Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote: Plišek je sjedio do Uščuplića u nekoj jakni i farmerkama... Nikola ga pročitao iz zapisnika kao šefa stručnog štaba, dok je na drugoj strani pročitao Memića, ne Amara.
Ne kontam majstore što se ti smiješ. Ja bar priznam kad sam "ćorav", ali ti još nisi skontao da ne čuješ ili si dok je Sesar izvodio penal bio u WC-u.
Pa smiješno mi kako si to samouvjereno izjavio Ali ok, svako može pogriješiti
Da sam čuo takvo nešto, priznao bih to i osudio... ako šta ne volim to je vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.
[/quote]
Pa donekle si u pravu , i nije bas neke veze u Rusiji ni imao i to drugoj ligi.Zato se i vrnuo.
Poenta ovog napisanog je ne nadimci ,vec da taj koga ti hvalis na sva usta o peharima.U mahali je kralj,jel izadje u carsiju belaj.
Znaci tiho tise,k'o padanje kise. [/quote]
ultima_palabra wrote:
Zeba nije mogao ponijeti sve pehare koje je primio ooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaa
Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodku
sta je skoro ponio iz mexica, polovnu mexikanku, litar teqile i bubu iz 72´
odnosno rezervni tocak, ako mu nestane goriva u avionu pa da moze da izvadi unutrasnju da se ne udavi jadnicak
Last edited by Manic Psycho on 30/11/2011 20:45, edited 2 times in total.
BHF_Manijak wrote:Za nase lige je doktor fudbala, a to je za Manijake najbitnije i za Zelju, koga bolan boli kurac sad za Rusijom, mi navijamo za Zelju ne za Rusiju, dok nama trofeje donosi boli nas uho za sve ostalo, jasno? I nadji neku drugu zanimaciju ostim sto seres po svemu sto je bosansko!
PS Sarajevo, bilo koji dio grada, je jos uvijek za Doboj Carsija...
O kakvom Doboju ti pises,Manjak dragi jos uz to BHF
Jest k'o i Dzeko iz Doboja ali Djasmin a ne Edin.
Cuj Doboj,e svasta cuti od ovog Manjka.
@M10A$EVER na pogresnoj si adresi ako kontas u vezi klubova.Ali nekad nije lose upoznati ''nacionalnu geografiju'' Za Sarajevo navijam k'o i Bazadrevic
Pa kone ne mogu da podnesu poraz ni na Bajramskom koje smo vam nabili komplekse, koliko treba da dovedete igrača iz repke da nas bar pokušate ugroziti na turniru? 1,2,3 ? Strašno postaje.
Lafo moralne veličine vi ? Pojedinci smiješni pravo. To možete prosipati Coroziranom i još nekolicini forumaša ovdje, mali je ovo grad i sve se zna.
Baltazar_khan wrote:ultima, mogao si i odinove komentare da nam postaviš
Danas ispunjavam želje
STA RECI?
KAKVU PORUKU POSLATI BORDO NACIJI?
NISMO U STANJU OSVOJITI NI BAJRAMSKI TURNIR SA OVOM UPRAVOM
5 GODINA BEZ TROFEJA
PET GODINA!!! USKORO U SKOLU POLAZE DJECA KOJA SU RODJENA KAD SMO OSVOJILI ZADNJI TROFEJ
DOKLE CEMO MI OVISNICI O BORDO BOJI POSMATRATI OVO UNISTAVANJE VOLJENOG KLUBA OD STRANE BORDO PRIJATELJA.
ganjeta wrote:Pa kone ne mogu da podnesu poraz ni na Bajramskom koje smo vam nabili komplekse, koliko treba da dovedete igrača iz repke da nas bar pokušate ugroziti na turniru? 1,2,3 ? Strašno postaje.
Lafo moralne veličine vi ? Pojedinci smiješni pravo. To možete prosipati Coroziranom i još nekolicini forumaša ovdje, mali je ovo grad i sve se zna.
Tacno sve do slijedecih cifutskih ljetnih igara i onda opet potop.Sto bi Brko rek'o eto nas sad sa izleta
A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
iceman2010 wrote:A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
iceman2010 wrote:A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
jbg, mi za tri sezone pokupimo sve trofeje, i onda vama damo 8 i opet nikako da nas stignete
Koliko je vama značio vidjelo se iz priloženog, koliko reprezentativaca ste doveli u nadi da pobjedite?
jbg, mi za tri sezone pokupimo sve trofeje, i onda vama damo 8 i opet nikako da nas stignete
Al zato strepite hoce li sljedece sezone biti derbi Zeljo Sarajevo ili Zeljo Famos Ali dobro. Kad mi budemo imali godina koliko vi imacemo puno vise titula nego vi sada. Vi ste ipak imali nekih 25 godina vise za osvajanje titula i pehara
Al zato strepite hoce li sljedece sezone biti derbi Zeljo Sarajevo ili Zeljo Famos Ali dobro. Kad mi budemo imali godina koliko vi imacemo puno vise titula nego vi sada. Vi ste ipak imali nekih 25 godina vise za osvajanje titula i pehara
reci akobogda
p.s. jbt ne do bog da s famosom redovno igramo, ne bi boda uzeli, nikako nam ne leze
Last edited by Lakat Jebić on 30/11/2011 20:57, edited 1 time in total.
Koliko je vama značio vidjelo se iz priloženog, koliko reprezentativaca ste doveli u nadi da pobjedite?
Pusti šuplju.
koliko je reprezentativaca htjelo da zaigra za vas "klub?
Ma jok ba, njih to ne zanima, kakav turnir kakvi bakraci? Kakva liga kakvi bakraci? Kakav kup kakvi bakraci? Ko to jos prati? A i mi vala, pa jesmo li morali jos i turnir uzeti?
Pusti šuplju.
O čemu ti? To oni samo došli bez vašeg poziva ?
Nama ne treba niko, mi svakao deremo na svim poljima sa svojim kadrom, a vi?
p.s. jbt ne do bog da s famosom redovno igramo, ne bi boda uzeli, nikako nam ne leze
Dobro si gdje cu to zaboraviti. Nego vi ste mi jos i dobri sto ste uz svoj klub i kada ne ide. Jedan zeljin "vatreni navijac" inace moj dobar jaran tvrdio da neprati nasu ligu jer je smece u trenutcima kada je zelji islo lose, a sada me ubi SMS porukama. Nesto ga prosvjetlilo pa mu nasa liga postala interesantna, a to se slucajno poklopilo sa Zeljinim dobrim igrama
ganjeta wrote:
Pusti šuplju.
O čemu ti? To oni samo došli bez vašeg poziva ?
Nama ne treba niko, mi svakao deremo na svim poljima sa svojim kadrom, a vi?
Zeljo je inace na svim malonogometnim turnirima igrao sa svojim igracima. Zeba igrao skoro sve malonogometne turnire za Zelju i kada nije bio clan istog kluba.
Dobro si gdje cu to zaboraviti. Nego vi ste mi jos i dobri sto ste uz svoj klub i kada ne ide. Jedan zeljin"vatreni navijac" inace moj dobar jaran tvrdio da neprati nasu ligu jer je smece u trenutcima kada je zelji islo lose, a sada me ubi SMS porukama. Nesto ga prosvjetlilo pa mu nasa liga postala interesantna, a to se slucajno poklopilo sa Zeljinim dobrim igrama
S ovim sto si jaranov epitet pod navodne znake stavio sve i govori o njemu kao takvom!
A nas je uvijek bilo i bice koji GA volimo i bodrimo islo ili ne islo!!!
Dobro si gdje cu to zaboraviti. Nego vi ste mi jos i dobri sto ste uz svoj klub i kada ne ide. Jedan zeljin"vatreni navijac" inace moj dobar jaran tvrdio da neprati nasu ligu jer je smece u trenutcima kada je zelji islo lose, a sada me ubi SMS porukama. Nesto ga prosvjetlilo pa mu nasa liga postala interesantna, a to se slucajno poklopilo sa Zeljinim dobrim igrama
S ovim sto si jaranov epitet pod navodne znake stavio sve i govori o njemu kao takvom!
to je to. meni je i dalje najdraza navijacka ona "nema nema titule, nema nema evrope....", a opet ne mogu reci da mi je zao sto se ne pjeva vise
M10A4EVER wrote: