Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
East_side

#201 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by East_side »

Baltazar_khan wrote:
East_side wrote:
:lol: :lol: :lol:

Izvini molim te, kad već glumiš neku facu (što je vrlo uočljivo kroz ovo boldirano), zašto se uopšte "spuštaš" na nivo nas, običnih forumskih levata, propaliteta, zgubidana...i raspravljaš sa istima po forumu?

A s druge strane, primjećujem da ti je jako stalo do mišljenja istih, još im poturaš neke svoje članke u stilu djeteta "kad ti budeš imao ovakav autić..." i sl. ne bi li ih uvjerio u svoju "superiornost". :-)

Izvrsna podloga za građenje velike novinarske karijere, nema šta. :oops:

Hajde ti samo nastavi pisati članke i "nabijati nam komplekse" :mrgreen: :run:
ma ne trudi se liječiti tuđe komplekse, nikakvog efekta nema kad je armin u pitanju.

a index ko neki gigant. nikakve razlike od indeksa, expresa, ili recimo svijeta. forum im je priča za sebe nacionalista do nacionaliste.
Misliš? :roll: Učnilo mi se da još nije kasno za, barem, polu-stručnu intervenciju, te učinih makar nešto što je u mojoj moći. Susrećući se i ranije, samim time i poznavajući vrlo dobro ovakve slučajeve, znam da je pogubno odmah pretjerano kontrirati i skretati direktnu pažnju na sam problem...

U početnoj fazi se ipak to čini nešto diskretnije, nerijetko se posmatrana osoba (u ovom slučaju Ledenko) bodri kako dobro obavlja svoje aktivnosti, te se pokušava sugerirati na produžavanju takve tendencije. :oops:

A naredna faza... ona nikada nije ista :) Pričekat ćemo još neko vrijeme da bismo ustanovili dalji tok dijagnoze...
Last edited by East_side on 30/11/2011 23:06, edited 2 times in total.
vinnie_jones

#202 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by vinnie_jones »

koji je fol pa omladinci (masovno) više ne prate turnire, nekad se znala napraviti dobra atmosfera, puna velika dvorana, navijanje, sporadična ulijetanja, još ako se šta zapali pa bi se morala praviti promaha :mrgreen: da se izluftira, utakmice bi ponekad trajale i preko sahata...pade mi nešto na pamet kad sam vidio sjedeljku na finalu, 94/95. je bila luđa atmosfera 100x
Charuga
Globalni moderator

#203 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Charuga »

7-8 stranica je ispisano a od toga 1-2 o finalnoj utakmici turnira. Nema svrhe vise je drzati otvorenu!
Locked