Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#76 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Šesti naslov Željezničaru

"Fudbaleri Željezničara po 6. put postali su pobjednici malonogometnog Bajramskog turnira koji je u tradicionalnoj organizaciji KMF Vrbanjuša održan u protekla dva dana u Maloj dvorani KSC “Skenderija”.

Prekucali smo ove bajramske turnire...ova dominacija je veliki bezobrazluk.
JThomas

#77 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by JThomas »

pa još za bajramski turnir, otvori mi oči, sad sam još više zgrožen i ishavješćen.
Jeff Bingham

#78 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

Manic Psycho wrote:
Jeff Bingham wrote:gori ste vi koji ste iznenadjeni time od njih :-)
pa naravno da ste gori kad smatrate da toga samo ima kod nas, ko da nikad na utakmicu nisi otisao :-)
psovanja ustaske/cetnicke/balijske majke vasim igracima? NEMA.
veljaca

#79 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

oooooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LSD

#80 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Jeff Bingham wrote:
Manic Psycho wrote:
pa naravno da ste gori kad smatrate da toga samo ima kod nas, ko da nikad na utakmicu nisi otisao :-)
Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
kokuz_sa

#81 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by kokuz_sa »

Šibicar wrote:
kokuz_sa wrote:nije problem u psovanju necije stare..to se svugdje na utakmicama radi..frka je u onome USTASKA
Ja smijem po stoju da ono ustaška nije pjevalo više od 3 čovjeka,i to 5 sekundi,eto ako neko ima snimak neka postavi da se uvjerimo.
hahahahahahahahahahahhahaha
isto ko za derbi sto je samo50 tj 100 tj pola tribine uz pomoc megafona skandiralo
"svi u napad mrtav je hase"

manijaci izgleda samo skupina pojedinaca :roll:
Manic Psycho

#82 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Manic Psycho »

Jeff Bingham wrote:
Manic Psycho wrote:
a ima li borcevim, leotarovim, sirokovim, kozarinim i inim drugim igracim. lafo nema nasim. pa ti slusao svakog igraca sta govori na derbiju
Jeff Bingham

#83 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

LSD wrote: Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
Jeste, ima. Nakon vaseg kolektivnog zgrazavanja i osudjivanja nad tim, ocekujem najmanje isto toliko osude i ponavljanja "da se ne zaboravi" i ove gadosti.
smurf

#84 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by smurf »

Jeste vala dosadni... Je l' Zeba proglasen igracem turnira? Dajte podataka ako imate i mandal mati do narednog turnira.
Ledenko

#85 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Ledenko »

BŠMO
vinnie_jones

#86 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by vinnie_jones »

zašto Kučuković nije igr'o :?
LSD wrote:Šesti naslov Željezničaru

"Fudbaleri Željezničara po 6. put postali su pobjednici malonogometnog Bajramskog turnira koji je u tradicionalnoj organizaciji KMF Vrbanjuša održan u protekla dva dana u Maloj dvorani KSC “Skenderija”.

Prekucali smo ove bajramske turnire...ova dominacija je veliki bezobrazluk.
jebeš naštiman derbi :thumbup:
Dammme

#87 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

LSD wrote:Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
Ja vas fakat ne kontam. Je li vi to odobravate onakvo navijanje, pa makar i 3 čovjeka bila?
Bio sam jedan od prvih koji je navijanje u kojem se spominju Ivica i njegova supruga osudio.
A sad ovde sve "multinacionalni i multikonfesionalni" navijači Željezničara kojima ne pada na pamet da osude ovo navijanje koje je bilo u ime njihovog kluba, pa makar i 3 čovjeka navijala.
Last edited by Dammme on 30/11/2011 19:01, edited 1 time in total.
veljaca

#88 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Ledenko wrote:BŠMO
:thumbup:

Zajko Zeba

btw - zbog Hayata :evil: - ne znamo ko je najbolji strijelac, igrac, golman .... Ali bar znam ko je NAJBOLJI - FK Zeljeznicar ...
Ledenko

#89 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Ledenko »

veljaca wrote:Ali bar znam ko je NAJBOLJI - FK Zeljeznicar ...
Jer je jedan jedini...
Baltazar_khan

#90 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Baltazar_khan »

hajd sad na index napiši šta se sesaru skandiralo.
JoeyTribbiani

#91 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima :D. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha :-) . Ne bi' vas spomeno da nema "joj s kim mi dijelimo grad". Bečka škola, šta li...
veljaca

#92 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Ja osudjujem vrijedjanje drugog i drugacijeg .....
Nije trebalo ovo pojedinim navijacima FK Zeljeznicar .....
Ovi pojedinci nisu MANIJACI .....

Btw - ne opravdavam ih, ali velika zasluga u ovome je i do glavnog sudije .... Nije svirao 4 sekunde i poslije toga su maleni dali 3 gol .....
Ledenko

#93 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Ledenko »

Baltazar_khan wrote:
Hajde se javi uredniku BordoFana da opet piše žalbe Babiću o mojoj mržnji prema manjem, mlađem i menstrualnom bojom obojenom klubu.
LSD

#94 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Jeff Bingham wrote:
LSD wrote: Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
Jeste, ima. Nakon vaseg kolektivnog zgrazavanja i osudjivanja nad tim, ocekujem najmanje isto toliko osude i ponavljanja "da se ne zaboravi" i ove gadosti.
Ti kad budeš spocitavao svojoj tribini za njihov primitivizam i njih javno ukoravao, onda ces imati pravo spocitavati i željovcima...ne može se preskakati, žmiriti na sopstvena sranja a drugima spocitavati...ne ide jbg
spree

#95 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by spree »

kako su samo sudile siljile za sarajevo, ali djaba kad je tu zajko zaba. plava dominacija!

ooooooooozajko zebaaaaaaaaaaaaa
Last edited by spree on 30/11/2011 19:06, edited 1 time in total.
Dammme

#96 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

JoeyTribbiani wrote:Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima :D. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha :-) . Ne bi' vas spomeno da nema "joj s kim mi dijelimo grad". Bečka škola, šta li...
Hajde bar jedan da se nađe. A izvini ko je ovdje spomenuo TM? Ne pripadaju svi navijači Željezničara TM-u, isto kao što ni svi navijači Sarajeva nisu Hordaši.
Last edited by Dammme on 30/11/2011 19:21, edited 1 time in total.
LSD

#97 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Baltazar je jedva docekao i potrcao da pljune po svim željovcima izjavom " s kim djelimo grad"...znaci klasicno generalizovanje...i takvima da se neko pravda po forumu i polaže racune :lol: :lol: pa ne pada mi na pamet, pogotovu jer nisam ni bio na utakmici-
veljaca

#98 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Dammme wrote:
JoeyTribbiani wrote:Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima :D. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha :-) . Ne bi' vas spomeno da nema "joj s kim mi dijelimo grad". Bečka škola, šta li...
Hajde bar jedan da se nađe. A izvini koje ovdje spomenuo TM? Ne pripadaju svi navijači Željezničara TM-u, isto kao što ni svi navijači Sarajeva nisu Hordaši.

Ali se zato nadje ovdje covjek koji poistovjeti na osnovu najvise 10-tak ljudi to sa SVIM navijacima FK Zeljeznicar i koga je stid sto dijeli grad sa nama.
MENE JE STID STO DIJELIM GRAD sa njime .... ali ne pitam se ja za to - na zalost ....

Btw - ja sam osudio vrijedjanje drugog i drugacijeg ....
Baltazar_khan

#99 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Baltazar_khan »

Ledenko wrote:
Baltazar_khan wrote:
Hajde se javi uredniku BordoFana da opet piše žalbe Babiću o mojoj mržnji prema manjem, mlađem i menstrualnom bojom obojenom klubu.
a šta je to pogriješio urednik bordo fana? ti bolesno mrziš fudbalski klub sarajevo to si dokazao svojim kompleksaškim tekstovima na indexu, a bogami i postovima na ovom forumu. ugledaj se na profesionalnost novinara kakav je jedan edin isanović koji je na saxu pisao tekstove o željezničaru i sarajevu, bez ikakvih provokacija ;-)
Jeff Bingham

#100 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

LSD wrote:
Jeff Bingham wrote:
Ti kad budeš spocitavao svojoj tribini za njihov primitivizam i njih javno ukoravao, onda ces imati pravo spocitavati i željovcima...ne može se preskakati, žmiriti na sopstvena sranja a drugima spocitavati...ne ide jbg
Ja nista ne spocitavam, cekam tebe da uradis to prema svojima isto kao sto si radio prema Hordama...
Locked