, kada ja nisam spomenuo tursku zastavu?!?!?!?!?!?!!?

Procitaj ponvo shta si citiro!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#159 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by mIRCerka »

roba_s_greskom wrote:

Ma znas kako ,idi ti malo u Tusku pa tamo navijaj i masi njihovom zastavom koliko ti volja ,a kada Bosna igra onda navijaj sa BOSANSKOM zastavom ili se preseli na protivnicku tribinu ,,haha cuj ti porijeklom turcin,poklopi se onda ti si manjina tu i treba te raja namarati kad te vide sa turskom ili arapskom zastavom na tekmi ili po gradu
Niko normalan i niko ko iole drzi do sebe nebi uradio to sto ti i takvi kao ti radite,brukate i sebe i citav narod sa podrucja BiH!
ZAKONOM treba da se zabrani isticanje i upotreba svake druge zastave na javnim mjestima osim zastava BiH i zastava njenih entiteta
a zakon na ovom forumu strogo zabranjuje pominjanje majke, pogotovo sagovornicima...
turban

#160 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by turban »

Evo i mene... :)
roba_s_greskom

#161 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by roba_s_greskom »

mIRCerka wrote:
roba_s_greskom wrote:

a zakon na ovom forumu strogo zabranjuje pominjanje majke, pogotovo sagovornicima...
Ma ja to malo Edu majku citiram nista ozbiljno ,izvrnjavam se,nece se ponoviti
mIRCerka

#162 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by mIRCerka »

roba_s_greskom wrote:
mIRCerka wrote:
roba_s_greskom wrote:

Ma ja to malo Edu majku citiram nista ozbiljno ,izvrnjavam se,nece se ponoviti
hvala
maxell_sarajevo

#163 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

d700 wrote:

A sta ti mislis koliko je "nama" relevantno to vashe misljenje ? Ha ? Misljenje ljudi u jednoj drzavi u kojoj svaka kuca ima "nekog" vani i rado primi koju pomoc....

Misljenje "ljudi" koji zive u drzavi predvodjena OHR-om, u kojoj nishta nije uredjeno kao u normalnoj drzavi i gdje tupi nacionalizam pobjedjuje. Gdje su novine kao "Avaz" najprodanije i toliko citane da vlasnik tog wc-papira moze od gluposti napraviti dva tornja u Sarajevu. Aktualna drzava BiH je reflekcija tog "vaseg" misljenja. Misljenje, koje otkriva samo jednu stvar: Kompleks i ociglednu frustraciju luzera dok i dan danas intelektualni kapaciteti bjeze iz Bosne. S toga, bjezeci od vasih gresaka, vi "intelektualci" morate naci nekoga na kojeg mozete pokazati prstom dok niste u stanju da rijesite svoje probleme. Rezultat: Udri na Dijasporce.

Da da....to je sigurno sto ste vi svi "intelektualci" dok su ostali glupi seljaci.....pobjeganovici...itd....

Sada vama "intelektualcima" prepustam da mashtate -na osnovu cinjenica- koliko "nama" seljacima, pobjeganovicima i nepismenima relevanto misljenje "vas" domovinski intelektualaca ...

Boli me nesto za vasim misljenjem!
d700

#164 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by d700 »

maxell_sarajevo wrote:
d700 wrote:

Misljenje "ljudi" koji zive u drzavi predvodjena OHR-om, u kojoj nishta nije uredjeno kao u normalnoj drzavi i gdje tupi nacionalizam pobjedjuje. Gdje su novine kao "Avaz" najprodanije i toliko citane da vlasnik tog wc-papira moze od gluposti napraviti dva tornja u Sarajevu. Aktualna drzava BiH je reflekcija tog "vaseg" misljenja. Misljenje, koje otkriva samo jednu stvar: Kompleks i ociglednu frustraciju luzera dok i dan danas intelektualni kapaciteti bjeze iz Bosne. S toga, bjezeci od vasih gresaka, vi "intelektualci" morate naci nekoga na kojeg mozete pokazati prstom dok niste u stanju da rijesite svoje probleme. Rezultat: Udri na Dijasporce.

Sada vama "intelektualcima" prepustam da mashtate -na osnovu cinjenica- koliko "nama" seljacima, pobjeganovicima i nepismenima relevanto misljenje "vas" domovinski intelektualaca ...

Boli me nesto za vasim misljenjem!
Potego si prvi pitanje ko o kome sta misli. A nisi u stanju da na sasvim jednostavna pitanja odgovoris....

A sad sto te boli neka stvar, a sumnjam da to kod tebe moze biti mozak, idi malo prosetaj i nezamaraj publiku sa tvojim frustracijama i kompleksima.

Last edited by d700 on 20/11/2008 22:12, edited 1 time in total.
tranquil

#165 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by tranquil »

susc_ovjek wrote:
tranquil wrote:
susc_ovjek wrote:Jel' te stid onih nasih velikana shto dadose otpor Trucima. Jel te stid kad znash da su se na kosovu ljiljani protiv osmanlija borili a ti ih sad na SPORTSKOM DOGADJAJU stavljas zajedno?
Polovično tačno. Bosanska država je tada imala ljiljane, ali Otomansko carstvo u vrijeme tog događaja nije imalo tu zastavu koju danas ima Turska. Kao što rekoh u prošlom postu, provjerite malo porijeklo te turske zastave :lol: pa se malo šokirajte. Hajde ko će prvi... :lol:

Shta ovdje ima polovno tacno, kada ja nisam spomenuo tursku zastavu?!?!?!?!?!?!!?

Procitaj ponvo shta si citiro!
Rekao si "ljiljani protiv osmanlija" potom "stavljate ih zajedno na sportskim događajima", pretpostavio sam da, ako si već rekao "ljiljani" pretpostavljao sam da si pod "osmanlijama" mislio na ove zastave koje se sada stavljaju zajedno pored ljiljana.

Idući put preciznije reci ko se borio protiv koga s kojim simbolima a koji simboli su sada zajedno s kim na utakmicama. Sada su na utakmicama zajedno ljiljani i turska zastava, a na kosovu 1389. te zastave nisu bile suprotstavljene jer je otomansko carstvo imalo drugu zastavu, a polumjesec i zvijezda na crvenoj podlozi su istina postojali, ali kao simbol nečeg totalno drugog.

Dosta od mene više, niko ne voli štrebere. :D
damir_m

#166 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by damir_m »

tranquil wrote:
roba_s_greskom wrote:Najomrazenija mraka na svijetu su upravo ti TURCI,niko ih ne voli,a licno moja top lista najodvratnije mrake na koju sam naisao pocinje sa njima a odmah poslije njih slijede ARAPI a na trecem mjestu su ovi nasi Hasani Huse ,Muje i ostali koji viftaju sa arapskim i turskim zastavama po mom gradu i na utakmicama moje reprezentacije ,mater vam .....
cuj ne vrijedjaju sve narode ili cijele kako on to kaze, he, daj ba a koga ne vrijedjaju, a koga vrijedjaju, koji ti je matereti glavni cilj s tim zastavama... provocirati, i sam si to rekao...
ja nisam siguran ovdje oko pojma faista!, ali tvoje vidjenje je tvoje!
provociraj!
tranquil

#167 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by tranquil »

damir_m wrote:
tranquil wrote:
cuj ne vrijedjaju sve narode ili cijele kako on to kaze, he, daj ba a koga ne vrijedjaju, a koga vrijedjaju, koji ti je matereti glavni cilj s tim zastavama... provocirati, i sam si to rekao...
ja nisam siguran ovdje oko pojma faista!, ali tvoje vidjenje je tvoje!
provociraj!
Halo ba ja ne mašem nikakvim zastavama, dolazi u obzir samo trokutasta, al mi smeta da čovjek za cijele narod govori da su mraka. Ili ćeš reći da je u pravu i da su svi Turci i Arapi najgora mraka?

Šta treba više da bi ga nazvao fašistom, da počne da maše cisternom ciklona B?
maxell_sarajevo

#168 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

:D[/quote]

Boli me nesto za vasim misljenjem![/quote]

Potego si prvi pitanje ko o kome sta misli. A nisi u stanju da na sasvim jednostavna pitanja odgovoris....

A sad sto te boli neka stvar, a sumnjam da to kod tebe moze biti mozak, idi malo prosetaj i nezamaraj publiku sa tvojim frustracijama i kompleksima.

:D[/quote]

Ti si za mene niko i nista tako da ti nisam duzan odgovarati na pitanja i polagati ti racune.
Moje misljenje o dijaspori i narodu koji zivi u njoj je samo moje misljenje i imam pravo na njega zagarantovano ustavom BIH.
Tebi ako to smeta molim te nemoj ga ni citati, a kamoli me citirati.
Hvala dragom Bogu nemam problema sa mozgom i on funkcionise besprijekorno.
SaraLe

#169 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by SaraLe »

A CETNIKA nema :-)
Ahmmed

#170 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by Ahmmed »

SaraLe wrote:
A CETNIKA nema :-)

Nema, Saro, nema četnika....

Mogu samo zamisliti da je neko napisao da su mu najomraženija mraka SRBI, da ih niko ne voli......Šta li bi bilo, sve se nešto pitam.....
mIRCerka

#171 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by mIRCerka »

tuspas mene...
mIRCerka

#172 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by mIRCerka »

u stvari znate sta?
Ova tema ima vise fuj postova nego normalnih...
mIRCerka

#173 Re: Turske i arapske zastave na utakmicama reprezentacije

Post by mIRCerka »

a ja je bas zato necu ni cistiti...niti cu dozvoliti otvaranje nove teme...bujrum na temu o ponasanju navijaca reprezentacije...
ali ako i tamo nastavite da se pljujete...ban lista ce se produziti...i to pravo...
Locked