Turska-BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kerot

Post by kerot »

Nosferatu wrote:Nemoj ga spucati. On ima Slovenske tablice na mercedesu i zna Celin broj mobilnog telefona, daklem - gospodar je nebeskih svodova, od Puding Hana do Kozluka.

Kljucno je pitanje, sta to gori na Olimpijskom Stadionu, u Srijedu navece?

Kome smeta, znate adresu, platiti uredno kartu, pustiti redartima da te prepipaju u predjelu guze jer "svako je osumnjiceni", i dodji braniti kriminalce - koji ti zemlju pljackaju i koje sponzoriras - svim svojim bicem, tjelom i duhom, da bi mogao otici na rahat pivu i pocasni djir avtom po seheru, a onda ti se mozda i digne nesto pod sliferom tu noc.

Niko niko - samo mafija :bih:
????... jadna majko...
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

kerot wrote:
Nosferatu wrote:Nemoj ga spucati. On ima Slovenske tablice na mercedesu i zna Celin broj mobilnog telefona, daklem - gospodar je nebeskih svodova, od Puding Hana do Kozluka.

Kome smeta, znate adresu, platiti uredno kartu, pustiti redartima da te prepipaju u predjelu guze jer "svako je osumnjiceni", i dodji braniti kriminalce - koji ti zemlju pljackaju i koje sponzoriras - svim svojim bicem, tjelom i duhom, da bi mogao otici na rahat pivu i pocasni djir avtom po seheru, a onda ti se mozda i digne nesto pod sliferom tu noc.

????... jadna majko...
Hodi da ti ciko nesto da....

http://www.youtube.com/watch?v=7VuFqXhR ... ed&search=
ketronsd1

Post by ketronsd1 »

boki071 wrote:
zzzzz wrote:Po meni su najbolji pojedinci sinocnje utakmice bili Barbarez, Milenkovic, Spahic, Hasagic.....nisam mogao vjerovati svojim ocima kad sam ih vidio zajedno na tribinama.

ps....zna li mozda neko zasto Rahimic i Muslimovic (dva najbolja igraca na terenu) nisu igrali na Marakani 8)

Pa i Misimović je ušao 10 minuta na marakani...
E,boki ,boki,mozda i skontas jednog dana.
Do tada;
BHF,BHF,BHF,BHFFFFFFFFFFFFF :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Edin H.

Post by Edin H. »

Nosferatu wrote:
kerot wrote:

????... jadna majko...

Jako koherentna izjava na pocetku :D
Edin H.

Post by Edin H. »

sl@ven wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ehX1idoM0_o

savez napolje. izgleda da se svi slazemo osim decka koji misli da su munib, pasa, jelic i iljo sposobni menadjeri koji nalaze pare i posteno se trude da ovu reprezentaciju izvedu na zelenu granu... :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Edin H. wrote:
Nosferatu wrote:
kerot wrote:????... jadna majko...

Jako koherentna izjava na pocetku :D
Koja je to gomila djubradi.

Uzeli djecije selo SOS - sa njim se poigravati i prati svoje prljave gace na rukama tih malisana.

Sta kaze onaj direktor - mogli ste vidjeti danas - koliko je to olovaka i papira (ja reko da crtaju dijeca i pisu zadace) kad ono - da im daju autograme nepismeni do polupismeni likovi. Oni se stvarno - uzivjeli, da su zvjezde, ne kazem nista Muslimovicu - al' Damjanovic - autograme daje? A i Muslimovic, kao i Sekretar, zamucao, Damjanovic odmah kaze - mi smo s djecom, a oni sa nama. Ko biva - Savez i sirotinja = jedno.

Usanovic kreno reci - daje jednu platu, pa se zbuni jer je skontao da se radi o 300KM, a kome je to u Savezu plata 300? Ko uopste - moze 300km racunati u platu, ja znam da ih ima - koji od tog zive - al' toliko "Savez" daje mjesecno u kucu sa 6-toro dijece u SOS Kinderdorf. Pa onda, jedva izbrblja da su to oni na "skupstini" odlucili kao, on je samo kurir - nije on sumu odredjivao.

Na kraju - koliko je samo reportera i fotografa bilo? I jos ce to uredno sad naplatiti svjetskoj nogomentnoj federaciji, ne brinite se - pare od karata ne idu - SOS-u. Jest doduse da su karte 30km - pa mi nije jasno ako u jednoj kuci od 6 dijece - dadnu 300km mjesecno, da bi samo odveo tih 6 malisana na utakmicu treba ti - koliko ono? 180km. Ma bjazziiiii bola. Hodi da ti ciko nesto dadne - kesu papirnu s Germany 2006, a sebi - aplauz s kravatom oko vrata dok ne moze recenicu jednu sastaviti - od straha ponajvise da sta na izleti sto ne treba.
buzzer

Post by buzzer »

stardust3003 wrote:Sa ovim igračima i ovim selektorom nikad nećemo imati pravu reprezentaciju i neku "normalnu" igru...2 x su nas "vile pronosale" i kao što neko reče protivnik se neobjašnjivo spustio na naš nivo igre (ako je ono bila neka igra) i ipak zasluženo izgubio ali ono je antipropaganda nogometa i ekipa koja napravi onoliki broj grešaka sigurno ne može predstavljati respektabilan sastav...
I ovaj put nas je spasila sreća i nekoliko poteza pojedinaca...
A ovi što dižu Muzurovića u zvijezde nemaju pojma šta pričaju...čovjek je totalno involviran u mafijaške radnje u savezu bio on svjestan toga ili ne...daj bože da griješim ali čovjek je puno više sretan nego što je neki dobar strateg...
a bosanski jezik mu je takav kao da ga je počeo učiti prije 2-3 mjeseca...I
NEMA ON (MUZUROVIĆ) PRAVO DA KAŽE DA SU VRATA REPREZENTACIJE ZATVORENA ZA BILO KOJEG POTPISNIKA ONOG PISMA...ako je to zaista rekao onda je on jedan obični bilmez!!!

Još samo da dodam da mi je naravno draga ova pobjeda bez obzira na sve i neće se ovi idioti u savezu učvrstiti sa ovom pobjedom kao što neko reče...njima je svejedno gubimo li ili dobijamo, držaće se svojih fotelja dok ih neka sila ne počisti kao zadnju ološ...
prvo...savez se nece promijeniti do trenutka ozdravljenja drustva, citaj smjestanja nacionalistickih stranaka na smetljiste (h)istorije. da se na glavu usadimo svi...no way, oni imaju podrsku u daytonskom monstrumu od drzave po kojem na svim drustveno znacajnim mjestima sjede troglave azbahe naustrb talenta, znanja, bilo kakve kompetencije. nikakve baklje, transparenti, niti demonstracije pred zgradom saveza to nemogu promijeniti. sta moze?....izbori pa ma koliko nam ponuda bila prokleto mrsava, mozemo bolje. i ove dvije pobjede govore da to mozemo. nemojmo se zavaravati, jelic ostaje na celu saveza do promjene poiitickog odnosa snaga.

do tada ja cu sa vjerom u najbolje gledati utakmice reprezentacije i nadati se da ce se novootkrivenim potencijalima dzeki, muslimovicu, kapitenu misimovicu i drugima pridruziti i neki od potpisnika peticije i priustiti ovom gladom narodu jos koji trenutak srece, makar se i ne plasirali na ep. mi nikad necemo igrati fudbal na nivou italije ili brazila, ali bi se uz zalaganje nasih najboljih igraca mogli popeti na nivo da nam plasman na neko veliko takmicenje ne bude nedostizan ili slucajni exces, vec koliko toliko redovno desavanje. a kad se jednom dozovemo pameti i oslobodimo jarma odvratnih "zastitnika nacionalnih interesa", mogao bi talenat s kojim nismo u deficitu doci do izrazaja, pa da i nesto vece napravimo...

jebiga mozda je ovo pivski optimizam, ali, priznacete, dobro zvuci.
buzzer

Post by buzzer »

hemac wrote:I ja potpisujem ovo za rekvizite :) i siguran sam da Muzurović nije rekao da su vrata reprezentacije zatvorena za potpisnike onog pisma :) nadam se da će protiv Mađarske istrčati ovaj sastav
Hasagić - Berberović, Spahić, Papac, Nadarević - Misimović, Salihamidžić, Bajramović, Rahimić - Džeko, Muslimović
sa ovim sastavom nas vec vidim u becu... :bih:
zzzzz

Post by zzzzz »

• Elvir Bolić: Pašalić uzima novac od igrača

Prevela Dragana Raduški

03.06.2007 20:31

Sve dok je Ahmet Pašalić na čelu reprezentacije BiH, ona ne može da funkcioniše bez korupcije, izjavio je Elvir Bolić, legendarni golgeter Fenerbahčea i bh. reprezentacije, u intervjuu za turski "Zaman".

Bolić, najbolji strijelac reprezentacije u njenoj istoriji dugoj 12 godina, je istakao da neki igrači iz reprezentacije plaćaju rukovodiocima reprezentacije da budu pozvani u državni tim!

Koji su to problemi s kojima se suočava Fudbalski savez BiH?

Postoje ljudi koji su postali neizbježni u organizaciji. Oni se drže svog položaja posljednjih 13-14 godina. I uprkos što su imali velikih neuspjeha, oni odbijaju da se povuku. Tu prije svega mislim na Ahmeda Pašalića, direktora svih reprezentacija, koji gura svoje "prste u sve". Znamo da Pašalić prima mito kako bi neke igrače pozvao u repezentaciju.

Da li Pašalić traži novac od igrača?

Da. On kontaktira igrače koji nisu baš toliko poznati, nekad preko njihovih menadžera, nekad direktno, pozivajući ih u reprezentaciju za određenu sumu novca. Godinama smo svjedoci ove krajnje neprihvatljive prakse.

Kako Muzurović može da trpi nešto tako?

Niko ne može da zaustavi Pašalića. On kontroliše sve; on čak bira i trenere reprezentacije. Da skratim, Pašalić je taj koji je prouzrokovao da bh. tim ide unazad, umjesto naprijed. U Bosni i Hercegovini ga sigurno više ne žele. Jedna grupa igrača, uključujući i mene, Hasan Salihamidžić, Zlatan Bajramović, Emir Spahić, Kenan Hasagić i Elvir Baljić... potpisala je peticiju gdje kažemo da ne želimo da igramo za reprezentaciju dok se on nalazi tu gdje jeste. Zaista, niko od nas nije želio da dođe do ovoga. Ono što smo trebalo da uradimo jeste da nastavimo da igramo i sistematski da radimo da ga se otarasimo. Čak smo i Vladu obavijestili o našim problemima, ali nije bilo pomoći. Zato smo se odlučili za ovaj način - bojkot!

Poslije Blaža Sliškovića, na mjesto selektora došao je Fuad Muzurović. Da li mislite da je to bio dobar izbor?

Muzurović je bio prisutan i prvih godina, kada je stvarana reprezentacija. On je čovjek koji posjeduje znanje i veoma je pristojna osoba. I pored svega toga, bh. fudbalski savez ima svoj udio u postojećim problemima. Muzurović je izabran iz jednog razloga; on je neko koga vole i njegovo dovođenje je na neki način smanjilo bijes i pritisak medija i štampe, koji imaju prilično negativno mišljenje o N/FS BiH.

Kakav je osjećaj biti najbolji golgeter reprezentacije BiH?

Prvi meč na međunarodnoj sceni BiH je odigrala 1995. godine u Tirani protiv Albanije. Međutim, kako je naša zemlja tek izašla iz rata, okolnosti su bile zaista teške. Djelimično, problem je činjenica što našu zemlju čine Srbi, Hrvati i Bošnjaci. Prvih pet-šest godina uopšte nismo imali igrače srpske nacionalnosti, tako da je sveukupni duh nacionalizma bio dominantan, a i bili smo u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Uprkos svim ovim preprekama, dobro smo prolazili. Uvjeren sam da sam za jedno kratko vrijeme učinio sve što sam mogao za moju zemlju i ponosan sam.

Nisu Jelic i Dominikovic najveci problemi za reprezentaciju, mada to neki zele tako predstaviti. Najveci problem je jedan nazovi Bosnjak i dok je njega u savezu mi necemo ni imati reprezentaciju
Nosferatu

Post by Nosferatu »

buzzer wrote:
stardust3003 wrote:Sa ovim igračima i ovim selektorom nikad nećemo imati pravu reprezentaciju i neku "normalnu" igru...2 x su nas "vile pronosale" i kao što neko reče protivnik se neobjašnjivo spustio na naš nivo igre (ako je ono bila neka igra) i ipak zasluženo izgubio ali ono je antipropaganda nogometa i ekipa koja napravi onoliki broj grešaka sigurno ne može predstavljati respektabilan sastav...
I ovaj put nas je spasila sreća i nekoliko poteza pojedinaca...
A ovi što dižu Muzurovića u zvijezde nemaju pojma šta pričaju...čovjek je totalno involviran u mafijaške radnje u savezu bio on svjestan toga ili ne...daj bože da griješim ali čovjek je puno više sretan nego što je neki dobar strateg...
a bosanski jezik mu je takav kao da ga je počeo učiti prije 2-3 mjeseca...I
NEMA ON (MUZUROVIĆ) PRAVO DA KAŽE DA SU VRATA REPREZENTACIJE ZATVORENA ZA BILO KOJEG POTPISNIKA ONOG PISMA...ako je to zaista rekao onda je on jedan obični bilmez!!!

Još samo da dodam da mi je naravno draga ova pobjeda bez obzira na sve i neće se ovi idioti u savezu učvrstiti sa ovom pobjedom kao što neko reče...njima je svejedno gubimo li ili dobijamo, držaće se svojih fotelja dok ih neka sila ne počisti kao zadnju ološ...
prvo...savez se nece promijeniti do trenutka ozdravljenja drustva, citaj smjestanja nacionalistickih stranaka na smetljiste (h)istorije. da se na glavu usadimo svi...no way, oni imaju podrsku u daytonskom monstrumu od drzave po kojem na svim drustveno znacajnim mjestima sjede troglave azbahe naustrb talenta, znanja, bilo kakve kompetencije. nikakve baklje, transparenti, niti demonstracije pred zgradom saveza to nemogu promijeniti. sta moze?....izbori pa ma koliko nam ponuda bila prokleto mrsava, mozemo bolje. i ove dvije pobjede govore da to mozemo. nemojmo se zavaravati, jelic ostaje na celu saveza do promjene poiitickog odnosa snaga.

do tada ja cu sa vjerom u najbolje gledati utakmice reprezentacije i nadati se da ce se novootkrivenim potencijalima dzeki, muslimovicu, kapitenu misimovicu i drugima pridruziti i neki od potpisnika peticije i priustiti ovom gladom narodu jos koji trenutak srece, makar se i ne plasirali na ep. mi nikad necemo igrati fudbal na nivou italije ili brazila, ali bi se uz zalaganje nasih najboljih igraca mogli popeti na nivo da nam plasman na neko veliko takmicenje ne bude nedostizan ili slucajni exces, vec koliko toliko redovno desavanje. a kad se jednom dozovemo pameti i oslobodimo jarma odvratnih "zastitnika nacionalnih interesa", mogao bi talenat s kojim nismo u deficitu doci do izrazaja, pa da i nesto vece napravimo...

jebiga mozda je ovo pivski optimizam, ali, priznacete, dobro zvuci.
Kao prvo, mani se ti emotivne price, gladnom narodu srece i igara. Narod nas nije gladan. Onaj ko ima 30km na dvije utakmice i koji ima za transprent od 20m s nazivom svog sela, taj nije gladan, onaj koji ima za Tursku zastavu, majicu na Turskom - mi i Bosanci - uvijek braca - nije gladan. On je bezobrazan. Ne gladan vec bezobrazan. Na stadionu juce je bilo 20.000 bezobraznika kojima je bitna njihova guzica, da zadovolji svoji ceif - a onda skeptakl, dijr u automobili s trubama dok vise objeseni o prozorima - oooooojjjj sampinjon, a manje vise - izgledaju kao indijanci, pogledaj ovih slika gore npr.

Izbori nece promjeniti nista. Nama ne treba i ne valja demokratija. Jer 20 budala iz Pudinog Hana su jaci od 10 doktora nauka iz cijele BiH. Shvati to - i neka ti je to jasno. Izbori su nas doveli do ove. Mi smo se ubijali radi demokratije za koju nismo bili sposobni da se izgradimo vec smo od nje napravili najkorupitivniji biznis - drzavu - koja je za nekog zlatna kokoa, za druge je sponzor terorizma koji je clanove familija im pobio, pa onda zakopao negdje daleko od ociju da ih Amor Masovic mora traziti pincetom po bespucima, pa onda jos nema sanse da ikada za te iste se pronadje adekvatna mikro-pravda u vidu kaznjavanja pocinioca, ili makro-pravda u vidu kaznjavanja institucija i drzava koje su kocnice blokirali i udrali po gasu - ne bi li nas unistili da ovdje vise ne zivimo.

Stoga - nece biti vise rahat lokum igara. Bezobraznicima kojima je previse tesko - zahtjevati da normalni ljudi dodju u Savez BiH - nece se ici niz dlaku. Vi ste svi postovaoci mafijasa. Zbog vaseg tolerisanja - svi smo u kurcu, shvatite, Savez je tu - jer takva pasivnost je tu, i jer strah od toga da se nema repka - je veci od toga da se takva ista - unisti. Zna se KAKO. Nema para - za ulaznice. I baklje ce se bacati na strani. Svi su tu - ne radi izbora i politike vec radi para. Kad ne bude - love - nece biti ni mafijasa da nam kuhaju corbu. Ali - to je previse velika matematicka jednacina za emotivno nastrojene sado-mazo patriote, i kojekakve druge, "jebe me se, idem vidjeti par Turskih igraca uzivo". Pa kad je to tako - nastavi bolan, gladan i napacen, gledati zvjezde koje prave milione eura, kako te lafo predstavljaju na travi, dok su oni svoj marketing, platili, a ako nisu oni - ti si, svojom ulaznicom. Samo nemoj - da lazes sebe, i druge oko sebe, da je to - ISPRAVNO. I da je to - rezon i logika. Jer - nije. Radis kontra sebe, shvati to. Na duge staze - radis kontra sebe. Mi necemo imati fudbal kao Brazil, al' nece se ni kroz fudbal - ljudi dijeliti u torove, pare presipati u privatne dzepove a omladinu odvoditi murijaci jer su oni huligani, sto je mnogo gore od mafijasa i kriminalaca, koji sjede - na istaknutim pozicijama, od boga dani i nedodirljivi, nevidljvi cak sto vise - koliko je to placenih ljudi u Savezu koje nikad ne vidite - na utakmici bilo vani bilo kod kuce - uopste! Gdje ima da npr. jedan Jelic dobija platu duplu - od NS BiH - a ne bavi se nicim, nijednim problemom koji taj Savez ima, odkako je aktiviran politicki. Cak nece ni pehar pobjedinka kupa da uruci - jer je Slavija izgubila. Gdje to covjece ima! U Bijafri siguran sam da nema.

Baklje nisu tu - da otjeraju njih. Vec da aktiviraju tebe - da te podsjete s kim imas posla. I da ako si zaboravio - te podsjete kako si se jeftino prodao, za 90 minuta pljacke. Zato su tu baklje, a kazne UEFE - su tu da sto manje ostane u kasi - koja je razgrabljena i koja ne place poreze drzave - jer "ni drzava nas ne finansira". Sta su to oni onda? Autonomni entitet fudbalski? Politicki zaplecak? Kontrolor svih seljackih emocija, od repke Srbije, preko ove Bosne, do svih stela i namjestenih utakmica u sve i jednoj ligi. Shvati - lopata i pendrek mjenjau sistem (rad i red) a ne glasacki listic svako koliko godina, u sistemu u kojem je za 20 godina - sve nenormalno postalo svakodnevnica, do te mjere da se ljudi bore, ne da ne skapaju od gladi, vec da ostanu normalni, i da znaju razdvojiti, razluciti sta je stvarnost, a sta jedna velika iluzija koju namecu da je jedino relana - jer je maksimalno profitabilna za sve tri strane. Tu je i jedina unija troglave azdaje - u profitu. A mladi igraci "izgaraju od zelje" - ne da predstave Bosnu. Vec da svoje dupre prodaju npr. iz nekog Ceskog tima, sa sredine table, u multi-milion evra ugovor, u Europi. Za to se igra i gine - zestoko. A kako bolje - do tog doci nego poraziti Turke, s kojima se pati svaka druga, normalna ekipa u svijetu. Stoga - dosta suplje bol'a, postedi i sebe i mene. jer ako nista drugo - ja i ti medju sobom trrebamo i moramo biti posteni, a ne pricati i prepricavati ono sto bi neko treci - zeljeo da ja i ti vjerujemo - iako sve ono sto smo do sad posvjedocili nalaze nam - da je to samo jedna velika laz.

Zato sto zelis - da te lazem? I da ti govorim, kako je najlakse nista ne dirat i vjerovati onima koji ni u snu ne pomisljaju da napuste fotelje - zaljepljeni sjede u njima - STO! Pa da je iko, ko imalo obraza ima, cak i nevin, rekao bi - evo na, neka sjedne drugi pa da vidim sta ce i kako ce, ako nista na 6 mjeseci ili godinu dana al' ne! Ni u snu. Kod nas je kad si kontra cijele zemlje koju predstavljas - znak karaktera. Kao - dokazace oni sviju nas da smo u krivu i to sa hrpom gladni fudbalera koji vec 10 godina idu trenirati u najgore uslove u Europi sa zeljom da postanu novi Salihamdzici, tim deranima - kad ih odvedes u Radon Hotel - i narucis 5 rucaka, kupio si ih za zivot - sta znaju bolan, prosjecna sekvrad od 20 godina, ponajcesce iz seljackih familija ili iz siromasnih gradskih - sta znaci suplja prica. Njima je svanulo - na dan kad potpisu autograme. Il' onima malo starijim i mudrijim - koji su tu - radi il' placenog angazmana (Rahimic) ili besplatnog marketinga (Muslimovic). Samo - SVI ONI GLEDAJU SEBE, A BOSNU KO..... sisa. Pa kad je tako - onda treba svako da gleda sebe. A svi zajedno da ne gledamo - takvu repku. Kraj price.
Rottweiler

Post by Rottweiler »

boki071 wrote:
ketronsd1 wrote:
boki071 wrote:
Pa i Misimović je ušao 10 minuta na marakani...
E,boki ,boki,mozda i skontas jednog dana.
Do tada;
BHF,BHF,BHF,BHFFFFFFFFFFFFF :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ma ja BHF dijaspora, veliki patrioti što dodju jednom u godini na sedam dana u Bosnu
Kao prvo da cestitam nasim momcima na jos jednoj pobjedi sa tribina, NIKO se nije nadao bakljadi i posebno ti takozvani neutralni patrioti. Sa ovim potezom su se zacepile labrnje svim onima "sta se kurcite vani, dodjite u bih".
Nosferatu

Post by Nosferatu »

I evo jedan sportski intermezzo, preuzeto sa stranice BHF-a, hvala momku u Njemackoj za linkove.

International Football Factories - Turkey. Stvarno fascinantno, uz sve receno i vidjeno, na Turskoj nogometnoj sceni. Na Engleskom je, prevoda nema.

Part 1/5
http://www.youtube.com/watch?v=XJa5hd8kiRI

Part 2/5
http://www.youtube.com/watch?v=Ei3HkrTmrNM

Part 3/5
http://www.youtube.com/watch?v=-E0hXu-0924

Part 4/5
http://www.youtube.com/watch?v=inuj4TCAhZk

Part 5/5
http://www.youtube.com/watch?v=gf7XA-_h8Bg
saki

Post by saki »

Ja luda covjeka :shock:
saki

Post by saki »

Sve u svemu kratko trajase uspon turskog fudbala :D
Kakvo je raspolozenje Turaka prema njihovom savezu, nakon 2002 jedno veliko nista ?
Zao mi turske sirotinje kad im reprezentacija ni jednu Bosnu ne moze pobijediti a koliko samo para odlazi u Galatasaray, Fenerbahce.
helo

Post by helo »

Suicidal Siberian wrote:BHF nije motivisan time da donese neke promjene...zna se ko stoji iza BHF'a....Bolic, Barbarez i ostala kompanija koji bi voljeli da se "utemelje" u savezu, i koji bi radili iste ako ne i gore stvari nego ovi sadasnji..isto je bilo u SCG kad je bio Dejo Savicevic...hajmo klapat lovu...za pozive...i slicno..
Jesi lud majko moja, ne mogu da vjerujem da neko ovako razmišlja cccccc .... :shock:
B-Baller

Post by B-Baller »

Ne znam da li je neko na prethodnim stranama mozda ovo isto spomenuo, al jel iko jos primjetio Srpsku zastavu, bez orla samo trobojka, tamo na zapadu prema jugu gdje su bili Turci?? Ja na pregledu prvi put vidio pa kontam ucnilo mi se kad i drugi put isto vidim. Pa me zanima otkud Srpska zastava tu i zna li neko nesto vise o tome?
Ergot

Post by Ergot »

B-Baller wrote:Ne znam da li je neko na prethodnim stranama mozda ovo isto spomenuo, al jel iko jos primjetio Srpsku zastavu, bez orla samo trobojka, tamo na zapadu prema jugu gdje su bili Turci?? Ja na pregledu prvi put vidio pa kontam ucnilo mi se kad i drugi put isto vidim. Pa me zanima otkud Srpska zastava tu i zna li neko nesto vise o tome?
Jebiga, braca su braca, al djeca su djeca :mrgreen: :skoljka:
B-Baller

Post by B-Baller »

Ergot wrote:
B-Baller wrote:Ne znam da li je neko na prethodnim stranama mozda ovo isto spomenuo, al jel iko jos primjetio Srpsku zastavu, bez orla samo trobojka, tamo na zapadu prema jugu gdje su bili Turci?? Ja na pregledu prvi put vidio pa kontam ucnilo mi se kad i drugi put isto vidim. Pa me zanima otkud Srpska zastava tu i zna li neko nesto vise o tome?
Jebiga, braca su braca, al djeca su djeca :mrgreen: :skoljka:
Sta sad sa ovim hoces da kazes ja fakat ne kontam, al ja ozbiljno pitam. Pokusat cu naci na youtube snimak sa BHT-a pa cu link postaviti.
adore

Post by adore »

Zastave je ljubicasto-plavo-bijela i ja mislim da je zastava navijaca Trabzospor'a. To su njihove boje. Inace na tribinama turskih navijaca je bilo stotinama zastava BiH, i ne znam da li ste culi posto su u to vrijeme dosta glasno navijali nasi, dio turske tribine gdje su bili turski vojnici u BiH je navijao na cistom bosanskom 'volim te Bosno'. :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

sl@ven wrote:
stripiii wrote:
stardust3003 wrote:Samo bih još sugerisao BH FANATICOSIMA a i ostalim našim navijačima da ubuduće ne dozvole mahanje zastavama koje nam nisu potrebne i koje će sigurno donijeti više štete nego bilo kakve koristi...jednostavno, nije im mjesto medju našim navijačkim rekvizitima!!!
Potpisujem :thumbup:
to sugeriraj nekontrolisanoj rulji kojoj nije ispod casti da se kiti tudjim perjem i obiljezijima BHFa... pravog bhfa nema hiljade nego 400 stotine u BiH (i svi postuju vodje i hijerarhiju) i ama bas niko nije ni jednu malu zastavicu unio na tribine nije, AKO je samovoljno iso na utakmicu.......

sto se tice repke.... super...pobjedili su... zalosno, savez je zaradio pare zahvaljujuci 10000 klosara koji su im napunili kasu... igra nam je losa i sve ce to ispuhat kad i ovi mladi skontaju sta je nogomotni savez BiH i kada im se sve zgadi s vremenom............

pozz
Izvini ali odakle tebi pravo da ikoga ko je dosao u subotu da navija za svoju drzavu nazoves klosarom. Prije bi se moglo reci da ste klosari vi koji tako razmisljate. Sve revolucionar do revolucionara a tamo gdje bi se trebala pokazati ta revolucionarnost pokazete se ko najobicnije picke. Rusite savez ali u kurcu. Savez nije na stadionu Kosevo nego na carsiji. Da i ja kazem "SAVEZ NAPOLJE" ali ne tako sto cu onu djecu na terenu prepadati bakljama. Savez je samo jedan mala grancica od stabla koje predstavlja drzava BiH. I sta, otjerat cete Usanovica, Pasalica, Jelica i druge a doci ce samo njihovi klonovi sa drugim imenima i prezimenima jer je i komletan sport samo jedan ekspozitura nase politike. Samo zdrava drzava moze imati zdrav sport. A drzava se ne mijenja na utakmici. Trebali ste jos uzeti i poodvaljivati stolice na stadionu jer je i stadion kriv sto je dozvolio da se igra utakmica. Rekao sam nekoliko puta da kada se pojavio BHF za mene je to bilo zaista nesto vise nego pozitivno ali sada sam sve vise siguran da pojedince treba poceti marisati ili za uho odvuci do zgrade NS BiH, Marin Dvora i predsjednistva i pokazati gdje su mjesta za promjene. I ne jedite govna vise za neuspjehe. Gdje su igraci u tim neuspjesima???? I na kraju dva zadnja puta smo u zadnjoj utakmici odlucivali hocemo li ici na prvenstva. Pa ko je kriv sto ne pobjedismo Dansku u onakvom ambijentu na Kosevu????????? Igraci ili Usanovic???? Ko je to bio toliko ubjedjen da se Srbija moze dobiti na Marakani?????? Ko je kriv za poraz od Belgije od 4:1 igraci ili uprava???????
Sada vam ne valja ni Muzurovic koji je vodio reprezentaciju kada je vasih 50% guzica grijalo se po Evropskim zemljama. I umjesto da velike simpatije prema sebi samo povecavate vi pravite kontraefekat i tjerate da vas ljudi u BiH pocinju mrziti. Ja sam bio na utakmici sa svojih 10-tak jarana koji nikada 1 minutu nisu mrdnuli iz Sarajeva i kad padose baklje mal ne razbise jednog momka sa BHF salom. A svi ti momaci zajeno sa mnom su 4 Aprila 92 godine bili vec sa puskama u rukama. Nemojte nas vi uciti patriotizmu kad vas je 50% bilo u pelenama 92 godine. Ako vec zelite nesto da napravite onda to radite na pravom mjestu jer ovim nacinom necete nikoga otjerati a dobit ce te na vrat mrznju ljudi koji jedva cekaju da se necemu raduju a onda ste ga definitivno popusili i moci cete bacati baklje samo u svojim kucama.
adore

Post by adore »

Hrasno38, svakla ti je dobra. :) Mislim da je sa bojkotom reprezentacije od nas samih upravo i ostvaren cilj ovih iz fudbalskog saveza. Oni i onako ne navijaju za nju.
Neelix

Post by Neelix »

potpis hrasno, da se i mi nekad u necemu slozimo :thumbup:
djulba

Post by djulba »

POZDRAV SVIMA .
Slažem se sa Hrasno 38 ne mogu na svakoj utakmici paliti stadion sa bakljama neka ih bacaju na zgradu saveza , a na utakmici neka navijaju za BiH.
HAJMO BOSNO :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

Fanatikosi su žešća ubleha. Ništa oni bosansko nemaju. Čak ni ime.
"BH Šejtani" rules!
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

"rules" je stavljeno da bi i Fanatikosi mogli razumjeti šta piše.
Post Reply