Turska serija ljubav i osveta

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
theTruePath

#1 Turska serija ljubav i osveta

Post by theTruePath »

jel neko gledao ovu seriju? jel dobra? glavni lik u seriji je neki izvjesni Halil,koji je Bosanac na privremenom radu u Njemackoj.Tu upoznaje neku turkinju itd itd

zanimljivo :-D
stochar

#2 Re: Turska serija ljubav i osveta

Post by stochar »

theTruePath wrote:jel neko gledao ovu seriju? jel dobra? glavni lik u seriji je neki izvjesni Halil,koji je Bosanac na privremenom radu u Njemackoj.Tu upoznaje neku turkinju itd itd

zanimljivo :-D
onda ona skonta da je njena sluskinja u stvari njena majka a zla maceha je u stvari majkina suparnica koja ju je svojevremeno poslala u ruski kazamat i ova se vratila nakon 20 godina i niko je ne prepozna. onda se njemu pocne nabacivati kcerka neke zle bogatasice ciji otac pretenduje na imanje njene majke koja ona ne moze da naslijedi zbog nekih peripetija, ali njih dvoje uspiju prevazici sve poteskoce i u zadnjoj epizodi je vjencanje.
theTruePath

#3 Re: Turska serija ljubav i osveta

Post by theTruePath »

ma to su meksicke sapunjare,ovo su turske...obavezno neko umire na kraju,neki zalostan kraj :(

a evo i provjerio sam,,neko bas umire ...ajd necu kvariti onima koji namjeravaju pratiti :D
halil i menekse

#4 Re: Turska serija ljubav i osveta

Post by halil i menekse »

Serija je ekstra samo oni koji su emotivni preporucujem, da gledaju sami,a sto se tice kraja katastrofa,,,mislim da nema te osobe koja bar u jednoj sceni nece da se pronadje,,gledajte necete da se pokajete sigurno...
rozzza

#5 Re: Turska serija ljubav i osveta

Post by rozzza »

nisam gledala tu seriju
trenutno na pinku idu dvije turske: Polje lala i Nasljedje jedne dame
vise su drame, nego sapunice, cine mi se bolje od latinoamerickih...
srećkica :)

#6 Re: Turska serija ljubav i osveta

Post by srećkica :) »

.
Post Reply