TURNIRI -MALI FUDBAL 2007/SAŠKOV, VRBANJUŠIN, VRATNIKOV/
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BocaJuniors
finale Željo -Sarajevo 17:40
danas Željo dobio Vrbanjušu 17:6 (štilić 7 golova)
danas Željo dobio Vrbanjušu 17:6 (štilić 7 golova)
-
pudlica
prodo bi braco sve za pare
ne bih da pocnem svadju al manijaci na turniru mislim ovu tekmu ne da su smjesni nego ono je presmjesno isto kao da cirkus gledam,pjevate "sve cemo vas izbosti" pa onda "hajte na sake"
,a dodajte u tm jos bhf "ko ne skace zelju mrzi-ko ne skace bosnu mrzi,sa bosnom putujem,sa bosnom se radujem(tako nekako) i to pjevate" i na pocetku pjevati "bljeda kopija delija"

ne bih da pocnem svadju al manijaci na turniru mislim ovu tekmu ne da su smjesni nego ono je presmjesno isto kao da cirkus gledam,pjevate "sve cemo vas izbosti" pa onda "hajte na sake"
-
adore
Pitari imaju dosta uspjesnu taktiku u zadnje vrijeme (par godina), jednostavno nestali su, nema ih, izgubili se, tako da ne mozemo ni komentarisati njihove pjesme, navijanje ili bilo sta. Ja sam se vec prepao da im se nije sta desilopudlica wrote:vi kad necete stilica da pustite da ode vani da se razvija kud ces dalje,navijanje culi se tm sto jest jest al pjesme...
hvala svim navijacima zeljA sto su me nasmijali fino ovu noc,velika vam hvala
-
pudlica
ja priznajem da horde zla nisu i navijali i ono sto se culo ne znam,tm se cuo al pjesme cirkus pravi al pravi cirkus,mene su obilazili u sobi da vide jesam li OK koliko sam se smijao,sto se igre tice sarajevo je igralo samo onoliko koliko je trebalo,vi izjednacite i dobijete dva gola odma
-
radijator
najjača im je ona "vi ste blijeda kopija delija sa severa", a malo zatim "u ovoj smešnoj državi, mi smo kao problem najveći..."
kakav show od "navijača"
ps. grehota je nespomenut i ono "pitari..." pa neki neartikulisani krikovi hahahaha
nevjerovatno
"navijači"

kakav show od "navijača"
ps. grehota je nespomenut i ono "pitari..." pa neki neartikulisani krikovi hahahaha
nevjerovatno
-
vjecnobordo
Moraš sačekati na taj odgovor duže vrijeme, dok oni skontajupudlica wrote:a radijator obje grupe su neke krikove pustali,a zamolio bih manijake da mi objasne sta im znaci pjesma "leteci medvjedici"
-
Ado_Sarajevo
Bice da su se dobro napusili..."PICUGA JE NAJACI,PICUGA JE NAJVECI"...dobra neka trava ili su to one roze tabletice...vjecnobordo wrote:Moraš sačekati na taj odgovor duže vrijeme, dok oni skontajupudlica wrote:a radijator obje grupe su neke krikove pustali,a zamolio bih manijake da mi objasne sta im znaci pjesma "leteci medvjedici"
-
pudlica
ubjedljivo najjaci dio ove godine je u dvorani mirza delibasic na zapadnoj tribini
"...sve cemo vas izbosti,hajte na sake,vi se bljeda kopija..." i onda famozno navijanje pjesama ide koje su naravno uzete od drugih navijaca"i nozem i lancem,2 pjesme bhf,jedna ne znam cija je tacno al cuo sam je na kk turk telekom-kkbosna u turskoj",nagrada ide najboljim humoristima ove godine the maniacs 1988,aplauz i svaka cast
"...sve cemo vas izbosti,hajte na sake,vi se bljeda kopija..." i onda famozno navijanje pjesama ide koje su naravno uzete od drugih navijaca"i nozem i lancem,2 pjesme bhf,jedna ne znam cija je tacno al cuo sam je na kk turk telekom-kkbosna u turskoj",nagrada ide najboljim humoristima ove godine the maniacs 1988,aplauz i svaka cast
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
-
Ado_Sarajevo
Jake one roze tabletice,sacekaj jos koji dan...pudlica wrote:ja se izvinjavam sto pitam al gdje su manijaci jer cekam objasnjenje za letece medvjedice
-
elSaik
Skupimo se vikendom u Pubu pa gledamo svi zajedno crtiće. Pošto nam je svima drag "Leteći medvjedići" odlučili smo da pjesmu iz tog crtića pjevamo na utakmicama.pudlica wrote:ja se izvinjavam sto pitam al gdje su manijaci jer cekam objasnjenje za letece medvjedice

U šumarku skrivenom, medvjeda je mali dom. Oni čak i lete, pogledajte!...
-
vjecnobordo
A rezultat??? Djeca sa prosjekom godina 18 vas pobjedila i vi se jos dicite kako je vladavic igrokaranana wrote:Samo sta je Vladavic radio pitarima na tekmi, to je bilo za pamcenje. Pojeli su se. Samo sto je covjek sam igro bez ikakve podrske i nije mogao drzati isti nivo igre u drugom poluvremenu.