Turska-BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sl@ven

Post by sl@ven »

stripiii wrote:
stardust3003 wrote:Samo bih još sugerisao BH FANATICOSIMA a i ostalim našim navijačima da ubuduće ne dozvole mahanje zastavama koje nam nisu potrebne i koje će sigurno donijeti više štete nego bilo kakve koristi...jednostavno, nije im mjesto medju našim navijačkim rekvizitima!!!
Potpisujem :thumbup:
to sugeriraj nekontrolisanoj rulji kojoj nije ispod casti da se kiti tudjim perjem i obiljezijima BHFa... pravog bhfa nema hiljade nego 400 stotine u BiH (i svi postuju vodje i hijerarhiju) i ama bas niko nije ni jednu malu zastavicu unio na tribine nije, AKO je samovoljno iso na utakmicu.......

sto se tice repke.... super...pobjedili su... zalosno, savez je zaradio pare zahvaljujuci 10000 klosara koji su im napunili kasu... igra nam je losa i sve ce to ispuhat kad i ovi mladi skontaju sta je nogomotni savez BiH i kada im se sve zgadi s vremenom............

pozz
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

BHF nije motivisan time da donese neke promjene...zna se ko stoji iza BHF'a....Bolic, Barbarez i ostala kompanija koji bi voljeli da se "utemelje" u savezu, i koji bi radili iste ako ne i gore stvari nego ovi sadasnji..isto je bilo u SCG kad je bio Dejo Savicevic...hajmo klapat lovu...za pozive...i slicno..
hemac

Post by hemac »

Suicidal Siberian wrote:BHF nije motivisan time da donese neke promjene...zna se ko stoji iza BHF'a....Bolic, Barbarez i ostala kompanija koji bi voljeli da se "utemelje" u savezu, i koji bi radili iste ako ne i gore stvari nego ovi sadasnji..isto je bilo u SCG kad je bio Dejo Savicevic...hajmo klapat lovu...za pozive...i slicno..
Kakva psiha :lol: :lol: :lol: :lol:
sl@ven

Post by sl@ven »

hemac wrote:
Suicidal Siberian wrote:BHF nije motivisan time da donese neke promjene...zna se ko stoji iza BHF'a....Bolic, Barbarez i ostala kompanija koji bi voljeli da se "utemelje" u savezu, i koji bi radili iste ako ne i gore stvari nego ovi sadasnji..isto je bilo u SCG kad je bio Dejo Savicevic...hajmo klapat lovu...za pozive...i slicno..
postupi u skladu sa svojim nickom.... :lol: :lol: :lol:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Ja gluposti...
van Basten

Post by van Basten »

bc_chupo wrote:bila je prica da su turci dosli sa majcama na kojim je pisalo ZAUVJEK BRACA na nasem i na turskom....da li neko zna nesto vise o tome ?!
Jesu, dovukli su tonu tih majica, nekolicina njih ih je čak i obukla u šetnji gradom... neko bi pomislio da su zaista bili bratski raspoloženi, međutim ispalo je da je to sve marketinški trik jer su te majice masovbno prodavali po 5KM :lol: :lol: Sudeći po onome što sam vidio na tribinama i po ulicama, rekao bih da im je prodaja fino išla :-) Naša posla
Last edited by van Basten on 03/06/2007 17:56, edited 1 time in total.
Suicidal Siberian

sl@ven wrote:
hemac wrote:
postupi u skladu sa svojim nickom.... :lol: :lol: :lol:
To samo vi levati mislite da su to neke patriote...ista stvar se pokusala uraditi u sloveniji kad je zahović htjeo da izvede puč sa direktorom porezne uprave slovenije...s tim da je razlika kod nas da drzava ne daje ni feninga savezu...sta mislite ko nalazi lovu da to sve normalno funkcioniše,a? malo sam blize tim stvarim od vas...vi se drzite tribina...i navijajte...samo nemojte otezavati ovim momcima...jer su pokazali karakter...toliko
sl@ven

Post by sl@ven »

ako je tebi nac lovu za funcionisanje jedne drzavne fudbalske reprezentacije uspjeh, onda ne znam sta da ti kazem...

sto se tice patriotizma to je samo jedna karakteristika... prije svega navijanje... i ne zovi mi bracu levatima majmune glupi :P :lol: (kako se glupo spustit na tvoj nivo pracovjeka)
Last edited by sl@ven on 03/06/2007 17:58, edited 2 times in total.
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Suicidal Siberian wrote:
sl@ven wrote:
hemac wrote: postupi u skladu sa svojim nickom.... :lol: :lol: :lol:
To samo vi levati mislite da su to neke patriote...ista stvar se pokusala uraditi u sloveniji kad je zahović htjeo da izvede puč sa direktorom porezne uprave slovenije...s tim da je razlika kod nas da drzava ne daje ni feninga savezu...sta mislite ko nalazi lovu da to sve normalno funkcioniše,a? malo sam blize tim stvarim od vas...vi se drzite tribina...i navijajte...samo nemojte otezavati ovim momcima...jer su pokazali karakter...toliko
Pa haj jarane objasni malo"levatima" pa da i "levati" nesto znaju...kad si tako blizak tim stvarima...pogotovo ovo oko para ko ih nalazi da sve "normalno funkcionise"...
Suicidal Siberian

DiplomataSaSela wrote:
Suicidal Siberian wrote:
sl@ven wrote: To samo vi levati mislite da su to neke patriote...ista stvar se pokusala uraditi u sloveniji kad je zahović htjeo da izvede puč sa direktorom porezne uprave slovenije...s tim da je razlika kod nas da drzava ne daje ni feninga savezu...sta mislite ko nalazi lovu da to sve normalno funkcioniše,a? malo sam blize tim stvarim od vas...vi se drzite tribina...i navijajte...samo nemojte otezavati ovim momcima...jer su pokazali karakter...toliko
Pa haj jarane objasni malo"levatima" pa da i "levati" nesto znaju...kad si tako blizak tim stvarima...pogotovo ovo oko para ko ih nalazi da sve "normalno funkcionise"...
Normalno funkcionisanje znaci...od plata ...do carter aviona...priprema..itd....to inace sve padne sa neba kao bozji dar :oops: .....uglavnom..da se ne tema ne pretvori u kaos...bh fanatikosi cine vise stete nego koristi bh reprezentaciji, pogotovo ako se uzme pod cinjenicu da uefa ove ispade nece jos zadugo tolerisati na taj nacin sto ce traziti novcane nadoknade...polako ce i oduzimanje bodova doci pod razmatranje..pa sad vi vidite...
pirmin

Post by pirmin »

Sve idem na UEFA-inu stranicu da vidim da li ce biti kakvih kazni za usranovice,pasalice i ostale Fikretovce zbog one bakljade za koju skidam kapu onima koji su tu akciju izveli.

Ne znam da li je realno ocekivati da se utakmica ponisti i proglasi rezultatom 0:3 u korist onih cigana pa da se vec jednom krene sa nulte tacke.

:bih: niko ,niko samo :bih:
neshto

Post by neshto »

hemac wrote:
neshto wrote:e nek smo vala cigane pobjedili!!!
pa jebo te koliko me pamćenje služi jedino nam srbija nije vratila loptu nakon prekida zbog povrede!? fol braća turci, bljak...

a što se tekme tiče, 2. uzastopna NEZASLUŽENA pobjeda koja najviše odgovara mafiji u savezu. nije bilo loše u napadu al ostatak... a zamislite da su vezu upotpunili grlić, bajramović, nazad spahić, po boku bešlija, haso... eeeeeeeee bosno moja...
jebo ga grlić, šta nabrajaš bezveze
buraz očigledno ne pratiš duisburg.
nakon oporavka od povrede lik je poludio i zadnjih 6-7 kola je bio hit 2. lige u njemačkoj, opuco i 4-5 golova...
crnjak

Post by crnjak »

oj fakat bi te ispucao sad onako drugarski
suti matere ti ne povlaci me za onu stvar
jebote al se iznervira
bhf respect ako nista onda zbog marakane
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jadni smo mi kada nam tako lako mogu zamazati ochi.
svi smo bili sretni jer smo digli turke ali"pita se ne pravi od govana"
nasi ljudi su ovce,u svakom segmentu zivota,pa tako i u ovome,ocigledno.
jedna,dvije pobjede i jos malo pa ce biti sve halal ,lopovima iz saveza.

SAVEZ NAPOLJE !!!!!
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Nemoj ga spucati. On ima Slovenske tablice na mercedesu i zna Celin broj mobilnog telefona, daklem - gospodar je nebeskih svodova, od Puding Hana do Kozluka.

Kljucno je pitanje, sta to gori na Olimpijskom Stadionu, u Srijedu navece?

Kome smeta, znate adresu, platiti uredno kartu, pustiti redartima da te prepipaju u predjelu guze jer "svako je osumnjiceni", i dodji braniti kriminalce - koji ti zemlju pljackaju i koje sponzoriras - svim svojim bicem, tjelom i duhom, da bi mogao otici na rahat pivu i pocasni djir avtom po seheru, a onda ti se mozda i digne nesto pod sliferom tu noc.

Niko niko - samo mafija :bih:
crnjak

Post by crnjak »

Nosferatu wrote:Nemoj ga spucati. On ima Slovenske tablice na mercedesu i zna Celin broj mobilnog telefona, daklem - gospodar je nebeskih svodova, od Puding Hana do Kozluka.

Kljucno je pitanje, sta to gori na Olimpijskom Stadionu, u Srijedu navece?

Kome smeta, znate adresu, platiti uredno kartu, pustiti redartima da te prepipaju u predjelu guze jer "svako je osumnjiceni", i dodji braniti kriminalce - koji ti zemlju pljackaju i koje sponzoriras - svim svojim bicem, tjelom i duhom, da bi mogao otici na rahat pivu i pocasni djir avtom po seheru, a onda ti se mozda i digne nesto pod sliferom tu noc.

Niko niko - samo mafija :bih:
a fakat me iznervirao
al posto sam zamoljen onda necu
joj majko draga koji smo mi imbecili i daBogda nam nikad nebilo bolje
al i nece sad sam siguran
AdiBL

Post by AdiBL »

BOSNAiHercegovina! IDEMO na EP!!! Ako ovako igramo za B-reprezentacijom, onda nema frke! Vracaj te se vi potpisaci, i sjedite na klupi! Ovi momci su se zaista pokazali!

EP Grupa A:
1.BiH
2.Hrvatska
3.Srbija
4.Italija :-D
Suicidal Siberian

crnjak wrote:
jebote al se iznervira
slusajte vi pricice za laku noc...ovce :zzzz:
Edin H.

Post by Edin H. »

Suicidal Siberian wrote:
DiplomataSaSela wrote:
Suicidal Siberian wrote: Pa haj jarane objasni malo"levatima" pa da i "levati" nesto znaju...kad si tako blizak tim stvarima...pogotovo ovo oko para ko ih nalazi da sve "normalno funkcionise"...
Normalno funkcionisanje znaci...od plata ...do carter aviona...priprema..itd....to inace sve padne sa neba kao bozji dar :oops: .....uglavnom..da se ne tema ne pretvori u kaos...bh fanatikosi cine vise stete nego koristi bh reprezentaciji, pogotovo ako se uzme pod cinjenicu da uefa ove ispade nece jos zadugo tolerisati na taj nacin sto ce traziti novcane nadoknade...polako ce i oduzimanje bodova doci pod razmatranje..pa sad vi vidite...
Dje si Munibe :D legendo organizovanja charter letova i besmislenih utakmica da bi se levati prodali uz dobru proviziju :x

Inace sa ovim Savezom se takmicimo godinama bez ikakvoga uspjeha (osim ako se uspjehom ne smatraju nekretnine i bankovni racuni clanova Saveza :shock: ), stoga apsolutno je nebitno ako nam oduzmu bodove, pa i da nas izbace iz svih takmicenja na neko vrijeme jer je to jedini nacin da se situacija dugorocno poboljsa :oops:
Last edited by Edin H. on 03/06/2007 20:23, edited 1 time in total.
addem

Post by addem »

Svaka cast Muzurovicu, svi ga napadaju a on pokazuje koji je gospodin. Igra moze i bolje, svaka cast momcima koji se bore od srca za ovu zemlju. Mislim da je sad ovima sto su bojkotovali vokri.

SAVEZ napolje.
crnjak

Post by crnjak »

Suicidal Siberian wrote:
crnjak wrote:
jebote al se iznervira
jaoooo cobane vrati se
da nismo i tebe vidjali na bazenima u drustvu muniba starog organizatora carter letova ili si mu dao guze onako malo jaranski
e daBogda ti pravili drustvo munib i companija do vjecnosti
jada i cemera majko moja
sl@ven

Post by sl@ven »

http://www.youtube.com/watch?v=ehX1idoM0_o

savez napolje. izgleda da se svi slazemo osim decka koji misli da su munib, pasa, jelic i iljo sposobni menadjeri koji nalaze pare i posteno se trude da ovu reprezentaciju izvedu na zelenu granu... :lol: :lol: :lol:
Suicidal Siberian

crnjak wrote:
Suicidal Siberian wrote:
crnjak wrote: oj fakat bi te ispucao sad onako drugarski
jebote al se iznervira
jaoooo cobane vrati se
da nismo i tebe vidjali na bazenima u drustvu muniba starog organizatora carter letova ili si mu dao guze onako malo jaranski
e daBogda ti pravili drustvo munib i companija do vjecnosti
jada i cemera majko moja
Munib Usanovic je karika koja je u taj savez postavio Juka Pusina...pjano najobicniji..Ahmet Pasalic je druga prica...sposoban covjek...selektor je isto dobar covjek...a oni sto su potpisivali....fuuuj..oni su odgovorni narodu, a ne savezu...samo gledaju svoj vlastiti interes... dabogda tebi Munib nocas na pendjer pokucao :lol: :oops:
hemac

Post by hemac »

Jebo ga dan šta ste zapeli sa Munibom, analizirajte ko je na kakvoj poziciji pa sudite, šta može sekretar saveza ???
Po meni pašalić i troglava ala su glavni problem, na čelu sa Jelićem koji ne htjede predati pehar na finalu kupa zato što je Slavija izgubila :lol: niđe veze eto nam predsjednika
kad se u predsjedništvu budu dogovarali Pape, Švabo i Bajević ja neću imati ništa protiv tročlanog predsjedništva :D
amarpitar

Post by amarpitar »

Evo par slika:

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Post Reply