tuca navijaca zvezde i zandarmerije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

saviola

#1 tuca navijaca zvezde i zandarmerije

Post by saviola »

elSaik

Post by elSaik »

A.C.A.B.
shadow

Post by shadow »

kakav delegat, izvadio stoljpi da se kurci, nije ni svjestan da je zavaljen od onih koji su ga poslali. Gdje ces na tribinu, to je sveta teritorija majmune glupi drotovski! :x A zavaljen je da bi se navijaci opet prezentovali kao indijanstina koja ne zasluzuje da postoji. Bice navijaca kao i murije ali nek se zna da pobjednik nije uvijek isti. Helem, svaka cast delijama za ovo, respekt!
Ovako i ovu nasu rijamu treba gaziti, sve su to ista govna.

A.C.A.B.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Ma sta pricate vi?? O kojim navijacima vi pricate?? Za vas su navijaci oni koji kad ne mogu da dodju do protivnickih navijaca onda napadaju policiju??? Jesu to navijaci?
Ovaj policijac je ubacen tu sa razlogom, nemate vi pojma koja su ovo bagra, kriminalci Delije, ja sam dozivio uzivo kakvi su medjusobno!
Pa kad vidim nase navijace kad pocnu da gadjaju policiju ili razbijaju naokolo onda pozelim da im nasuprot stoji Americka policija!!!!

I dosta mi je vise price policija hoce da nas navijace predstavi ovakve onakve, to SRANJE pricajte maloj djeci, ja sam bivan i uhapsen i svasta dozivio al kad se korektno odnosis prema policiji onda u vecini slucajeva i oni su korektni prema tebi. Vidjao sam ja kad neki ''mangupi'' budu uhapseni, umjesto da se poklopi on jos se kurci, i kasnije se zali zasto je pretucen. A svi znaju samo vikati A.C.A.B.
Cuj ovoga ''sveta teritorija'' jeste tako je, al to NE ZNACI da smijes covjeka bilo koga ni policajca pokusati ubiti jer je u tvojoj ''svetoj teritoriji'' jer je to KRIMINAL! To je zlocin, to je mimo svih zakona! Pa sta tribina treba da bude ghetto, ili sta?
Ma nema nama pomoci dok nam policija ne postane kao Americka, e onda cu vidjeti te mangupe gdje ce biti. I da li ce razbijati onako bezveze sve sto im stane na put, hoce li napadati policiju bez razloga itd. NECE SIGURNO!!!

Kako to da kad god sam ja trazio frke sa policijom dobio sam je, a kad nisam trazio nisam ni imao frke sa policijom u 95% slucajeva? Jer je to realnost, a ne polcija se izivljava na navijacima itd.
Neko bude uhapsen jer je imao baklju, a onda svi krive drotove! Halo zakonom je zabranjeno nositi baklju, i policija to provodi znaci nema niko pravo da se zali i da pljuje po policiji kad ga uhapse. Ako hoces rizikuj pa ako prodjes prodjes ako ne suti,a ne odmah A.C.A.B.
Ja sam bio na toliko utakmica svugdje, i jos nisam vidio da je policija nekoga pretukla bez ikakvog razloga!!!!
Nasi navijaci predproslo gostovanje u Zenici prodju sasvim normalno sa policijom, aonda cim udju u voz pocnu da im psuju majku drotovsku, majku Zenicku itd. I onda se cude zasto je polcija nabrijana prem nama?? Smijesno!

I za kraj za ovog delegata ''shadow'' kako bi on rekao, cuj izvadio pistolj da se kurci?? Izvadio je pistolj da bi SPASIO svoj zivot! Neces da tebe policija predstavlja kao ovakvog ili onakvog, a ti ovdje policajca predstavljas kao revorverasa koji se kurci sa pistoljem. Pa ko ovdje sere ti ili policija???
elSaik

Post by elSaik »

Drot je stajao na tribini i tajno snimao navijače imajući pri tome pištolj uza se. Pričaj šta god hoćeš, ali je postupio krajnje debilno. A to što se pričaš "nemaju oni pravo da njega napadaju, to je zločin" je isto kao da ti sad uđeš u kavez sa lavovima i očekuješ da te ne napadnu. ;)

I možeš braniti policiju koliko hoćeš, ali mene su lično udarali zbog drugih i zaboli mene neka stvar da li to oni smatraju opravdanim ili ne. Ili nazivaš ono što je bilo u Lukavici prošle sezone pravednim, korektnim, kada su udarali koga su i gdje su stigli? Živio.

Isto kao što smo mi navijači za njih svi isti i oni su svi za mene isti...
A.C.A.B.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Kako je samo cool napisati A.C.A.B. Odmah se covjek osjeca drugacije, nekako mocno pravo. Dijete drago, uhvati se skole, prestani se furati na gluposti, bezze je to pravo...
pitt

Post by pitt »

cuj povuko pistolj......pa sta je trebao....buket cvijeca izvuci kad je rulja navrnula na njega :roll:
ma nema kod americke policije ovih belaja.....ovdje se zna sta te ceka ako dignes ruku na drota....a valja i stisnuti pa se zaletiti na mrcinu :roll:
shadow

Post by shadow »

ManiacSA wrote:
Ja sam bio na toliko utakmica svugdje, i jos nisam vidio da je policija nekoga pretukla bez ikakvog razloga!!!!
Nisi ti nigdje bio, ti si samo murga drot koji nema pojma sta prica. Gdje zivis ti? Na novom zelandu? Tamo mozda murija ne udara navijace. Decko, iako ti je nick "navijacki" nemas ti pojma o cemu pricas! Nasa policija, ili ova srpska (jer pricamo konkretno o ovom sto se desilo u BG) nije isto sto i americka, ne pravi glupe komparacije kad one nisu moguce. Kod nas (u ovom nadasve demokratskom drustvu) je policija tu da sprovede ono sto joj razni placenici i korumpirani politicari narede jer im najvise opasnosti prijeti bas od tih navijaca. Kod nas ne u tolikoj mjeri koliko u srbiji jer tamo jedan pokret delija broji ogroman broj ljudi spremnih na sve i jako bitno je pridobiti ih. Ako je jednom milosevicu i arkanu bilo bitno onda vjeruj da je i ovim sto su sad na vlasti. Uglavnom, cilj je da se taj navijacki pokret ili pridobije ili skroz ugusi jer tu, na stadionima, uvijek i pocinju razni buntovi a kad se skupi i krene kriticna masa(tih ludih i spremnih na sve) onda nema zaustavljanja, ljuljaju se razne fotelje. Koga boli qrac za nase tuce i nerede na stadionima? Mislis da je to glavni razlog ovih desavanja? Varas se! Konkretno se nama (HZ) nedavno desilo sranje da nas je murija tumbala zato sto su je neki platili, lupanje bez ikakvog razloga. Nije cak ni bilo protivnickih navijaca dakle macku o rep tu svoju pricu da je neko trazio frku. Necu ulaziti u detalje sta je bilo i zasto jer je to nasa stvar, samo ne mogu da vjerujem da neko moze braniti ovakvu bjednu i korumpiranu muriju a istovremeno "prijetiti" nekom americkom. Kod nas se bukvalno izivljavaju na navijacima, za saku maraka bi drzavu prodali i ti se sad nasho da ih branis. Uglavnom, prodaj pricu nekom drugom, ja nisam zainteresovan :zzzz:
saviola

Post by saviola »

elSaik wrote:
ManiacSA wrote:Ma sta pricate vi?? O kojim navijacima vi pricate?? Za vas su navijaci oni koji kad ne mogu da dodju do protivnickih navijaca onda napadaju policiju??? Jesu to navijaci?
Ovaj policijac je ubacen tu sa razlogom, nemate vi pojma koja su ovo bagra, kriminalci Delije, ja sam dozivio uzivo kakvi su medjusobno!
Pa kad vidim nase navijace kad pocnu da gadjaju policiju ili razbijaju naokolo onda pozelim da im nasuprot stoji Americka policija!!!!

I dosta mi je vise price policija hoce da nas navijace predstavi ovakve onakve, to SRANJE pricajte maloj djeci, ja sam bivan i uhapsen i svasta dozivio al kad se korektno odnosis prema policiji onda u vecini slucajeva i oni su korektni prema tebi. Vidjao sam ja kad neki ''mangupi'' budu uhapseni, umjesto da se poklopi on jos se kurci, i kasnije se zali zasto je pretucen. A svi znaju samo vikati A.C.A.B.
Cuj ovoga ''sveta teritorija'' jeste tako je, al to NE ZNACI da smijes covjeka bilo koga ni policajca pokusati ubiti jer je u tvojoj ''svetoj teritoriji'' jer je to KRIMINAL! To je zlocin, to je mimo svih zakona! Pa sta tribina treba da bude ghetto, ili sta?
Ma nema nama pomoci dok nam policija ne postane kao Americka, e onda cu vidjeti te mangupe gdje ce biti. I da li ce razbijati onako bezveze sve sto im stane na put, hoce li napadati policiju bez razloga itd. NECE SIGURNO!!!...
Drot je stajao na tribini i tajno snimao navijače imajući pri tome pištolj uza se. Pričaj šta god hoćeš, ali je postupio krajnje debilno. A to što se pričaš "nemaju oni pravo da njega napadaju, to je zločin" je isto kao da ti sad uđeš u kavez sa lavovima i očekuješ da te ne napadnu. ;)

I možeš braniti policiju koliko hoćeš, ali mene su lično udarali zbog drugih i zaboli mene neka stvar da li to oni smatraju opravdanim ili ne. Ili nazivaš ono što je bilo u Lukavici prošle sezone pravednim, korektnim, kada su udarali koga su i gdje su stigli? Živio.

A.C.A.B.

kakve ti nebuloze pricas! :lol: :-)

cuj tajno snimao, imao pistolj. pa covjek je bio na duznosti i morao je da snima navijace i da ima pistolj kod sebe. to mu je posao, za to je placen. izgleda da rijetko ides na utakmice kad ne znas da uvijek ima policajac u civilu koji je zaduzen samo za snimanje navijaca. :roll:
Neelix

Post by Neelix »

ManiacSA wrote:Ma sta pricate vi?? O kojim navijacima vi pricate?? Za vas su navijaci oni koji kad ne mogu da dodju do protivnickih navijaca onda napadaju policiju??? Jesu to navijaci?

Ma nema nama pomoci dok nam policija ne postane kao Americka, e onda cu vidjeti te mangupe gdje ce biti. I da li ce razbijati onako bezveze sve sto im stane na put, hoce li napadati policiju bez razloga itd. NECE SIGURNO!!!

Kako to da kad god sam ja trazio frke sa policijom dobio sam je, a kad nisam trazio nisam ni imao frke sa policijom u 95% slucajeva? Jer je to realnost, a ne polcija se izivljava na navijacima itd.
Neko bude uhapsen jer je imao baklju, a onda svi krive drotove! Halo zakonom je zabranjeno nositi baklju, i policija to provodi znaci nema niko pravo da se zali i da pljuje po policiji kad ga uhapse. Ako hoces rizikuj pa ako prodjes prodjes ako ne suti,a ne odmah A.C.A.B.
Nasi navijaci predproslo gostovanje u Zenici prodju sasvim normalno sa policijom, aonda cim udju u voz pocnu da im psuju majku drotovsku, majku Zenicku itd. I onda se cude zasto je polcija nabrijana prem nama?? Smijesno!

I za kraj za ovog delegata ''shadow'' kako bi on rekao, cuj izvadio pistolj da se kurci?? Izvadio je pistolj da bi SPASIO svoj zivot! Neces da tebe policija predstavlja kao ovakvog ili onakvog, a ti ovdje policajca predstavljas kao revorverasa koji se kurci sa pistoljem. Pa ko ovdje sere ti ili policija???
evo prvi put da od rijeci do rijeci potpisujem tvoj post :-) sto ne mogu krkana "ko smo ko mi, hajmo tuc policiju" :lol: dje je milicijaaaaaaa kako bi to organizovala, koji metak u noge pa im nece na pamet padat glumit heroje :roll:
becu

Post by becu »

Na Olimpikovom stadionu prije nekoliko godina, s jaranom sa strane dosao da gledam nekakvu prijateljsku utakmicu Zelje i Sarajeva, povodom valjda neke godisnjice Olimpika. Haj poce utakmica, prvi drugi minut nekakav mladi igrac Sarajeva ostar start prekid komesanje gluposti. Nize mene dva reda ispod stoji desetak lola(navijaci Zelje), pijani ko zvijezde, zajebancija medjusobno, psuju, hebu sve po spisku sudiji, igracu I haj nejse govori jedan ovom drugom hocemo se bit? Ovaj se drugi samo nasmija i kaze hocemo! Pola minute kasnije opet ostar start, sad igrac Zelje se osveti valjda ovom od prije, dobi crveni i nasta kurslus. :lol: Automatski ono deset lola preskoci ogradu, izleti na teren i poce da se lesi. Tuku se i igraci medjusobno. Nema dalje prekid utakmice. Izleti jos nekoliko usijanih glava na teren. Ne zna se ko pije ko placa. Jedan sav raskrvavljen. Regularni navijaci(izmjesani i pitari i manijaci) stoje mirno na tribinama. Jedan policajac izvuce nekakvu sipku metalnu, duga i tanka ko antena, i poce fijukatii po razjarenoj rulji, kako bi je smirio. Dodje jos specijalaca, par efektivnih udaraca, malo vucjaka i mirna Bosna!
E sad dolazi razlika izmedju huligana i navijaca. Ja sam ranije kao kulturan navijac, redovno odlazio na utakmice da gledam utakmicu, bodrim tim, malo derem glasne zice, postovao zakon, nisam hebavao mamu policajcu kad me opomene da ne lomim stolice, bacam baklje na igrace i slicno, i nisam nikad dosao u sukob s policijom. Huligani s druge strane, valjda smisao zivota nalaze upravo u odlazenju na utakmice i trazenje prilike za kavgu. Ako se ne sukobe s protivnickim navijacima, s policijom ili redarima, polupace neki izlog, tramvaj ili slucajnog prolaznika sigurno. Sad neko ocekuje da se policija ponasa njezno s huliganima??? Nema im mjesta u normalnom drustvu. Rece neko gore, usao drot u kavez s lavovima?? Pa ako navijac dozivljava sebe kao hajvana, cemu onda ocekivanja da ce s njim postupati kao s insanom? Necu reci da medju policajcima nema sociopata koji jedva cekaju da oprobaju pendrek, ali su u velikoj vecini slucajeva krivi huligani, i ne zalim ih sekunde kad dobiju batina.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Nema goreg huligana od drota.

Iskren da budem.

Za mene su isti i drotovi i huligani. To su jednaki likovi, samo sto jedni nose uniforme a drugi ne. Oni sto nose uniforme, da su imali sta u glavi, nebi cuvali huligane vec bi bili u pratnji kakvog ministra ili sjedili u kancelariji. Posto nisu, zna se sta im je zadatak "na sake". Kad je tako, onda su tu razlike vrlo male. I uglavnom nije nikome mrsko da se pobije, ni drotivi ne gube previse sna poslje neselektivnog pendrecenja.

http://www.youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE

Pogledaj kako ovi tjelohranitelji Dodika samaraju navijace, samo jer su "sila"...
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

GandalfSivi wrote:Kako je samo cool napisati A.C.A.B. Odmah se covjek osjeca drugacije, nekako mocno pravo. Dijete drago, uhvati se skole, prestani se furati na gluposti, bezze je to pravo...
HAHAHAHAHA :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :thumbup:
ManiacSA

Post by ManiacSA »

elSaik wrote:Drot je stajao na tribini i tajno snimao navijače imajući pri tome pištolj uza se. Pričaj šta god hoćeš, ali je postupio krajnje debilno. A to što se pričaš "nemaju oni pravo da njega napadaju, to je zločin" je isto kao da ti sad uđeš u kavez sa lavovima i očekuješ da te ne napadnu. ;)

A.C.A.B.
Nije isto druze, lav je zivotinja koja ne postuje niti mora postovati ljudske zakone, to je divljak i kad bi se neko nasao u kavezu sa lavom sa pistoljem ne bi sigurno oklijevao da ga upuca!! A ovaj policajac nije nikoga upucao, jer su to ipak ljudi, znaci nema smisla to dvoje uporedjivati. Ovo sto si ti napisao je cista huliganska anti-drotovska spika, nista vise.

Pa u tome je stvar, nije opravdano ono sto se desilo u Lukavici, al dobio si batina, kao i ja, zbog nasih ''navijaca'' koji su bez razloga kidali dijelove tribine, ej dijelove tribine i gadjali golmana i policiju. Jel tako, ili nije?
I zasto su specijalci poceli da nas tjeraju udarcima prema Dobrinji??? Jer kad su nas istjerali sa tribine opet su neki poceli da ih gadjaju kamenjem, sto hocu da kazem ja ne krivem policiju jer sam dobio pendreka vec nase ''navijace'' koji su za to krivi!!! A drugo je sto su sve redom udarali, pa nisu mogli birati koga ce a koga nece udarati u onoj metnjavi.
U ovome je cijela poenta, ti ces opet kriviti policiju za ono sto se deslio u Lukavici, a neces nase navijace koji su krivi za to, i evo dokazao sam da je u vecini slucajeva tako da se batine ne dobivaju iz cistog mira.
Ne branim ja policiju nisu oni sjajani, al previse se sere po njima i prodaje ta prica udaraju bez razloga, smataraju sve navijace iste itd. sto apsolutno nije tacno.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

A ti ''shadow'' si upravo jedan od onih mangupcica koje sam opisao u prvom postu, pun nekih frustaracija i pun anti-drotovskih prica koje si negdje pokupio i cuo i sad je ovdje prosipas a ima ovdje dovoljno ljudi iskusnih navijaca koji su potvrdili moj post. I moj nick jeste navijacki jer sam ja navijac, al ti ne znas sta su pravi navijaci jer se furas na to huliganstvo.
Znam ja TACNO sta se desilo vama HZ i na kojoj utakmici,a al sam si rekao da su dobili naredjenje da to urade i svi to znaju, pa sta onda krivis policiju oni su samo obavili ono sto su im naredili, iako to nije bilo profesionalno niti normalno, al u ovoj bijednoj drzavi ne bi se ni ja toj naredbi suprotstavio pa da izgubim posao.

I ista ti je prica kao svima koji su kao ti tipa, nemas ti pojma decko, gdje ti zivis bla bla bla, a ustvari si ti taj koji nema pojma sta prica!!! Ovaj decko je stariji od tebe u to se kladim, koji je redovan i na gostovanjima i znam tacno sta pricam! I znate vi (HZ) dobro ko je ''narucio'' batine za vas, pa idite njih napadajte njima serite, najlakse je za sve okriviti nistarije koje izvrsavaju samo naredjenja, sto je u ovom slucaju policija. Razmisli malo o tome.
cico x

Post by cico x »

eeeee da nema tih sto kidaju betonske stepenice po tribini,sto lome stolice,i murija bi manje tukla,ali nije to ni do murije vec do sistema,samo me zanima sta bi bilo da je titina murija sada?
mostarac

Post by mostarac »

elSaik wrote:Drot je stajao na tribini i tajno snimao navijače imajući pri tome pištolj uza se. Pričaj šta god hoćeš, ali je postupio krajnje debilno. A to što se pričaš "nemaju oni pravo da njega napadaju, to je zločin" je isto kao da ti sad uđeš u kavez sa lavovima i očekuješ da te ne napadnu. ;)

A.C.A.B.
meni je samo zhao sto je drot pucao u zrak a ne u ruke ili noge, bas zbog likova kao sto si ti. nema veze o kojoj se navijackoj grupi radi svi ste vi ista huliganska iskompleksirana govna.
bice_bice

Post by bice_bice »

cico x wrote:eeeee da nema tih sto kidaju betonske stepenice po tribini,sto lome stolice,i murija bi manje tukla,ali nije to ni do murije vec do sistema,samo me zanima sta bi bilo da je titina murija sada?
nije bilo nereda na tribinama za vrijeme tite, nijednog huligana postojalo nije za vrijeme tite... ma jooooooooooooooook...

daj ba prestanite vise s tim titom, vratite se temi..
strong69

Post by strong69 »

bice_bice wrote:
cico x wrote:eeeee da nema tih sto kidaju betonske stepenice po tribini,sto lome stolice,i murija bi manje tukla,ali nije to ni do murije vec do sistema,samo me zanima sta bi bilo da je titina murija sada?
nije bilo nereda na tribinama za vrijeme tite, nijednog huligana postojalo nije za vrijeme tite... ma jooooooooooooooook...

Huliganstvo u ex-Yu u vecoj mjeri pocinje da se manifestuje od ´85. godine. A ja se jako dobro sjecam tekmi Sarajeva od ´87. naovamo gdje je policija bila jako zajebana (narocito kod gostovanja velike cetvorke). NArocito se dobro sjecam "lake konjice" nase milicije. Uh, pa kad naleti na konju...

A u godinama prije ´80. znam iz prica mog starog koji kaze da je milicije tadasnje bilo strasno malo na tekmama...
bice_bice

Post by bice_bice »

strong69 wrote:
bice_bice wrote:

Huliganstvo u ex-Yu u vecoj mjeri pocinje da se manifestuje od ´85. godine. A ja se jako dobro sjecam tekmi Sarajeva od ´87. naovamo gdje je policija bila jako zajebana (narocito kod gostovanja velike cetvorke). NArocito se dobro sjecam "lake konjice" nase milicije. Uh, pa kad naleti na konju...

A u godinama prije ´80. znam iz prica mog starog koji kaze da je milicije tadasnje bilo strasno malo na tekmama...
moj stari meni nesto drugo prico.. helem nejse.. bitno je da se svaki put kad je nered u pitanju nekakav tito spominje.. to samo kod nas ima..
strong69

Post by strong69 »

bice_bice wrote: moj stari meni nesto drugo prico.. helem nejse.. bitno je da se svaki put kad je nered u pitanju nekakav tito spominje.. to samo kod nas ima..
Ma slazem se... Samo hocu da kazem da ovakvih organizovanih skupina nije bilo u tim vremenima...
bice_bice

Post by bice_bice »

strong69 wrote:
bice_bice wrote: moj stari meni nesto drugo prico.. helem nejse.. bitno je da se svaki put kad je nered u pitanju nekakav tito spominje.. to samo kod nas ima..
Ma slazem se... Samo hocu da kazem da ovakvih organizovanih skupina nije bilo u tim vremenima...
shvatam prijatelju.. taj ekstremizam je poceo tek kad je nogomet postao biznis, kad su se navijacke skupine same sebe pocele nazivati armijama, ultrasima i ostalim redovima..

btw, slavni titini ucenici ispranih mozgova da su toliko jebeni, spremni i sposobni bili sprijecili bi mnogo toga na stadionima i tribinama.. naprotiv, nalozili su ih.. sta je poslije toga bilo, znamo i vidimo svi..

pricam o nogometnim utakmicama, ne o redu opcenito u drzavi.. dobro znam sta je znacilo kad kazu "stize milicija" ili "spremi rakiju i mezu, stize milicioner".. prema tome, ostanimo pri temi..
Edin H.

Post by Edin H. »

Image

Pitam se zasto ovaj policajac, kada vec nije u uniformi ne nosi vidljivo istaknutu akreditaciju :roll:

Ako se npr. znatizeljni strani turista zadesio na utakmici i potrebne su mu informacije kako ce znati da se za pomoc moze obratiti policajcu sa slike :oops:
elSaik

Post by elSaik »

Ma nek' sam i govno i nek' pucaju na mene, kako već mostarac reče, ali meni je i dalje taj drot postupio stupidno i neodgovorno. Šta je mislio, da će se Cigani ponašati kao da ga nema nakon što ga primjete? I stajati sam na tribini među njima sa oružjem je neodgovorno. Svako mu je mogao oteti pištolj i šta bi onda bilo?

Ako mu se već snima, nek' snima sa sigurne udaljenosti, a ne tako. ;)

@ManiacSA - Ukoliko je tebi uredu to što oni udaraju SVE zbog djela počinjenog od 10% onda je ok. Meni, nije. Na onoj tribini je bilo i starijih ljudi, i djece, djevojaka... A u onoj gužvi niko nije bio pošteđen. Za mene to nije način na koji policija treba da djeluje.

@GandalfSivi - Ako ništa, barem ne osuđujem druge na osnovu 4 napisana slova. :thumbup:

@Nosferatu - To je to.

Ne možete vi zaključivati na način da je jedna strana 100% dobra, a druga 100% loša. Niti su navijači/huligani/ultrasi/kežualci zvijeri niti su drotovi anđeli. ;)
Last edited by elSaik on 04/12/2007 14:37, edited 1 time in total.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

Edin H. wrote: Pitam se zasto ovaj policajac, kada vec nije u uniformi ne nosi vidljivo istaknutu akreditaciju :roll:
zato sto su ga predhodno olešili od batina
pogodili su ga sa 4 zapaljene baklje

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Locked