Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bivši grčki ministar finansija Yanis Varoufakis otkrio je da je u svom ministarstvu oformio tajni tim ljudi koji su hakirali državni računarski sistem prilikom osmišljavanja paralelnog monetarnog sistema u slučaju nužnog hitnog prelaska s eura na drahmu.
koji komedijaši...još samo da su osmislili tajne planove za kompenzaciju djelovanja HARP-a, Chemtraila
Yanis Varoufakis faces criminal prosecution over clandestine 'Plan B' currency plot
Supreme court lodges legal case to Greek parliament as "treason" charges escalate against former finance minister
Pa i treba netko odgovarati za to sranje
Možda je malo pretjerano da to bude ovo dvoje prodavača magle koji su izbornom platformom blefa i "markstičkim teorijama ćemo nadmudriti vrhunske bankare, ekonomiste i financijaše ". Kao da Grci baš za to nisu glasali, i na izborima i na referendumu.
Ali onaj tko je svjesno sakrivao deficit od blizu 15% i platio GS 300 mil. da im pomognu krivotvoriti sve šta se moglo, tu ekipu bi trebalo kolektivno na neki otok.
Evo ovog idiota
U životu nije bio na predavanju iz ekonomije i soli pamet
Suprotno tome, “Zvjezdane staze” su prikaz društva u kojem strojevi, kao vlasništvo cijelog čovječanstva, obavljaju sav teški rad, dok ljudi istražuju svemir, bave se egzistencijalnim nemirima i razgovaraju o smislu života. Varoufakis to izričito ne kaže, ali “Matrix” je zapravo filmska parabola (neo)liberalnog kapitalizma, dok su “Zvjezdane staze” prikaz mogućeg komunističkog (marksističkog) raspleta.
posto nam se challenger ponovo pojavio na forumu, ja bih samo dignuo ovu temu da se sjeti sta je pisao. a vala fino se i strpio da tema ode cak na drugu stranu.
belfy wrote:posto nam se challenger ponovo pojavio na forumu, ja bih samo dignuo ovu temu da se sjeti sta je pisao. a vala fino se i strpio da tema ode cak na drugu stranu.
A šta se desilo? Grčka zapala u građanski rat? Umro Cipras? Umrla ideja Sirize? Bankari otimaju ostrva? Ukrajina ( ) dobila 86 milijardi?
ma nema problema nikakvih druze. sve je vec ispisano, nego cim sam ti vidio nick podsjeti me samo na ovu temu, pa onda po slobodnom nahodjenju odlucih da je malo ozivim.
belfy wrote:ma nema problema nikakvih druze. sve je vec ispisano, nego cim sam ti vidio nick podsjeti me samo na ovu temu, pa onda po slobodnom nahodjenju odlucih da je malo ozivim.
Evo ovog idiota
U životu nije bio na predavanju iz ekonomije i soli pamet
Suprotno tome, “Zvjezdane staze” su prikaz društva u kojem strojevi, kao vlasništvo cijelog čovječanstva, obavljaju sav teški rad, dok ljudi istražuju svemir, bave se egzistencijalnim nemirima i razgovaraju o smislu života. Varoufakis to izričito ne kaže, ali “Matrix” je zapravo filmska parabola (neo)liberalnog kapitalizma, dok su “Zvjezdane staze” prikaz mogućeg komunističkog (marksističkog) raspleta.
Vratio se čovjek onome što najbolje zna, pričanju bajki.
Cijena kredita: Njemačka firma preuzela 14 grčkih aerodroma
Dok cekas sabah sa sejtanom...
Kaze cheli da je to samo takticka varka velikog strateskog maga cipiripija...tzv stratesko povlacenje u kome ce oni dati svabama sve a onda ce proglasiti rat s njemackom
i naravno sutradan ce potpisati kapitulaciju
Cijena kredita: Njemačka firma preuzela 14 grčkih aerodroma
Dok cekas sabah sa sejtanom...
Kaze cheli da je to samo takticka varka velikog strateskog maga cipiripija...tzv stratesko povlacenje u kome ce oni dati svabama sve a onda ce proglasiti rat s njemackom
i naravno sutradan ce potpisati kapitulaciju
detroit-mercy wrote:Pocetak predaje na upravu kojcega .
UN je upravljao SA aerodromom za vrijeme rata što ne znači da nije bio vlasništvo grada Sarajeva. Koncesija, posjed, vlasništvo. Nije sve jedna boja, nije sve isti status.
detroit-mercy wrote:Pocetak predaje na upravu kojcega .
UN je upravljao SA aerodromom za vrijeme rata što ne znači da nije bio vlasništvo grada Sarajeva. Koncesija, posjed, vlasništvo. Nije sve jedna boja, nije sve isti status.
Bye.
____
Jel to Grcka u ratu i ako je skim je . Nest ne pratim vijesti u zadnje vrijeme .