Moderators: Charuga, Tomahawk11
ako je parola onda treba da glasi - svi su ljudi braca, a ako je samo tvoj politicki statement, ne bih da me admin banuje al et'... serem ti se na statement.\/\/\/ wrote:Fakat sa bracom, zar nisi znao da su svi muslimani braca, a to sto se tako ne osjecas tvoj probljemoSpliff.Master wrote:Cuj zajdno s bracom Turcima! Mislis bivsim OKUPATOROM!?\/\/\/ wrote:Najbolje cestitike nasim igracima, srce mi kuca kao ludo, spektakularna pobjeda a Maltu cemo da potopimo. Iskreno nadam se da cemo sa bracom Turcima zajedno ucestvovati u pokoravanju Evrope 2008 i da budemo sto uspjesniji. GO GO GO BiH & Turkey
![]()
Aaa jes mi godra sto smo pobjedili, baš
buzzer wrote:samo se pitam sto nam strateg izmijeni najboljeg igraca
Branimir Tulić kaže da Džeko nema kondicije za cijelu utakmicu. Moguće je da je to u pitanju..buzzer wrote:samo se pitam sto nam strateg izmijeni najboljeg igraca
Trebamo se spustit na zemlju. Za prolaz nam treba pobjeda protiv Grčke u Atini. Samo pobjeda nas vodi na EURO 2008. Uz uslov da neposredno prije te tekme mi imamo 19 a Grci 18 bodova. Ako bude tako tada možemo počet dizat euforiju jer ćemo u Atini velikim dijelom odlučivat sami o sebi. Iako se kako god okreneš mora poklopit da Grčka izgubi u Oslu i Istanbulu.valterbranisarajevo wrote:Iako nisam baš neki stručnjak, sada kada anliziram utakimicu, mislim da je ključni trenutak bio kada je Terim izveo Turana misleći da će svježi i odmormi Basturk dokrajčiti Musića koji se vukao po terenu. To je vjerovatno pomislio i Muzurović pa je tamo lijevo poslao Rahimića da pomogne Musiću. Basturk je pokušao dvo-tri puta da prođe i centrira ali su mu ova dvojic uzeli sve lopte. Onda je ovaj jednostavno pobjegao skroz na drugu stranu. Tada se Turska taktika, a onda i igra, koja se bazirala na brzim prodorima na lijevoim boku i centaršutevima u šesnaesterac raspala. Znao je Terim dobro da Musić nema snage, da će Gušo kiksati kod istrčavanja, ali nije mogao predvidjeti da će zbog izmjene koja mu je trebala donijeti pobjedu izgubiti sve Rezervnu taktiku nije imao, a i da jeste Turski fudbaleri izmoreni jakim presingom na početku drugog poluvremena nebi je mogli sprovesti. Onda je bilo potrebno samo da nam očajno spora i neuigrana turska zadnja linija i golman Regber poklone treći gol..
Naravno i naša zadnja linija je odigrala jako loše. Kiksovi i gubljenje lopti na ivici šesnaesterca su nas mogli skupo koštati, a da ne govorim da sa Musićem više ne smije početi utakmicu ni sa Maltom..
Mada kažu da se tim koji pobjeđuje ne mijenja.![]()
Šta vi mislite.![]()
P.S. Neko ovdje reče da smanjim doživljaj. Uh neću moći večeras sklopiti oči od straha. Ja sam inače jako strašljiv
Ma to ne znači da ih ne možemo uzeti. Ne vjerujem da će u Atini biti gore nego što je bilo u Beogradu. Kad su Turci mogli uzet 1 : 4 dole i izvući živu glavu možemo i mi makar 2 : 3.valterbranisarajevo wrote:Šandore i ja mislim da se moramo spustiti na zemlju. Da se sve ostalo poklopi pobjeda protiv Grčke u Atini gdje će kao na nedavnom final four košarkaške lige biti angažovano sve moguće i nemoguće od sudija do fanatičnih navijača je malo izgledna.
Uostalom i UEFA neće propustiti da pomogne evropskom prvaku da se plasira..