Tuga golema ....

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
strongwoman

#1 Tuga golema ....

Post by strongwoman »

Hitno potrebna pomoc djecaku koji boluje od autizma, kojeg je majka napustila. Zivi sa ocem koji boluje od djecije paralize i sa dedom koji je takodjer bolestan. Pomoc je potrebna prvenstveno u higijenskim potrebstinama i hrani. Takodjer duguju za grijanje, tako da ce ove zime najvjerovatnije ostati i bez grijanja, pa ako neko ima sredstava da uplati na njihov racun u Toplane, bio bi veliki sevap.

Zive na Dobrinji i hrane se u Narodnoj kuhinji jednom dnevno...

Molim Vas da se odazovemo ovoj akciji....
GarfieldLover

#2 Re: Tuga golema ....

Post by GarfieldLover »

Nas nekoliko kolega s posla smo spremni organizovati se da kupimo nesto hrane i higijenskih potrepstina, i da odnesemo do ove porodice. Treba li garderobe, i ako da - koje velicine? Samo mi javi kontakt podatke...
kadinica

#3 Re: Tuga golema ....

Post by kadinica »

up
don_refoni

#4 Re: Tuga golema ....

Post by don_refoni »

Pokusajte kontaktirati pomozi.ba..
strongwoman

#5 Re: Tuga golema ....

Post by strongwoman »

Kontaktirala sam pomozi.ba i jos nisam dobila odgovor, sto razumijem jer imaju jako mnogo poruka i jako mnogo posla i hitnih slucajeva...
strongwoman

#6 Re: Tuga golema ....

Post by strongwoman »

GarfieldLover wrote:Nas nekoliko kolega s posla smo spremni organizovati se da kupimo nesto hrane i higijenskih potrepstina, i da odnesemo do ove porodice. Treba li garderobe, i ako da - koje velicine? Samo mi javi kontakt podatke...

Saljem na pp i hvalaaaaaaaaaa :bih:
vjesticanametli

#7 Re: Tuga golema ....

Post by vjesticanametli »

strongwoman wrote:Hitno potrebna pomoc djecaku koji boluje od autizma, kojeg je majka napustila. Zivi sa ocem koji boluje od djecije paralize i sa dedom koji je takodjer bolestan. Pomoc je potrebna prvenstveno u higijenskim potrebstinama i hrani. Takodjer duguju za grijanje, tako da ce ove zime najvjerovatnije ostati i bez grijanja, pa ako neko ima sredstava da uplati na njihov racun u Toplane, bio bi veliki sevap.

Zive na Dobrinji i hrane se u Narodnoj kuhinji jednom dnevno...

Molim Vas da se odazovemo ovoj akciji....
mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
hvala
Innovation

#8 Re: Tuga golema ....

Post by Innovation »

vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
I koliko duguju za grijanje? :(
Zoya

#9 Re: Tuga golema ....

Post by Zoya »

Innovation wrote:
vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
I mene ovo interesuje.
strongwoman

#10 Re: Tuga golema ....

Post by strongwoman »

Zoya wrote:
Innovation wrote:
I mene ovo interesuje.
Dug je oko 3000 KM :-(. Sadake su uplatile 800 KM, tako da im nece iskljuciti grijanje za ovu godinu. I to je bar nesto
CaneBos

#11 Re: Tuga golema ....

Post by CaneBos »

strongwoman wrote:
Zoya wrote:

I mene ovo interesuje.
Dug je oko 3000 KM :-(. Sadake su uplatile 800 KM, tako da im nece iskljuciti grijanje za ovu godinu. I to je bar nesto
Ja bih uplatila vitre za njih ako je ok, ako nemaju neki svoj racun onda bi im odnijela valjda se nece uvrijediti :(
Post Reply