TSV Bayer 04 Leverkusen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Efedrin
#1 TSV Bayer 04 Leverkusen
Ima li na ovom forumu neko da gotivi ovaj klub. Po meni Bayer je postao ozbiljniji kandidat za titulu nakon katastrofalnog starta Schalke, koji je naravno uz Bayern bio najveci favorit. Sa ovakvom ekipom mislim da Bayer moze i u Bundeski i u Evropi daleko dogurati...
- Murat Sabanovic
#2 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
najvece sportsko udruzenje u njemackoj. mislim da oni nikad nece biti prvaci.gotivio sam taj klub, jer kao sportista sam proveo 3 godine u tom klubu.zao mi je kada nisu sa daumom bili prvaci i kada nisu osvojili LP.Efedrin wrote:Ima li na ovom forumu neko da gotivi ovaj klub. Po meni Bayer je postao ozbiljniji kandidat za titulu nakon katastrofalnog starta Schalke, koji je naravno uz Bayern bio najveci favorit. Sa ovakvom ekipom mislim da Bayer moze i u Bundeski i u Evropi daleko dogurati...
ovaj kloc sto je zamijenio calmunda na celu kluba je obicna karina. bayer je klub koji ima najmanje navijaca u BL,pa me cudi kako ti da pratis zbivanja u i oko ovoga kluba. ipak mislim da bi ove godine mogli izboriti plasman u LP.
- Efedrin
#3 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Pa dobro oko navijaca bas i neznam, al simpa mi je klub jer ima dobre igrace, pojacan je tim, nema zvijezda al funkcionisu pravo.
- nellington
#4 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Ako se rezultati i sreća poslože, Vizekusen može do trećeg mjesta, iznad teško. Ali ne bi se oni zvali Vizekusen da nemaju šansi da budu drugi 
- Murat Sabanovic
#5 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
bayer vec godinama igra lijep nogomet . uz werder i stutgart ,ekipa koja igra najljepsi nogomet u BL. stadion im je lijep ,a kapacitet mu je negdje oko 20000 hiljada (cini mi se). navijacki pokret im nije velik.jer ipak tu su u blizini klubovi sa tradicijom " koeln" i "monchengladbach". kroz ovaj klub su prosli voller, kirsten,ze roberto,ballak,emerson,barbarez,braca kovac,schuster,worns,novotni,zivkovic,sergo.
a od trenera: vogts,voller,topmoller,daum,ribbek,stepanovic,labadia....
80 i neke su osvijili kup uefa ...
a od trenera: vogts,voller,topmoller,daum,ribbek,stepanovic,labadia....
80 i neke su osvijili kup uefa ...
- Efedrin
#6 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Kad je vec ovaj Schalke u krizi, mogo bi Bayer na drugo misto a
Bayer je ponizio Schalke u prijateljskoj prije par dana sa 4:0
Bayer je ponizio Schalke u prijateljskoj prije par dana sa 4:0
- vicious
#7 Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Klub koji kod kuće primi 6(!) golova od M'Gladbacha nema šta da traži u gornjem dijelu tabele 
Ok, vjerovatno je to bio samo loš dan, kad se sve poklopi naopako, i tek je početak sezone, ali ipak... Mislim da Leverkusen neće moći više od 5.-6. mjesta. Po meni su (osim Bayerna) jači i HSV, i Schalke, i Werder, pa i na Dortmund treba računati.
Ok, vjerovatno je to bio samo loš dan, kad se sve poklopi naopako, i tek je početak sezone, ali ipak... Mislim da Leverkusen neće moći više od 5.-6. mjesta. Po meni su (osim Bayerna) jači i HSV, i Schalke, i Werder, pa i na Dortmund treba računati.