Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#151 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Dammme wrote:
ultima_palabra wrote: :lol: Plišek je sjedio do Uščuplića u nekoj jakni i farmerkama... Nikola ga pročitao iz zapisnika kao šefa stručnog štaba, dok je na drugoj strani pročitao Memića, ne Amara.
Ne kontam majstore što se ti smiješ. Ja bar priznam kad sam "ćorav", ali ti još nisi skontao da ne čuješ ili si dok je Sesar izvodio penal bio u WC-u.
Pa smiješno mi kako si to samouvjereno izjavio :) Ali ok, svako može pogriješiti :thumbup:

Da sam čuo takvo nešto, priznao bih to i osudio... ako šta ne volim to je vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.
M10A4EVER

#152 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by M10A4EVER »

[/quote]
Pa donekle si u pravu , i nije bas neke veze u Rusiji ni imao i to drugoj ligi.Zato se i vrnuo.
Poenta ovog napisanog je ne nadimci ,vec da taj koga ti hvalis na sva usta o peharima.U mahali je kralj,jel izadje u carsiju belaj.
Znaci tiho tise,k'o padanje kise. :mrgreen:[/quote]

Alen Škoro (najbolji poslijeratni igrac Sarajeva!) :D
Manic Psycho

#153 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Manic Psycho »

Corola wrote:
ultima_palabra wrote:
Zeba nije mogao ponijeti sve pehare koje je primio :dance: ooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaa :thumbup:
Sta je ponio iz Rusije,polovni karburator i cincilator od Kamaza i litru patoke koja lici na vodku :-)
sta je skoro ponio iz mexica, polovnu mexikanku, litar teqile i bubu iz 72´ :lol:
odnosno rezervni tocak, ako mu nestane goriva u avionu pa da moze da izvadi unutrasnju da se ne udavi jadnicak
Last edited by Manic Psycho on 30/11/2011 20:45, edited 2 times in total.
Corola

#154 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Za nase lige je doktor fudbala, a to je za Manijake najbitnije i za Zelju, koga bolan boli kurac sad za Rusijom, mi navijamo za Zelju ne za Rusiju, dok nama trofeje donosi boli nas uho za sve ostalo, jasno? I nadji neku drugu zanimaciju ostim sto seres po svemu sto je bosansko!

PS Sarajevo, bilo koji dio grada, je jos uvijek za Doboj Carsija... :wink:
O kakvom Doboju ti pises,Manjak dragi jos uz to BHF :lol:
Jest k'o i Dzeko iz Doboja ali Djasmin a ne Edin.
Cuj Doboj,e svasta cuti od ovog Manjka. :-)
@M10A$EVER na pogresnoj si adresi ako kontas u vezi klubova.Ali nekad nije lose upoznati ''nacionalnu geografiju'' 8) Za Sarajevo navijam k'o i Bazadrevic :lol:
ganjeta

#155 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ganjeta »

Pa kone ne mogu da podnesu poraz ni na Bajramskom :lol: koje smo vam nabili komplekse, koliko treba da dovedete igrača iz repke da nas bar pokušate ugroziti na turniru? 1,2,3 ? Strašno postaje.

Lafo moralne veličine vi ? Pojedinci smiješni pravo. To možete prosipati Coroziranom i još nekolicini forumaša ovdje, mali je ovo grad i sve se zna.
ultima_palabra

#156 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:ultima, mogao si i odinove komentare da nam postaviš :oops:
Danas ispunjavam želje :D
STA RECI?
KAKVU PORUKU POSLATI BORDO NACIJI?
NISMO U STANJU OSVOJITI NI BAJRAMSKI TURNIR SA OVOM UPRAVOM
5 GODINA BEZ TROFEJA
PET GODINA!!! USKORO U SKOLU POLAZE DJECA KOJA SU RODJENA KAD SMO OSVOJILI ZADNJI TROFEJ
DOKLE CEMO MI OVISNICI O BORDO BOJI POSMATRATI OVO UNISTAVANJE VOLJENOG KLUBA OD STRANE BORDO PRIJATELJA.
Corola

#157 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Corola »

ganjeta wrote:Pa kone ne mogu da podnesu poraz ni na Bajramskom :lol: koje smo vam nabili komplekse, koliko treba da dovedete igrača iz repke da nas bar pokušate ugroziti na turniru? 1,2,3 ? Strašno postaje.

Lafo moralne veličine vi ? Pojedinci smiješni pravo. To možete prosipati Coroziranom i još nekolicini forumaša ovdje, mali je ovo grad i sve se zna.
Tacno sve do slijedecih cifutskih ljetnih igara i onda opet potop.Sto bi Brko rek'o eto nas sad sa izleta :D
iceman2010

#158 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem :? Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
ganjeta

#159 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ganjeta »

Tema je turniri u malom fudbalu, a tu dominira ko Toyoto? Stipu se svojih seljačkih poštapalica!
ultima_palabra

#160 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ultima_palabra »

iceman2010 wrote:A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem :? Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
Ovaj se Bajram dvaput slavi :mrgreen:
Lakat Jebić

#161 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Lakat Jebić »

iceman2010 wrote:A vidi se da neki jos uvijek lijece komplekse od godina bez evrope i pjesama Famose, Famose eto Zelje tamo se! Toliko slavlje zbog osvojenog malonogometnog turnira i to na penale, pa se to jos zove dominiranjem :? Jel to nabijate rezervu za neka buduca vremena?
jbg, mi za tri sezone pokupimo sve trofeje, i onda vama damo 8 i opet nikako da nas stignete :D
ganjeta

#162 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ganjeta »

Koliko je vama značio vidjelo se iz priloženog, koliko reprezentativaca ste doveli u nadi da pobjedite?

Pusti šuplju.
iceman2010

#163 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

Lakat Jebić wrote:
jbg, mi za tri sezone pokupimo sve trofeje, i onda vama damo 8 i opet nikako da nas stignete :D
Al zato strepite hoce li sljedece sezone biti derbi Zeljo Sarajevo ili Zeljo Famos :D Ali dobro. Kad mi budemo imali godina koliko vi imacemo puno vise titula nego vi sada. Vi ste ipak imali nekih 25 godina vise za osvajanje titula i pehara :lol:
vinnie_jones

#164 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by vinnie_jones »

ultima_palabra wrote:
Ovaj se Bajram dvaput slavi :mrgreen:
nije svaki dan bajram :mrgreen:
Lakat Jebić

#165 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Lakat Jebić »

iceman2010 wrote:
Lakat Jebić wrote:
Al zato strepite hoce li sljedece sezone biti derbi Zeljo Sarajevo ili Zeljo Famos :D Ali dobro. Kad mi budemo imali godina koliko vi imacemo puno vise titula nego vi sada. Vi ste ipak imali nekih 25 godina vise za osvajanje titula i pehara :lol:
reci akobogda :D

p.s. jbt ne do bog da s famosom redovno igramo, ne bi boda uzeli, nikako nam ne leze :D
Last edited by Lakat Jebić on 30/11/2011 20:57, edited 1 time in total.
Jeff Bingham

#166 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

ganjeta wrote:
Koliko je vama značio vidjelo se iz priloženog, koliko reprezentativaca ste doveli u nadi da pobjedite?

Pusti šuplju.
koliko je reprezentativaca htjelo da zaigra za vas "klub? :thumbup:
Dead Man Walking

#167 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dead Man Walking »

Ma jok ba, njih to ne zanima, kakav turnir kakvi bakraci? Kakva liga kakvi bakraci? Kakav kup kakvi bakraci? Ko to jos prati? A i mi vala, pa jesmo li morali jos i turnir uzeti? :-)
ganjeta

#168 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ganjeta »

Jeff Bingham wrote:
ganjeta wrote:

Pusti šuplju.
O čemu ti? To oni samo došli bez vašeg poziva :lol: ?

Nama ne treba niko, mi svakao deremo na svim poljima sa svojim kadrom, a vi? :dance:
iceman2010

#169 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

Lakat Jebić wrote: reci akobogda :D

p.s. jbt ne do bog da s famosom redovno igramo, ne bi boda uzeli, nikako nam ne leze :D
Dobro si gdje cu to zaboraviti. Nego vi ste mi jos i dobri sto ste uz svoj klub i kada ne ide. Jedan zeljin "vatreni navijac" inace moj dobar jaran tvrdio da neprati nasu ligu jer je smece u trenutcima kada je zelji islo lose, a sada me ubi SMS porukama. Nesto ga prosvjetlilo pa mu nasa liga postala interesantna, a to se slucajno poklopilo sa Zeljinim dobrim igrama :-D
iceman2010

#170 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

ganjeta wrote:
Jeff Bingham wrote:
ganjeta wrote: Koliko je vama značio vidjelo se iz priloženog, koliko reprezentativaca ste doveli u nadi da pobjedite?

Pusti šuplju.
O čemu ti? To oni samo došli bez vašeg poziva :lol: ?

Nama ne treba niko, mi svakao deremo na svim poljima sa svojim kadrom, a vi? :dance:

Zeljo je inace na svim malonogometnim turnirima igrao sa svojim igracima. Zeba igrao skoro sve malonogometne turnire za Zelju i kada nije bio clan istog kluba.
ganjeta

#171 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by ganjeta »

Pa vi ste dovodili Zebu u nadi da nas pobjedite :lol: .
M10A4EVER

#172 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by M10A4EVER »

iceman2010 wrote:

Dobro si gdje cu to zaboraviti. Nego vi ste mi jos i dobri sto ste uz svoj klub i kada ne ide. Jedan zeljin "vatreni navijac" inace moj dobar jaran tvrdio da neprati nasu ligu jer je smece u trenutcima kada je zelji islo lose, a sada me ubi SMS porukama. Nesto ga prosvjetlilo pa mu nasa liga postala interesantna, a to se slucajno poklopilo sa Zeljinim dobrim igrama :-D

S ovim sto si jaranov epitet pod navodne znake stavio sve i govori o njemu kao takvom! ;-)
A nas je uvijek bilo i bice koji GA volimo i bodrimo islo ili ne islo!!!
Lakat Jebić

#173 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Lakat Jebić »

M10A4EVER wrote:
iceman2010 wrote:

S ovim sto si jaranov epitet pod navodne znake stavio sve i govori o njemu kao takvom! ;-)
to je to. meni je i dalje najdraza navijacka ona "nema nema titule, nema nema evrope....", a opet ne mogu reci da mi je zao sto se ne pjeva vise :D
iceman2010

#174 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by iceman2010 »

M10A4EVER wrote:
Ma znam zato sam i stavio pod navodnike. :thumbup:
M10A4EVER

#175 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by M10A4EVER »

@Lakat Jebić

Ti ne mozes RECI da ti je zao, a ja se smijem KLADITI da ti nije zao!!! :lol: :lol: :lol:
Locked