Tumor koljena (benigno)
Moderator: anex
-
merimas
#1 Tumor koljena (benigno)
Je ste li imali iskustva?
-
kupimobitel
#2 Re: Tumor koljena (benigno)
Da,ne u predjelu koljena vec u stopalu,ali na svu srecu,benigan je bio tako da sve fajn se zavrsilomerimas wrote:Je ste li imali iskustva?
-
merimas
#3 Re: Tumor koljena (benigno)
Kako se zavrsilo, meni predlazu da punktiram.kupimobitel wrote:Da,ne u predjelu koljena vec u stopalu,ali na svu srecu,benigan je bio tako da sve fajn se zavrsilomerimas wrote:Je ste li imali iskustva?![]()
-
kupimobitel
#4 Re: Tumor koljena (benigno)
Dobro hvala Bogumerimas wrote:Kako se zavrsilo, meni predlazu da punktiram.kupimobitel wrote:Da,ne u predjelu koljena vec u stopalu,ali na svu srecu,benigan je bio tako da sve fajn se zavrsilomerimas wrote:Je ste li imali iskustva?![]()
Bilo je prijedloga da stavljal plasticnu kost ovo ono
ali nisam hto radje sma ostao duze u bolnici da mi to zaraste lijepo sve.
inace rutinska operacija,na stol ostranili nepotrebno,nista strasno,sve je ok dok je benigan tumor
-
merimas
#5 Re: Tumor koljena (benigno)
Ja sam bila na punkciji koljena. Doktor, ortoped mi je to ambulantno uradio. Iglom je izvukao pola sprice zute, zelatinozne mase. Poslije toga mi je ubrizgao depa medrol u to isto mjesto i rekao da mirujem, inace ako mi se to vrati moram na operaciju. Ima li neko vise iskustva s ovim?
-
merimas
#6 Re: Tumor koljena (benigno)
Pojavila mi se voda u koljenu. Bar ja tako mislim, jer je oteceno vise nego kad sam punktirala i imam bolove, ne mogu stati na nogu niti je u potpunosti ispraviti. Jos nisam spremna za opreciju, kako ublaziti bolove?
-
merimas
#7 Re: Tumor koljena (benigno)
Hvala, stavljam obloge od kupusnih liski...kiki-miki wrote:Tablete za bolove i hladne obloge