Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
4:0 za domacina mi djeluje kao realna prognoza, nazalost
nas fudbal se trenutno nalazi u tako dubokoj provaliji da je tesko povjerovati. utakmice premijer lige u prosjeku privlace par stotina gledalaca, utakmice se namjestaju, sudije kupuju, reprezentacija nikad slabija... a imamo kapacitet za mnogo vise
Još je 0:0. Atmosfera je paklena.. Ne znam zašto, ali zbog kombinacija boja na dresovima, gledajući iz daljine izgleda mi da protiv Turske igra bivša Jugoslavija..baš čudno..
valterbranisarajevo wrote:Još je 0:0. Atmosfera je paklena.. Ne znam zašto, ali zbog kombinacija boja na dresovima, gledajući iz daljine izgleda mi da protiv Turske igra bivša Jugoslavija..baš čudno..
valterbranisarajevo wrote:Još je 0:0. Atmosfera je paklena.. Ne znam zašto, ali zbog kombinacija boja na dresovima, gledajući iz daljine izgleda mi da protiv Turske igra bivša Jugoslavija..baš čudno..
dobro si, ko jozic, hadzibegic i ostali u italiji '90-te
Tebe, pa normalno da ce se koristiti nacionalne boje, koje se nalaze i na zastavi!
Drze se ovi plavo-bijeli, mada turski reprezentativci znaju biti dosta neugodni kada ih se izbaci u kvalifikacijama za neku medjunarodnu fudbalsku smotru!