Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#76 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Šesti naslov Željezničaru
"Fudbaleri Željezničara po 6. put postali su pobjednici malonogometnog Bajramskog turnira koji je u tradicionalnoj organizaciji KMF Vrbanjuša održan u protekla dva dana u Maloj dvorani KSC “Skenderija”.
Prekucali smo ove bajramske turnire...ova dominacija je veliki bezobrazluk.
"Fudbaleri Željezničara po 6. put postali su pobjednici malonogometnog Bajramskog turnira koji je u tradicionalnoj organizaciji KMF Vrbanjuša održan u protekla dva dana u Maloj dvorani KSC “Skenderija”.
- JThomas
#77 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
pa još za bajramski turnir, otvori mi oči, sad sam još više zgrožen i ishavješćen.
- Jeff Bingham
#78 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
psovanja ustaske/cetnicke/balijske majke vasim igracima? NEMA.Manic Psycho wrote:pa naravno da ste gori kad smatrate da toga samo ima kod nas, ko da nikad na utakmicu nisi otisaoJeff Bingham wrote:gori ste vi koji ste iznenadjeni time od njih
- veljaca
#79 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
oooooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
LSD
#80 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.Jeff Bingham wrote:psovanja ustaske/cetnicke/balijske majke vasim igracima? NEMA.Manic Psycho wrote:pa naravno da ste gori kad smatrate da toga samo ima kod nas, ko da nikad na utakmicu nisi otisaoJeff Bingham wrote:gori ste vi koji ste iznenadjeni time od njih
- kokuz_sa
#81 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
hahahahahahahahahahahhahahaŠibicar wrote:Ja smijem po stoju da ono ustaška nije pjevalo više od 3 čovjeka,i to 5 sekundi,eto ako neko ima snimak neka postavi da se uvjerimo.kokuz_sa wrote:nije problem u psovanju necije stare..to se svugdje na utakmicama radi..frka je u onome USTASKA
isto ko za derbi sto je samo50 tj 100 tj pola tribine uz pomoc megafona skandiralo
"svi u napad mrtav je hase"
manijaci izgleda samo skupina pojedinaca
- Manic Psycho
#82 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
a ima li borcevim, leotarovim, sirokovim, kozarinim i inim drugim igracim. lafo nema nasim. pa ti slusao svakog igraca sta govori na derbijuJeff Bingham wrote:psovanja ustaske/cetnicke/balijske majke vasim igracima? NEMA.Manic Psycho wrote:pa naravno da ste gori kad smatrate da toga samo ima kod nas, ko da nikad na utakmicu nisi otisaoJeff Bingham wrote:gori ste vi koji ste iznenadjeni time od njih
- Jeff Bingham
#83 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Jeste, ima. Nakon vaseg kolektivnog zgrazavanja i osudjivanja nad tim, ocekujem najmanje isto toliko osude i ponavljanja "da se ne zaboravi" i ove gadosti.LSD wrote: Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
- smurf
#84 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Jeste vala dosadni... Je l' Zeba proglasen igracem turnira? Dajte podataka ako imate i mandal mati do narednog turnira.
-
Ledenko
- vinnie_jones
#86 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
zašto Kučuković nije igr'o

jebeš naštiman derbiLSD wrote:Šesti naslov Željezničaru
- Dammme
#87 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ja vas fakat ne kontam. Je li vi to odobravate onakvo navijanje, pa makar i 3 čovjeka bila?LSD wrote:Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
Bio sam jedan od prvih koji je navijanje u kojem se spominju Ivica i njegova supruga osudio.
A sad ovde sve "multinacionalni i multikonfesionalni" navijači Željezničara kojima ne pada na pamet da osude ovo navijanje koje je bilo u ime njihovog kluba, pa makar i 3 čovjeka navijala.
Last edited by Dammme on 30/11/2011 19:01, edited 1 time in total.
- veljaca
#88 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ledenko wrote:BŠMO
Zajko Zeba
btw - zbog Hayata
-
Ledenko
#89 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Jer je jedan jedini...veljaca wrote:Ali bar znam ko je NAJBOLJI - FK Zeljeznicar ...
- Baltazar_khan
#90 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
hajd sad na index napiši šta se sesaru skandiralo.Ledenko wrote:BŠMO
- JoeyTribbiani
#91 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima
. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha
. Ne bi' vas spomeno da nema "joj s kim mi dijelimo grad". Bečka škola, šta li...
- veljaca
#92 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ja osudjujem vrijedjanje drugog i drugacijeg .....
Nije trebalo ovo pojedinim navijacima FK Zeljeznicar .....
Ovi pojedinci nisu MANIJACI .....
Btw - ne opravdavam ih, ali velika zasluga u ovome je i do glavnog sudije .... Nije svirao 4 sekunde i poslije toga su maleni dali 3 gol .....
Nije trebalo ovo pojedinim navijacima FK Zeljeznicar .....
Ovi pojedinci nisu MANIJACI .....
Btw - ne opravdavam ih, ali velika zasluga u ovome je i do glavnog sudije .... Nije svirao 4 sekunde i poslije toga su maleni dali 3 gol .....
-
Ledenko
#93 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Hajde se javi uredniku BordoFana da opet piše žalbe Babiću o mojoj mržnji prema manjem, mlađem i menstrualnom bojom obojenom klubu.Baltazar_khan wrote:hajd sad na index napiši šta se sesaru skandiralo.Ledenko wrote:BŠMO
-
LSD
#94 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ti kad budeš spocitavao svojoj tribini za njihov primitivizam i njih javno ukoravao, onda ces imati pravo spocitavati i željovcima...ne može se preskakati, žmiriti na sopstvena sranja a drugima spocitavati...ne ide jbgJeff Bingham wrote:Jeste, ima. Nakon vaseg kolektivnog zgrazavanja i osudjivanja nad tim, ocekujem najmanje isto toliko osude i ponavljanja "da se ne zaboravi" i ove gadosti.LSD wrote: Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.
- spree
#95 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
kako su samo sudile siljile za sarajevo, ali djaba kad je tu zajko zaba. plava dominacija!
ooooooooozajko zebaaaaaaaaaaaaa
ooooooooozajko zebaaaaaaaaaaaaa
Last edited by spree on 30/11/2011 19:06, edited 1 time in total.
- Dammme
#96 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Hajde bar jedan da se nađe. A izvini ko je ovdje spomenuo TM? Ne pripadaju svi navijači Željezničara TM-u, isto kao što ni svi navijači Sarajeva nisu Hordaši.JoeyTribbiani wrote:Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha
. Ne bi' vas spomeno da nema "joj s kim mi dijelimo grad". Bečka škola, šta li...
Last edited by Dammme on 30/11/2011 19:21, edited 1 time in total.
-
LSD
#97 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Baltazar je jedva docekao i potrcao da pljune po svim željovcima izjavom " s kim djelimo grad"...znaci klasicno generalizovanje...i takvima da se neko pravda po forumu i polaže racune
pa ne pada mi na pamet, pogotovu jer nisam ni bio na utakmici-
- veljaca
#98 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Dammme wrote:Hajde bar jedan da se nađe. A izvini koje ovdje spomenuo TM? Ne pripadaju svi navijači Željezničara TM-u, isto kao što ni svi navijači Sarajeva nisu Hordaši.JoeyTribbiani wrote:Nisam ni gled'o finale. Znao sam da ćemo uzet'. Džaba pojačanja pitarima. Nego, koliko ja znam organizovanog odlaska na turnir od strane TM nije bilo. Evo ja osuđujem, sranje je to... Ali eto, ispadoše svi Manijaci stoka zbog 3 čovjeka, a horde su raja, Ćaršijska...aha
Ali se zato nadje ovdje covjek koji poistovjeti na osnovu najvise 10-tak ljudi to sa SVIM navijacima FK Zeljeznicar i koga je stid sto dijeli grad sa nama.
MENE JE STID STO DIJELIM GRAD sa njime .... ali ne pitam se ja za to - na zalost ....
Btw - ja sam osudio vrijedjanje drugog i drugacijeg ....
- Baltazar_khan
#99 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
a šta je to pogriješio urednik bordo fana? ti bolesno mrziš fudbalski klub sarajevo to si dokazao svojim kompleksaškim tekstovima na indexu, a bogami i postovima na ovom forumu. ugledaj se na profesionalnost novinara kakav je jedan edin isanović koji je na saxu pisao tekstove o željezničaru i sarajevu, bez ikakvih provokacijaLedenko wrote:Hajde se javi uredniku BordoFana da opet piše žalbe Babiću o mojoj mržnji prema manjem, mlađem i menstrualnom bojom obojenom klubu.Baltazar_khan wrote:hajd sad na index napiši šta se sesaru skandiralo.Ledenko wrote:BŠMO
- Jeff Bingham
#100 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12
Ja nista ne spocitavam, cekam tebe da uradis to prema svojima isto kao sto si radio prema Hordama...LSD wrote:Ti kad budeš spocitavao svojoj tribini za njihov primitivizam i njih javno ukoravao, onda ces imati pravo spocitavati i željovcima...ne može se preskakati, žmiriti na sopstvena sranja a drugima spocitavati...ne ide jbgJeff Bingham wrote:Jeste, ima. Nakon vaseg kolektivnog zgrazavanja i osudjivanja nad tim, ocekujem najmanje isto toliko osude i ponavljanja "da se ne zaboravi" i ove gadosti.LSD wrote: Ali zato ima psovanje šlagiranog oca i majke "kurave" našem treneru...ali iznenadna amnezija je cudo neviđeno.