Tudje tajne i vasa veza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- elektropotrosac
anais_nin tema je za oskara. zenska indiskrecija je razlog zasto mnogim zenama ne prilazim. treba li jos sta dodati?
-
Suzdrzana
Ja moram izbaciti iz sebe mnoge priče koje pokupim onako "usput":D, a ako me ta osoba tada ne sluša - još bolje!
Samo da ja ispričam, ne trebaju mi komentari ili nešto slično.
Prevare nikad ne prepričavam, nikome. Ali priznajem da to i brzo zaboravim. Tog tipa tračeve.
Prevare nikad ne prepričavam, nikome. Ali priznajem da to i brzo zaboravim. Tog tipa tračeve.
- Bosanac sa dna kace
pa da muskarci su mnogo diskretniji, pogotovo u jednoj Bosni koja je samo tako homofobicna...elektropotrosac wrote:anais_nin tema je za oskara. zenska indiskrecija je razlog zasto mnogim zenama ne prilazim. treba li jos sta dodati?
- anais_nin
sve dok ne naletis na jednu (po mogucnosti neku Herku) koja ce ti odgovoriti sa "samo izvoli, pa cu ja onda pricati kako je i tebi minijaturan, da nisam ni osjetila da sam dala"tech10 wrote:Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja
- anais_nin
pa nije trac ako ti ta osoba sama za sebe ispricaSuzdrzana wrote:Ja moram izbaciti iz sebe mnoge priče koje pokupim onako "usput":D, a ako me ta osoba tada ne sluša - još bolje!Samo da ja ispričam, ne trebaju mi komentari ili nešto slično.
meni licno su najdraze situacije kad je u pitanju nesto bezazleno, ili barem tako izgleda, a prijateljica ne upozori na diskreciju....kod "velikih" stvari diskrecija se nekako podrazumijeva....
mene je jednom glava dobro zabolila zbog topless suncanja na plazi....valjda su jaranica i njen momak imali nekih svadja oko toga, ona to nije spominjala, ja spomenem topless pred momkom koji je bio upoznatiji sa situacijom jer mu se valjda njen momak vec na to zalio
a drugi put sam ja usosila prijateljicu pred njenim momkom jer nisam bila na vrijeme upozorena da mu je ona smuntala za nas izlazak vece prije
-
Svemirski_Jebach
#36 Re: Tudje tajne i vasa veza
cujem sve o jaranicama...al naravno nikom ne prenosim jer nemam kome prenijetanais_nin wrote:E vako....da prvo dlanove malo protrljam, nisam odavno teme otvorila na forumu pa da se pripremim
![]()
![]()
naravno da je opstepoznato da zene (uglavnom) pricaju manje vise SVE dobrim jaranicama posebno o intimnim detaljima svoje veze....vecina frajera zna da su njene prijateljice "bitan dio veze"
![]()
![]()
ali sta je s informacijama i dijeljenjem istih u obrnutom smjeru....prijatelj(ica) vam se povjeri o necemu intimnom o svom zivotu, da li pricate o tome sa partnerom?
meni se cini da zene cesto partnerima pricaju i vise o svojim prijateljima nego sto ove zanima, ali postoji li neka crta koju podvlacite kad su u pitanju tajne ili neke veoma licne stvari??? npr. prijateljica vam se povjerila da je prevarila momka, hocete li to spomenuti pred svojim dragim? sta recimo ako je prevareni momak njegov jaran? ima li situacija kada cete zadrzati za sebe to sto vam je jaranica (jaran) ispricao bez da pominjete to momku/muzu (curi/zeni)?
Ocekujete li od njega da vam isprica ako se njemu jaran (jaranica) povjeri?
- anais_nin
#37 Re: Tudje tajne i vasa veza
Svemirski_Jebach wrote: cujem sve o jaranicama...al naravno nikom ne prenosim jer nemam kome prenijet![]()
- amalka
Odlicna tema
Hmm. Diskrecija je gadna stvar. Trudim se da ne izigram povjerenje od prijatelja/prijateljice, sve sto njoj ne moze nauditi, govorim. Uglavnom govorim neke nase zajednicke stvari, ne pretjerujem. A sta one govore, to ne znam

-
Byanka
Posebna sorta zivotnih kikseva je upravo to prenosenje informacija , sto iz svog licnog zivota drugaricama, sto tajne prijateljica svojim muskarcinama.
Po pravilu i jedna i druga strana to zloupotrijebi kad tad, ako ne to , onda nam se nekim drugim nacinom to razbije o glavu .
Ljudi koji to jos uvijek rade zasigurno nisu presli 28 godinu zivota
ili ne uce na zivotnim greskama...
ili su ludi ko gljive ...
Po pravilu i jedna i druga strana to zloupotrijebi kad tad, ako ne to , onda nam se nekim drugim nacinom to razbije o glavu .
Ljudi koji to jos uvijek rade zasigurno nisu presli 28 godinu zivota
-
Ontario_layde
Ma slaba ti ta ucjena danas vise nikoga nije briga sta se prica po carsijitech10 wrote:Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja
-
Sarafcina
Ontario_layde wrote:Ma slaba ti ta ucjena danas vise nikoga nije briga sta se prica po carsijitech10 wrote:Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja
ja bih recimo bio kreativniji
i pricao (u povjerenju) da su joj erogene zone