Svaka čast onima koji su uspijeli ovako nešto!
Tupac Live 2012 At Coachella
Moderator: _BataZiv_0809
- RedJohn
#1 Tupac Live 2012 At Coachella
Riječi su suvišne da bi se išta reklo...
-
todd_smith
#2 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
- RedJohn
#3 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Ma ja bi platio da naprave ovakav koncert ! Ali što me iznenadilo kad je rekao "WHAT THE FUCK IS UP COACHELLA"todd_smith wrote:Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
A taj rap festival ili šta je već tek je 1999 prvi put organizovan ,a on je 1996 umro !
Ja i dalje kažem da nije mrtav
- dale cooper
#4 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Nadam se da nije, jer uz duzno postovanje ovo mi je pomalo morbidno i jezivo.todd_smith wrote:Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
-
todd_smith
#5 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Pa u Japanu, ako se ne varam, jedna od pop senzacija je 3D bend ili pjevacica...dale cooper wrote:Nadam se da nije, jer uz duzno postovanje ovo mi je pomalo morbidno i jezivo.todd_smith wrote:Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
-
todd_smith
#6 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
to je sitnica za danasnju tehnologiju, imas primjer Prodigija od Mobb Deepa, koji je bio prvi muzicar da koristi tu audio tehnologiju, skenirali par njegovih pjesama i preveli mu jednu cijelu pjesmu na Spanski jezik, digitalnim masteringomRedJohn wrote:Ma ja bi platio da naprave ovakav koncert ! Ali što me iznenadilo kad je rekao "WHAT THE FUCK IS UP COACHELLA"todd_smith wrote:Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
A taj rap festival ili šta je već tek je 1999 prvi put organizovan ,a on je 1996 umro !
Ja i dalje kažem da nije mrtav
orginal pjesma:
editovana u programu:
- dale cooper
#7 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Malo je drugačije kada je u pitanju projekat koji je zamišljen od početka kao multimedijalnitodd_smith wrote:Pa u Japanu, ako se ne varam, jedna od pop senzacija je 3D bend ili pjevacica...dale cooper wrote:Nadam se da nije, jer uz duzno postovanje ovo mi je pomalo morbidno i jezivo.todd_smith wrote:Ovo je u sustini i buducnost turneja i koncerata u buducnosti, mislim da postoji vrlo ozbiljna mogucnost da Dr.Dre ovo stavi u "full-effect" za svoju turneju Detox-a
(kao recimo Gorillaz, koji su par puta nastupali kao hologrami), a nešto sasvim drugo je kada
praviš holograme mrtvih ljudi. Šta bi sad trebali da Paul i Ringo "vaskrsnu" Johna i Georgea
i piče na turneju kao Beatlesi ili Nirvana sa Kurtom? Kažem, prilično morbidno sranje.
- Obskurni
#8 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Vidim da spammaju fejs i internet uopcenito sa tim klipom a vidim samo naslove i ne kontam što stavljaju.
Kontam neki datum nešto, te našli neki vintage nešto kad ono pogledam datum
Al mogu misliti kako je bilo ljudima koji su to uzivo vidjeli. Pa mene niko ne bi mogao ubijediti da sam normalan i da nismo u Matrixu
Kontam neki datum nešto, te našli neki vintage nešto kad ono pogledam datum
Al mogu misliti kako je bilo ljudima koji su to uzivo vidjeli. Pa mene niko ne bi mogao ubijediti da sam normalan i da nismo u Matrixu
-
dezurni_ucenik
#9 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Da je morbidno to jest ,da je buducnost ,htjeli mi ne htjeli, i to jest.Sigurno ce za koju godinu krenuti sa nastupima Elvisa Presleya,John Lennona ,Ramonesa,Biggija itd....
Al kad rece Coachela .....

Al kad rece Coachela .....
-
todd_smith
#10 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Pa bas sto je ovako pozitivan prijem bio na tako prestiznom festivalu, govori o tome da je ovo tek pocetak ovih nastupaCVIKERASH wrote:Da je morbidno to jest ,da je buducnost ,htjeli mi ne htjeli, i to jest.Sigurno ce za koju godinu krenuti sa nastupima Elvisa Presleya,John Lennona ,Ramonesa,Biggija itd....
Al kad rece Coachela .....![]()
Iskreno, meni je sasvim uredu, to sto su oni mrtvi mi vise ide na neku taboo temu, sve dok se njihov izgled/ime ne blate ili koriste u neke banalne svrhe, zasto onda ne bi i ove nove generacije "upoznali" sa ovim ikonoma kroz nastupe, kada se vec zale da je kvalitet muzike ovih godina los
-
dezurni_ucenik
#11 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Bas neko napisa komentar na Youtube za 2pac-ov nastup...kako je bio na Coacheli i oko njega skoro svi su bili zbunjeni tako da nisu znali kako da reaguju na prvu.todd_smith wrote:Pa bas sto je ovako pozitivan prijem bio na tako prestiznom festivalu, govori o tome da je ovo tek pocetak ovih nastupaCVIKERASH wrote:Da je morbidno to jest ,da je buducnost ,htjeli mi ne htjeli, i to jest.Sigurno ce za koju godinu krenuti sa nastupima Elvisa Presleya,John Lennona ,Ramonesa,Biggija itd....
Iskreno, meni je sasvim uredu, to sto su oni mrtvi mi vise ide na neku taboo temu, sve dok se njihov izgled/ime ne blate ili koriste u neke banalne svrhe, zasto onda ne bi i ove nove generacije "upoznali" sa ovim ikonoma kroz nastupe, kada se vec zale da je kvalitet muzike ovih godina los
Ma nemam ni ja bas nista protiv.Kako ti rece i onako je muzika u qrcu danas....
- Kinaski
#12 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Iskreno nije nesto sto me fasciniralo , sta sam sve gledao u onoj andromedi ovo je nula 
- mrtva kokoš
#13 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
cudo neko nije sasuo rafal na hologram

-
dezurni_ucenik
#14 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Bas cudo da neko ima fetis odgovaranja na svaki post odredjenog forumasa .... 
- Layne
#15 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Čim sam čuo šta repa, pade mi na pamet dio teksta..
....I'm a ghost in these killing fields....
- threshold
#16 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Nista posebno. NIje hologram vec projekcija na providno platno. Veliki projektor.
- ultima_palabra
#17 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Tupac should win a hologrammy for his performance at Coachella
- Cholina_Lokica
#18 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
todd_smith wrote:Pa bas sto je ovako pozitivan prijem bio na tako prestiznom festivalu, govori o tome da je ovo tek pocetak ovih nastupaCVIKERASH wrote:Da je morbidno to jest ,da je buducnost ,htjeli mi ne htjeli, i to jest.Sigurno ce za koju godinu krenuti sa nastupima Elvisa Presleya,John Lennona ,Ramonesa,Biggija itd....
Meni se isto plaho sMidja
-
DžipaloRipalo
#19 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Sljedeci korak POKEMONI! 
- Layne
#20 Re: Tupac Live 2012 At Coachella
Sad može Alice in Chains s Layne-om u SloGi 
- green man