Tudje tajne i vasa veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

anais_nin tema je za oskara. zenska indiskrecija je razlog zasto mnogim zenama ne prilazim. treba li jos sta dodati?
tech10

Post by tech10 »

Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja :D
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

vidis ti ovih mahera?
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Ja moram izbaciti iz sebe mnoge priče koje pokupim onako "usput":D, a ako me ta osoba tada ne sluša - još bolje! :D Samo da ja ispričam, ne trebaju mi komentari ili nešto slično.

Prevare nikad ne prepričavam, nikome. Ali priznajem da to i brzo zaboravim. Tog tipa tračeve. :roll:
sarayewo

Post by sarayewo »

haha... Kad vidjeh naslov teme, ponadah se da ce biti prepuna upravo tih tudjih dozivljaja, a ne rasprave treba li ih pricati ili ne... :oops:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

elektropotrosac wrote:anais_nin tema je za oskara. zenska indiskrecija je razlog zasto mnogim zenama ne prilazim. treba li jos sta dodati?
pa da muskarci su mnogo diskretniji, pogotovo u jednoj Bosni koja je samo tako homofobicna... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

forUMASH wrote:
pitt wrote:hajd sad stisni pa u toronto otidji :D:D:D
.....ma ne bojim se ja herke..... :D .....nemam ni jedan jedini razlog.... :D :D :D
famous last words :D :kiss:
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja :D
sve dok ne naletis na jednu (po mogucnosti neku Herku) koja ce ti odgovoriti sa "samo izvoli, pa cu ja onda pricati kako je i tebi minijaturan, da nisam ni osjetila da sam dala" :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Suzdrzana wrote:Ja moram izbaciti iz sebe mnoge priče koje pokupim onako "usput":D, a ako me ta osoba tada ne sluša - još bolje! :D Samo da ja ispričam, ne trebaju mi komentari ili nešto slično.

Prevare nikad ne prepričavam, nikome. Ali priznajem da to i brzo zaboravim. Tog tipa tračeve. :roll:
pa nije trac ako ti ta osoba sama za sebe isprica :D

meni licno su najdraze situacije kad je u pitanju nesto bezazleno, ili barem tako izgleda, a prijateljica ne upozori na diskreciju....kod "velikih" stvari diskrecija se nekako podrazumijeva....

mene je jednom glava dobro zabolila zbog topless suncanja na plazi....valjda su jaranica i njen momak imali nekih svadja oko toga, ona to nije spominjala, ja spomenem topless pred momkom koji je bio upoznatiji sa situacijom jer mu se valjda njen momak vec na to zalio :lol: :D ispade belaj zbog bezazlenog topless-a u sekundi :D

a drugi put sam ja usosila prijateljicu pred njenim momkom jer nisam bila na vrijeme upozorena da mu je ona smuntala za nas izlazak vece prije :lol: :D krdo zena, zavrsile u muskom striptiz baru, bilo dosaaaaaaaaaadno do bola, i iduce vece ja komentarisem nivo dosade pred muskadijom, kad me nesto preko stola pogodi :lol: :lol: :lol: DISKRETNO :D Srecom momak nije zamjerio :D
forUMASH

Post by forUMASH »

anais_nin wrote: :kiss:
.....jah.....i sta sam ti ono poceo pricati za mog najboljeg druga..... :D :D :D
Last edited by forUMASH on 26/03/2007 20:55, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach

#36 Re: Tudje tajne i vasa veza

Post by Svemirski_Jebach »

anais_nin wrote:E vako.... :D da prvo dlanove malo protrljam, nisam odavno teme otvorila na forumu pa da se pripremim :lol: :D

naravno da je opstepoznato da zene (uglavnom) pricaju manje vise SVE dobrim jaranicama posebno o intimnim detaljima svoje veze.... :D vecina frajera zna da su njene prijateljice "bitan dio veze" :lol: :D

ali sta je s informacijama i dijeljenjem istih u obrnutom smjeru.... :D prijatelj(ica) vam se povjeri o necemu intimnom o svom zivotu, da li pricate o tome sa partnerom? :D meni se cini da zene cesto partnerima pricaju i vise o svojim prijateljima nego sto ove zanima, ali postoji li neka crta koju podvlacite kad su u pitanju tajne ili neke veoma licne stvari??? npr. prijateljica vam se povjerila da je prevarila momka, hocete li to spomenuti pred svojim dragim? sta recimo ako je prevareni momak njegov jaran? ima li situacija kada cete zadrzati za sebe to sto vam je jaranica (jaran) ispricao bez da pominjete to momku/muzu (curi/zeni)?
Ocekujete li od njega da vam isprica ako se njemu jaran (jaranica) povjeri?
cujem sve o jaranicama...al naravno nikom ne prenosim jer nemam kome prenijet :D :D
anais_nin

#37 Re: Tudje tajne i vasa veza

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote: cujem sve o jaranicama...al naravno nikom ne prenosim jer nemam kome prenijet :D :D
:lol: :D imas kako nemas....vidi forumske mahale sto je pukla pred tobom :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

forUMASH wrote:
anais_nin wrote: :kiss:
.....jah.....i sta sam ti ono poceo pricati za mog najboljeg druga..... :D :D :D
:lol: :D :kiss:
tech10

Post by tech10 »

Nista njoj ne govori, namontirace da mu je mali. :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:Nista njoj ne govori, namontirace da mu je mali. :lol:
:lol: :lol: :lol: to samo pod pritiskom prijetnja i ucjena :D zub za zub, tj cm za cm :lol: :lol: :lol: :D
zena21

Post by zena21 »

Nisam ja nicija kutija da sutim :oops: :lol: :lol:

Salim se... Naravno da mogu dragom nesto prepricati u vezi jaranica, ali ako je bas neka tajna, nesto sto mi je rekla bas u povjerenju, onda to cuvam za sebe :D
amalka

Post by amalka »

Odlicna tema :) Hmm. Diskrecija je gadna stvar. Trudim se da ne izigram povjerenje od prijatelja/prijateljice, sve sto njoj ne moze nauditi, govorim. Uglavnom govorim neke nase zajednicke stvari, ne pretjerujem. A sta one govore, to ne znam :? :D
Byanka

Post by Byanka »

Posebna sorta zivotnih kikseva je upravo to prenosenje informacija , sto iz svog licnog zivota drugaricama, sto tajne prijateljica svojim muskarcinama.

Po pravilu i jedna i druga strana to zloupotrijebi kad tad, ako ne to , onda nam se nekim drugim nacinom to razbije o glavu .

Ljudi koji to jos uvijek rade zasigurno nisu presli 28 godinu zivota :D ili ne uce na zivotnim greskama... :roll: ili su ludi ko gljive ...
Ontario_layde

Post by Ontario_layde »

tech10 wrote:Ja kad od jarana saznam da mu je neka dala odmah odem kod nje i kazem: "Kad si njemu dala, mozes i meni. Ako neces, citava ce carsija saznati da si dala". Ha-ja :D
Ma slaba ti ta ucjena danas vise nikoga nije briga sta se prica po carsiji :-)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Ontario_layde wrote:
Ma slaba ti ta ucjena danas vise nikoga nije briga sta se prica po carsiji :-)

ja bih recimo bio kreativniji :D
i pricao (u povjerenju) da su joj erogene zone :roll: stopala 8) .... a da je skakljivost popali ko Sadam naftne izvore :D
Post Reply