turisticke reklame o BiH

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
mamica papucarka

#1 turisticke reklame o BiH

Post by mamica papucarka »

...jel moguce da sam vidjela na nekom od kanala??? U frci sam pa nisam uspjela dobro osmotrit. Cuh samo kako pominju Bosnu i Hercegovinu, te prikazose nesto nalik na more, jezero, sta li je vec :D Spomenuse Hercegovinu, i prikazase dvojicu deda kako nazdravljaju. :)

Reklama je pravo dobra - efektna :thumbup:
karanana

#2 Re: turisticke reklame o BiH

Post by karanana »

mamica 31 wrote:...jel moguce da sam vidjela na nekom od kanala??? U frci sam pa nisam uspjela dobro osmotrit. Cuh samo kako pominju Bosnu i Hercegovinu, te prikazose nesto nalik na more, jezero, sta li je vec :D Spomenuse Hercegovinu, i prikazase dvojicu deda kako nazdravljaju. :)

Reklama je pravo dobra. Barem mi se ovako nabrzaka ucinila. Stvarno je efektna :thumbup:
Mamice gdje si ti bila zadnjih godinu dana? Pa to prikazuju na CNN-u od proslog ljeta. Enjoy life, enjoy Bosnia and Herzegovina
prleitihi

Post by prleitihi »

da su reklamu postavili na bez cenzure ili ljubav & sex..mamica bi je prva primijetila.. :D:D ..ovako..ko još gleda cnn.. :D:D:D
mamica papucarka

#4 Re: turisticke reklame o BiH

karanana wrote:
mamica 31 wrote:...jel moguce da sam vidjela na nekom od kanala??? U frci sam pa nisam uspjela dobro osmotrit. Cuh samo kako pominju Bosnu i Hercegovinu, te prikazose nesto nalik na more, jezero, sta li je vec :D Spomenuse Hercegovinu, i prikazase dvojicu deda kako nazdravljaju. :)

Reklama je pravo dobra. Barem mi se ovako nabrzaka ucinila. Stvarno je efektna :thumbup:
Mamice gdje si ti bila zadnjih godinu dana? Pa to prikazuju na CNN-u od proslog ljeta. Enjoy life, enjoy Bosnia and Herzegovina
ma kod mene uvijek drmaju djeciji kanali. Moguce da su djeca prebacila na CNN :-)
Et, mogla sam i umrijet a ne znat za reklamu :lol: Ja prvi put vidjela, i to potrcala da vidim o cemu se radi :lol:
mamica papucarka

prleitihi wrote:da su reklamu postavili na bez cenzure ili ljubav & sex..mamica bi je prva primijetila.. :D:D ..ovako..ko još gleda cnn.. :D:D:D
a da ne bih s vama politicarila :P
ja ti smao crtace gledam i u 20 h prehajcam kanale ne bi li bio kaka film :roll:
prleitihi

Post by prleitihi »

mamice..znaš li da je bill clinton izgubio izbore? :D:D
mamica papucarka

Flinton je kralj :D Da sam Amerikanka, ja bih glasala za Flintona. Ovog drugog bih na Mars katapultirala :-)
prleitihi

Post by prleitihi »

hoš da kažeš..da sam amerikanka..bila bih monica.. :D:D
karanana

Post by karanana »

Mamice i berlinski zid i komunizam su pali.

Evo ti link za jedan od videa, imas ih nekoliko verzija na you tube-u:

http://www.youtube.com/watch?v=rinQSOVUvrU
mamica papucarka

prleitihi wrote:hoš da kažeš..da sam amerikanka..bila bih monica.. :D:D
zezas tihi, ipak su ovo Diskusije. Moramo biti ozbiljni :D
sad mi krivo sto nisam znala za ovu reklamu, jer sam neki dan pricala nesto o reklamama u BiH :-) :D
_ambassador

Post by _ambassador »

prleitihi wrote:mamice..znaš li da je bill clinton izgubio izbore? :D:D

offtopic
ovo me podsjeti na jaranicu, koja je za napade 11-og septembra saznala tek 23. :shock: :shock: :shock: :-) :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Umjesto sto zajebajete nadjite linkove za reklamu pa postavite da mamica vidi :D
http://www.youtube.com/results?search_q ... na&search=

Eto ih sve su tu :-D
Post Reply