tuča
-
uvijek dobar post
mislim da je ipak bila tuca brazilskih i hrvatskih navijaca! 
-
lucifer3
#3 Re: tuča
Jel domaćih ili hrvata iz hrvatske?arman1 wrote:Kako sam uspio saznati izbila je tuća navijaća BiH i HR.
Ima li ko više informacija?
-
PITARKA_SA
mislim da bi bilo odlicno,da se tema pomjeri na Bez cenzure 
-
basta sljezove boje
partibrejkerska politikaangelface wrote:karanana wrote:Gdje je tema? Pocelo se kuhati pa je mozda zoomke sklonio sa sporeta.![]()
![]()
a bas je pocelo biti zanimljivo
![]()
-
goldenlily
Ovo je nečuveno,najmiliji grade...ne smijemo te više braniti od pomahnitalih pijanih hordi
.Cenzura nije rješenje. 
Kao da živimo u najrigiednijoj diktaturi...živjela revolucija,živjeli sekretari SKOJ-a
.
De ba vratite temu da se malo pljujemo
Kao da živimo u najrigiednijoj diktaturi...živjela revolucija,živjeli sekretari SKOJ-a
De ba vratite temu da se malo pljujemo
Last edited by goldenlily on 22/08/2007 19:02, edited 1 time in total.
-
goldenlily
I šta sad,malo su se folirali..popili maru,ne konatam koji je problem?Primitivci iz Hrvatske dodju provociraju naši primitivci ih nalupaju i ovi neki Europejci žale za izbijenim istrijanerskim zubima
.
Pa jarane,znate šta je bilo s onim nesretnim čobanom sa Romanije kad je kupio tepsiju baklave i frljaknuo je uz zloban komentar:''smrdi muslimansko''
.
Mislim ne evociram istoriju,al su dobro prošli,ipak smo ih samo malo vaspitali
.Kod Ferhadije se mogu pominjat samo Husein kapetan i Dino Magoda,ti Jelačići nisu opjevani u našim pjesmama,a mi cijenimo svoj sevdah
.
Horde su najjače.
Pa jarane,znate šta je bilo s onim nesretnim čobanom sa Romanije kad je kupio tepsiju baklave i frljaknuo je uz zloban komentar:''smrdi muslimansko''
Mislim ne evociram istoriju,al su dobro prošli,ipak smo ih samo malo vaspitali
Horde su najjače.
Last edited by goldenlily on 22/08/2007 19:07, edited 2 times in total.
-
basta sljezove boje
zabavno za sve osim one trojice koji su zavrsili na traumatologiji. Posebno zanimljivo je sto su se ama bas svi hrvatski novinari i snimatelji koji su dosli u Sarajevo na tekmu u momentu tuce nasli bas na licu mjestagoldenlily wrote:Ovo je nečuveno,najmiliji grad...ne smijemo te više braniti od pomahnitalih pijanih hordi.Cenzura nije rješenje.
-
basta sljezove boje
pjevali su to i na Plostadu u Skopju pa ih niko nije ni pogledao. Ocito kod nas ima histerika koje je lako isprovociratVedri wrote:ako je tacno da su stali pred ferhadiju i pjevali "ustani bane..." i provocirali prolaznike nek' su ih razbili. s druge strane, ako su levati mirno sjedili kako je onda doslo do tuce?
- GandalfSivi
Nesta sada kontam...
Jesmo ih razvalili oca mi

Jesmo ih razvalili oca mi
-
sasanjo
vjerovatno ima... i to onih koji su bili ovdje u ratu i gledali te iste kako uz te pjesme unistavaju sve!!basta sljezove boje wrote:pjevali su to i na Plostadu u Skopju pa ih niko nije ni pogledao. Ocito kod nas ima histerika koje je lako isprovociratVedri wrote:ako je tacno da su stali pred ferhadiju i pjevali "ustani bane..." i provocirali prolaznike nek' su ih razbili. s druge strane, ako su levati mirno sjedili kako je onda doslo do tuce?
stvarno vas ne razumijem...
sve vam je tudje draze...
-
basta sljezove boje
nije valjda da si pitar, bosmene?bosmen wrote:Pet nasih navijaca su identifikovana,dva su uhapsena a pet Hrvata povrijedjeno.Javlja BHT kao i da su ih nasi napali bez razloga
kazu da ovi koji dodju iz provincije odmah navijaju za Sarajevo, jer misle da ce tako najlakse postat Sarajlije
-
Vedri
ovo kao neka bezazlena provokacija??? neko ti dodje pred dzamiju i mezarja i pjeva ustani bane cccc....basta sljezove boje wrote:pjevali su to i na Plostadu u Skopju pa ih niko nije ni pogledao. Ocito kod nas ima histerika koje je lako isprovociratVedri wrote:ako je tacno da su stali pred ferhadiju i pjevali "ustani bane..." i provocirali prolaznike nek' su ih razbili. s druge strane, ako su levati mirno sjedili kako je onda doslo do tuce?
-
sasanjo
vjerovatno ima... i to onih koji su bili ovdje u ratu i gledali te iste kako uz te pjesme unistavaju sve!!basta sljezove boje wrote:pjevali su to i na Plostadu u Skopju pa ih niko nije ni pogledao. Ocito kod nas ima histerika koje je lako isprovociratVedri wrote:ako je tacno da su stali pred ferhadiju i pjevali "ustani bane..." i provocirali prolaznike nek' su ih razbili. s druge strane, ako su levati mirno sjedili kako je onda doslo do tuce?
stvarno vas ne razumijem...
sve vam je tudje draze...
-
zzzzz
S tom razlikom da nikad nisu imali teritorijalnih pretenzija konto Makedonije i Skoplja...dok je u slucaju BiH nesto sasvim drugo.basta sljezove boje wrote:pjevali su to i na Plostadu u Skopju pa ih niko nije ni pogledao. Ocito kod nas ima histerika koje je lako isprovociratVedri wrote:ako je tacno da su stali pred ferhadiju i pjevali "ustani bane..." i provocirali prolaznike nek' su ih razbili. s druge strane, ako su levati mirno sjedili kako je onda doslo do tuce?