Tuga golema ....
-
strongwoman
#1 Tuga golema ....
Hitno potrebna pomoc djecaku koji boluje od autizma, kojeg je majka napustila. Zivi sa ocem koji boluje od djecije paralize i sa dedom koji je takodjer bolestan. Pomoc je potrebna prvenstveno u higijenskim potrebstinama i hrani. Takodjer duguju za grijanje, tako da ce ove zime najvjerovatnije ostati i bez grijanja, pa ako neko ima sredstava da uplati na njihov racun u Toplane, bio bi veliki sevap.
Zive na Dobrinji i hrane se u Narodnoj kuhinji jednom dnevno...
Molim Vas da se odazovemo ovoj akciji....
- GarfieldLover
#2 Re: Tuga golema ....
Nas nekoliko kolega s posla smo spremni organizovati se da kupimo nesto hrane i higijenskih potrepstina, i da odnesemo do ove porodice. Treba li garderobe, i ako da - koje velicine? Samo mi javi kontakt podatke...
-
don_refoni
#4 Re: Tuga golema ....
Pokusajte kontaktirati pomozi.ba..
-
strongwoman
#5 Re: Tuga golema ....
Kontaktirala sam pomozi.ba i jos nisam dobila odgovor, sto razumijem jer imaju jako mnogo poruka i jako mnogo posla i hitnih slucajeva...
-
strongwoman
#6 Re: Tuga golema ....
GarfieldLover wrote:Nas nekoliko kolega s posla smo spremni organizovati se da kupimo nesto hrane i higijenskih potrepstina, i da odnesemo do ove porodice. Treba li garderobe, i ako da - koje velicine? Samo mi javi kontakt podatke...
Saljem na pp i hvalaaaaaaaaaa
- vjesticanametli
#7 Re: Tuga golema ....
mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na ppstrongwoman wrote:Hitno potrebna pomoc djecaku koji boluje od autizma, kojeg je majka napustila. Zivi sa ocem koji boluje od djecije paralize i sa dedom koji je takodjer bolestan. Pomoc je potrebna prvenstveno u higijenskim potrebstinama i hrani. Takodjer duguju za grijanje, tako da ce ove zime najvjerovatnije ostati i bez grijanja, pa ako neko ima sredstava da uplati na njihov racun u Toplane, bio bi veliki sevap.
hvala
-
Innovation
#8 Re: Tuga golema ....
I koliko duguju za grijanje?vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
-
Zoya
#9 Re: Tuga golema ....
I mene ovo interesuje.Innovation wrote:I koliko duguju za grijanje?vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
-
strongwoman
#10 Re: Tuga golema ....
Dug je oko 3000 KM :-(. Sadake su uplatile 800 KM, tako da im nece iskljuciti grijanje za ovu godinu. I to je bar nestoZoya wrote:I mene ovo interesuje.Innovation wrote:I koliko duguju za grijanje?vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
- CaneBos
#11 Re: Tuga golema ....
Ja bih uplatila vitre za njih ako je ok, ako nemaju neki svoj racun onda bi im odnijela valjda se nece uvrijeditistrongwoman wrote:Dug je oko 3000 KM :-(. Sadake su uplatile 800 KM, tako da im nece iskljuciti grijanje za ovu godinu. I to je bar nestoZoya wrote:vjesticanametli wrote:mozes li dati malo vise informacija o njima..........gdje na dobrinji ..... moze i na pp
I mene ovo interesuje.