Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
nikola3n

#1 Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Post by nikola3n »

Ovo jedan ako ne i najbolji dokumentrac o Tupac Shakur-u, koji otkriva njegovu kompleksnu licnost od pocetka
do kraja njegovog kratkog zivota na Zemlji!

Dokumentarac je sa Srpskim prevodom pa koga zanima koje bio najveci Hip Hop umetnik moze izbliza bez cenzure
da vidi u filmu!
Uzivajte i otkrivajte!
Peace!
Lic: http://www.youtube.com/watch?v=-HHtdP9ow4c
Comrad

#2 Re: Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Post by Comrad »

Drug, nemoj se naci uvrijedjenim...ali koga god zanima imalo Tupac ovaj film je gledao cim je izasao, dakle prije 9 godina, takodjer i prevod je bio prije tih 9 godina, tako da nisi nikakvo cudo napravio...nhf :wink:
grayburn

#3 Re: Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Post by grayburn »

Comrad wrote:Drug, nemoj se naci uvrijedjenim...ali koga god zanima imalo Tupac ovaj film je gledao cim je izasao, dakle prije 9 godina, takodjer i prevod je bio prije tih 9 godina, tako da nisi nikakvo cudo napravio...nhf :wink:
A sta je sa rajom koja su tad, prije 9 godina, bila djeca. Znaci, klinci od 8-9 godina. Tad ih je morao zanimati Tupac i morali su tad pogledati film.

Oj logike mati.
nikola3n

#4 Re: Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Post by nikola3n »

Slazem se sa grayburn-om...i ne samo to hteo sam da film ucinim vise dostupnim posto ne postoji na youtub-u sa prevodom!Oni koji gotive Tupac-a sigurno su gledali dokumentarac ranije ali ja sam ga stavio na net za one koji
eventualno nisu gledali a gotive Pac-a i one koji tek krecu da se upoznaju sa njegovom muzikom i one koji ga gotovo uopste nisu upoznali pa ih posle filma zainteresuje da sasnaju vise....a sto se cuda tice to prepustam drugima:)....
...sve najbolje svima!
nikola3n

#5 Re: Tupac Vaskrsnuće (Film) - Srpski prevod (ex-yu prevod)

Post by nikola3n »

Upravo mi je youtub zabranio video zbog autorskih prava i morao sam da ga obrisem jebi ga sta da radim vidimo se drugi put....dobili su bitku ali ne i rat:)
Post Reply