Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nudili su mi nedavno sudje od plastike, poznati Tupperware, posto ga nisam koristila, KAKVA SU VASA ISKUSTVA ?? Zvuci OK, malo je skupo, al ako valja...
prvo herbal, sad te tute cekamo prodavace da se registruju i pocnu nas ubjedjivati da su contre napravljene od svemirske plastike te to opravdava neku budibogsnama cijenu i kako ima se zivot promijenio nabolje nakon sto su otkrili savrsenstvo moderne tehnologije...........
Najgore mi je kad pocnu sa onim "u toj ti casi od plastike koja kosta "samo" 150 km moze stajati hrana deset dana u frizideru a da se ne pokvari..."
e sad ja vas pitam ko bi zdrave pameti pojeo nesto nakon 10 dana?!
pa stvar je u tom..sto npr kad imas zepter posudu i stavis npr narezan sir unutra,isisas zrak iz posude i stvara se vakum,i sir je kao nov kad otvoris posudu..ne susi se
ma znate ono, taman hocu nesto da spremim, a mrkva suha, sir ubudjan, pavlaka se osjeti na komad torte koji stoji pored na tanjiricu... dodje mi da se roknem sto moram izaci i sve to ponovo kupiti.... to mi se cesto desi a NE DRZIM HRANU GODINAMA U FRIZIDERU...