Tsunami... jeste li dali bar markicu?
-
kub lajkan
#1 Tsunami... jeste li dali bar markicu?
Dakle, da li ste bar simbolično pomogli žrtvama okretanjem namjenskog broja telefona, novčanom uplatom, ubacivanjem novčića u plastične polukupole po tržnim centrima ili na neki drugi način?
- Qler
Bio u slozi na koncertu
dobro sa lijepim spojio 
Samo nesto nisam siguran koliko novca ide zrtvama od onoga sto damo! Ne vjerujem ja nikom u ovoj drzavi. Draze i lakse bi mi bilo dati 100KM nekome od zrtava na ruke nego marku preko bhtelecoma i/ili slicnih!
Samo nesto nisam siguran koliko novca ide zrtvama od onoga sto damo! Ne vjerujem ja nikom u ovoj drzavi. Draze i lakse bi mi bilo dati 100KM nekome od zrtava na ruke nego marku preko bhtelecoma i/ili slicnih!
- Lace
e da ne pomenu koncert bila bih sigurna da nisam dala ni markicu...sad se vec bolje osjecamQler wrote:Bio u slozi na koncertudobro sa lijepim spojio
-
digger
Sadake.com je #1. Poslao sam im gotovinu pismom u Njemacku, cim su primili odgovorili su u postavili na websajt.savjest wrote:Pomoc putem organizacije sadake.
http://www.sadake.com/html/pomoc_indoneziji.html
Ja nisam poslao za zrtve cunamija jer mi imamo isuvise nasih "cunamija" kojima treba direktna pomoc. Sve sto sam poslao bice u punom iznosu dato porodici Sovic za koju smo imali akciju skupljanja na forumu. Svaka cast i komplimenti Dini i ostalim iz Sadake.
-
edu
zvao..i to vise puta..skoro kad god vidim na tv-u sve mi nesto zao da ne nazovem..sve kontam haj opet..necu ja umrijeti zbog te dvije marke..valjda je otislo na pravo mjesto..a kad smo vec kod pomoci..ima tema na vrhu..pod "Ne propusti"..pa bujrum humanitarci...
-
privremeni
Broj koji je bio namjenjen za 2 KM nije bio u funkciji, u ovom slucaju, a ni u nekim ranije, pa je trebalo vise puta okrenuti onaj za 1 KM.
A na izvodu telecoma, da li je neko od vas uopce pogledao, cijena jednog poziva nesto preko 10 pf.
Ako nista, sigurni smo da je telecom profitirao.
A na izvodu telecoma, da li je neko od vas uopce pogledao, cijena jednog poziva nesto preko 10 pf.
Ako nista, sigurni smo da je telecom profitirao.
-
hammerhead
pa nece se valjda javiti neko i reci da nije dao nista
ode mu reputacija na forumu
i onda ispadne da smo svi velikodushni
ode mu reputacija na forumu
i onda ispadne da smo svi velikodushni