Budeš li deda mraz ko taj na slici, nećeš znat' šta ćeš od parakurty wrote:melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
Sljedeci sastanak je...???
Od 24. do 30. sam deda mraz po Sarajevu, pa da vidim hocul se moci uklopiti
Tuga golema
-
teAMICA
#151 Re: Tuga golema
- melbaa
#152 Re: Tuga golema
CETVRTAK, 23.12. U 18,00 – PONOVNI SASTANAK GRUPE U ISTOM SASTAVU (naravno i prosireni se pikakurty wrote:melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
- HAVANA
#153 Re: Tuga golema
kurty wrote:melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
Od 24. do 30. sam deda mraz po Sarajevu, pa da vidim hocul se moci uklopiti
Čuo sam
- melbaa
#154 Re: Tuga golema
HAVANA dimenzije prozora su 190x140, 100x55
- kurty
#155 Re: Tuga golema
ovo je samo promotivni plakat...hvala ti jos jednomteAMICA wrote:
Budeš li deda mraz ko taj na slici, nećeš znat' šta ćeš od para
OK... se vidjamomelbaa wrote: CETVRTAK, 23.12. U 18,00 – PONOVNI SASTANAK GRUPE U ISTOM SASTAVU (naravno i prosireni se pika)
reci cu ti na sastanku, ili na PPHAVANA wrote:
Čuo sam![]()
Gdje si,da djecu dovedem?
Imal sta od onih minderasa kakvih informacija
- melbaa
#156 Re: Tuga golema
22. decembra, sto ce reci sutra, u periodu od 08.30 - 09.00 na radio Kameleon, u emisiji "Udri muski" Svjetlana ce uletjeti u eter sa ovom temem tj. informacijom o skupljanju pomoci za Jasmina.

-
strongwoman
#157 Re: Tuga golema
melbaa wrote:22. decembra, sto ce reci sutra, u periodu od 08.30 - 09.00 na radio Kameleon, u emisiji "Udri muski" Svjetlana ce uletjeti u eter sa ovom temem tj. informacijom o skupljanju pomoci za Jasmina.![]()
-
strongwoman
#158 Re: Tuga golema
Evo javili su mi sa radija BIR da ce vec od suta poceti emitovati poziv, a u cetvrtak ili petak idemo i uzivo 
-
recto-verso
#159 Re: Tuga golema
Info od Jasminovog druga Boška:
"Zdravo,jutros sam se cuo sa doktorom koi treba da operise Jasmina koji je trebao nam potvrdi dolazak danas ili sutra ali on mi je rekao da zbog komplikacija i dvije operacije koje treba da se urade nije preporucljivo da on to radi sad izmedju praznika zbog njegove sigurnosti jer navodno nebi imao pun tretman i pravu njegu jer zbog praznika doktori neki ce bit odsutni i nece moci nadgledat to a on smatra da to nije bezazleno i da je potrebna bas prava ekipa koja ce to nadgledat radi njega i radi sigurnosti njegove,tako da nam je potvrdio tacan dan kada ce to biti trebamo 10 januara biti do 12 sati u bolnici a 12 januara ce biti operisan ujtru tako da znate,veliki pozdrav."
"Zdravo,jutros sam se cuo sa doktorom koi treba da operise Jasmina koji je trebao nam potvrdi dolazak danas ili sutra ali on mi je rekao da zbog komplikacija i dvije operacije koje treba da se urade nije preporucljivo da on to radi sad izmedju praznika zbog njegove sigurnosti jer navodno nebi imao pun tretman i pravu njegu jer zbog praznika doktori neki ce bit odsutni i nece moci nadgledat to a on smatra da to nije bezazleno i da je potrebna bas prava ekipa koja ce to nadgledat radi njega i radi sigurnosti njegove,tako da nam je potvrdio tacan dan kada ce to biti trebamo 10 januara biti do 12 sati u bolnici a 12 januara ce biti operisan ujtru tako da znate,veliki pozdrav."
-
strongwoman
#160 Re: Tuga golema
Ljubav aha i Monica
hvala vam na donaciji, sutra vam se javljam aBd 
- ljubav_aha
#161 Re: Tuga golema
strongwoman wrote:Ljubav aha i Monica![]()
hvala vam na donaciji, sutra vam se javljam aBd
-
recto-verso
#162 Re: Tuga golema
Tacnije od 09.42 hmelbaa wrote:22. decembra, sto ce reci sutra, u periodu od 08.30 - 09.00 na radio Kameleon, u emisiji "Udri muski" Svjetlana ce uletjeti u eter sa ovom temem tj. informacijom o skupljanju pomoci za Jasmina.![]()
- bosan
#163 Re: Tuga golema
Jasmin je jucer primio novac od mene.Donesene su mu na vrata.Veze sve rade
A ja se bio zabrino kad cu skoknut do banke da posaljem.Sjetim se da je radni kolega Bijeljinac,tako da je njegov otac odmah jucer otisao do Jasmina i urucio novac.
A ja se bio zabrino kad cu skoknut do banke da posaljem.Sjetim se da je radni kolega Bijeljinac,tako da je njegov otac odmah jucer otisao do Jasmina i urucio novac.
- melbaa
#164 Re: Tuga golema
bosan wrote:Jasmin je jucer primio novac od mene.Donesene su mu na vrata.Veze sve rade![]()
![]()
-
recto-verso
#165 Re: Tuga golema
Osim sto nam je ekipa emisije « Udri muski » Radia « Kameleon » predvodjena Almirom Cehaicem - Batkom, a prenosena i od strane Televizije « PINK BH » i Radia « Bobar », danas, 22.12., dala cak 45 minuta medijskog prostora za poziv gradjanima u zemlji i inostranstvu da podrze akciju prikupljanja pomoci za Jasmina Hatica, ekipa ove emisije je ukljucila i donacije za Jasmina u prikupljanje novca putem telefona « Otvorene mreze ». To konkretno znaci da se za dva i po do tri mjeseca ocekuje uplata na Jasminov ziro racun i sredstava prikupljenih putem telefonskih poziva slusalaca i gledalaca « Otvorene mreze ». Almir Cehaic – Batko, potpomognut producentskim timom Radia « Kameleon », izrazio je zelju da se prema pravnim licima (firmama), koristeci svoj zvanicni memorandum, obrati dopisima kako bi zatrazio donacije u namjestaju, sanitarnim elementima, drvenariji i sl. za dovodjenje kuce u kojoj Jasmin i njegova baka zive u stanje uslovnosti za zivot. Odmah po okoncanju emisije, fra. Danijel Rajic, iz crkve svetog Ante Padovanskog na Bistriku (Sarajevo), dao je privatnu donaciju za pomoc Jasminu u iznosu od 100KM, te pozvao da nas stand za prikupljanje sredstava postavimo 24.12. (odrzavaju se dvije bozicne mise, prva u 19h, druga iza ponoci, tzv. ponocka) pred ulaz crkve kako bi vjernici svojim novcanim prilozima ucestvovali u akciji pomoci Jasminu.
Mnogo hvala ljudini Almiru Cehaicu – Batku, njegovom producentskom timu, ali i fra. Danijelu Rajicu i ostalim ljudima dobre volje iz crkve svetog Ante Padovanskog sto su se ukljucili u akciju.
Ne stajemo, idemo dalje !
Mnogo hvala ljudini Almiru Cehaicu – Batku, njegovom producentskom timu, ali i fra. Danijelu Rajicu i ostalim ljudima dobre volje iz crkve svetog Ante Padovanskog sto su se ukljucili u akciju.
Ne stajemo, idemo dalje !
- ljubav_aha
- kurty
#167 Re: Tuga golema
Ja bih jos jednom molio da ako neko zna koji materijal (ovo prvenstveno mislim na drvo) treba za namjestaj...znaci osobe koje su zeljele napraviti namjestaj da mi jave sta i koliko treba???
Da vidim jel to mogu sta zavrsiti...
p.s. @melba, zao mi je al necu moci veceras da dodjem... Ovih dana se svakako vidimo... pozzz
p.s. @melba, zao mi je al necu moci veceras da dodjem... Ovih dana se svakako vidimo... pozzz
- melbaa
#168 Re: Tuga golema
Na sastanku smo se dogovorili da cemo odmah sada ici prema donatorima za namjestaj i sve sto treba, pa ako se niko ne javi u nekom razumnom roku, ici cemo na pravljenje namjestaja. Imamo ljude koji bi radili, pa cemo vidjeti sa njima koliko i kakvog materijala ce nam trebati za izradu. Hvala na birzi, i javimo na vrijeme, bez brigekurty wrote:Ja bih jos jednom molio da ako neko zna koji materijal (ovo prvenstveno mislim na drvo) treba za namjestaj...znaci osobe koje su zeljele napraviti namjestaj da mi jave sta i koliko treba???
-
recto-verso
#169 Re: Tuga golema
Veceras je lijepa noc
Vjernici, koji su se okupili da docekaju katolicki Bozic u crkvi svetog Ante Padovanskog na Bistriku (Sarajevo), nasu su akciju pomogli sa 391,00 KM, ukljucujuci u cifru raniju privatnu donaciju fra Danijela Rajica. Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje, a posebno fra Rajicu koji je ponudio da novcana sredstva za pomoc Jasminu mozemo prikupljati i na ovakav nacin. Zelim mnogo srece nasim volonterima koji ce novcana sredstva za Jasmina prikupljati sutra u periodu od 10,00 do 16,00 sati na sljedecim lokacijama u gradu Sarajevu: ISPRED BBI CENTRA, ISPRED EKONOMSKOG FAKULTETA, ISPRED KATEDRALE I NA BASCARSIJI.
Svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti, ali i protestantima, zelim CESTITBOZIC.
Svjetlana
Svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti, ali i protestantima, zelim CESTITBOZIC.
Svjetlana
- melbaa
#170 Re: Tuga golema
recto-verso wrote:Veceras je lijepa nocVjernici, koji su se okupili da docekaju katolicki Bozic u crkvi svetog Ante Padovanskog na Bistriku (Sarajevo), nasu su akciju pomogli sa 391,00 KM, ukljucujuci u cifru raniju privatnu donaciju fra Danijela Rajica. Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje, a posebno fra Rajicu koji je ponudio da novcana sredstva za pomoc Jasminu mozemo prikupljati i na ovakav nacin. Zelim mnogo srece nasim volonterima koji ce novcana sredstva za Jasmina prikupljati sutra u periodu od 10,00 do 16,00 sati na sljedecim lokacijama u gradu Sarajevu: ISPRED BBI CENTRA, ISPRED EKONOMSKOG FAKULTETA, ISPRED KATEDRALE I NA BASCARSIJI.
Svjetlana
- terra_incognita
#172 Re: Tuga golema
Prva smjena na čaršiji:

-
foxy13
#173 Re: Tuga golema
- memlija
#175 Re: Tuga golema
Ja danas svratio samo da BBI štanda, nije se bilo vremena za dalje..
Sada kada vidim ekipu Numero one mislim da bi se ipak našlo malo vremena
...šalim se malkice
svaka čast...
Sada kada vidim ekipu Numero one mislim da bi se ipak našlo malo vremena
svaka čast...