Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post Reply
daddy-kool

#2951 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by daddy-kool »

Alfons Kauders wrote:
NVZ se uvijek zalagala za socijalni darvinizam, liberalni kapitalizam i termonuklearni rat

Uvijek prvi, uvijek korak ispred

(osim u ratu)

NVZ
...
Of course it would be absolutely vital
that our top government and military men
be included to foster and impart
the required principles of
leadership and tradition.
.
Naturally, they would breed prodigiously, eh?
There would be much time, and little to do.
But ah with the proper breeding techniques
and a ratio of say, ten females to each male,
I would guess that they could then
work their way back to the present
gross national product within say, twenty years.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2952 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by _BataZiv_0809 »

madner wrote:Da budemo precizni, nismo se zalagali, kao sto se ne zalazemo i za gravitaciju. Samo prihvatamo da je u ratu bolje imati oruzje nego nemati, te da nagon za skupljanje imovine i zena urodjen u ljudske jedinke. :D
:D
The BEN10

#2953 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by The BEN10 »

madner wrote:Da budemo precizni, nismo se zalagali, kao sto se ne zalazemo i za gravitaciju. Samo prihvatamo da je u ratu bolje imati oruzje nego nemati, te da nagon za skupljanje imovine i zena urodjen u ljudske jedinke. :D
to je naš brat madner, zagovarač poligamije. :)
ioannes

#2954 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by ioannes »

Ovo je tipično za balkansku bagru...
Skroz kontra slika viđenja situacije.

Da vidite kako u njemačkim forumima "slave" ovaj razvoj situacije, ovo je praktički početak pada eura.... Birači ovde samo rezigniraju. Vidimo se do sljedeće krize
mO k3

#2955 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by mO k3 »

ioannes wrote:Ovo je tipično za balkansku bagru...

Da vidite kako u njemačkim forumima "slave" ovaj razvoj situacije, ovo je praktički početak pada eura.... Birači ovde samo rezigniraju. Vidimo se do sljedeće krize
ovo ti je drugi ili treci post gdje nas nazivas bagrom !
Koji ti je moj ??
daddy-kool

#2956 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by daddy-kool »

Image
The BEN10

#2957 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by The BEN10 »

Pa što ne bi "slavili" - robovi Grci će nastaviti vraćati ogromne dugove i biti još dugo kolonija: dobro, možda se za prosječnog švabu neće ništa posebno dogoditi, no zapravo oni su svakako na konju tako da im talasanje ne odgovara. Ne vidim da je to išta kontradiktorno ovome čemu raja piše. :roll:
Last edited by The BEN10 on 13/07/2015 10:58, edited 1 time in total.
LDLT

#2958 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by LDLT »

ioannes wrote:Da vidite kako u njemačkim forumima "slave" ovaj razvoj situacije, ovo je praktički početak pada eura.... Birači ovde samo rezigniraju. Vidimo se do sljedeće krize

Tko bi rekao da slaviš ako odbiješ dalje financirati uhljebe
Tebi drago što kao balkancu financiraš neučinkovit javni sektor u svojoj zemlji ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2959 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by pici »

mO k3 wrote:

Koji ti je moj ??
a sta drugo da opsuje neg tipicna balkanska bagrestina i fukara... swedjani su fini finci :mrgreen: da se je svaBa pito dobiJo bi nogu u gujcu davni dana cipiripi al hajde de ako ste navalili da ostanete u eurozoni onda odosHe grKinje na dobosH :izet: :mrgreen:

Image
McMoy

#2960 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by McMoy »

Komentar sa klix-a:

"dogovor je da obicni narod rasiri guzove, vlada im pljune na pakas a angela im ga zabiberi"

Tsiparis, Angela, Bakir, Mile, Janko, Marko, ... uvijek ga narod prima. :izet:
ioannes

#2961 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by ioannes »

LDLT wrote:
ioannes wrote:Da vidite kako u njemačkim forumima "slave" ovaj razvoj situacije, ovo je praktički početak pada eura.... Birači ovde samo rezigniraju. Vidimo se do sljedeće krize

Tko bi rekao da slaviš ako odbiješ dalje financirati uhljebe
Tebi drago što kao balkancu financiraš neučinkovit javni sektor u svojoj zemlji ?
Odbijaš dalje financirati jel?
Pa ovo je novi početak daljnjeg plaćanja preko leđa
poreznih obveznika u njemačkoj i europi
ioannes

#2962 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by ioannes »

mO k3 wrote:

Koji ti je moj ??
Jel se to i ti osjećaš prozvan?
Kad vidim ovo navijanje, naslađivanje i opći krkanluk
onda ne mogu do drugog zaključka doć
sumirprimus

#2963 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by sumirprimus »

drug nam nije tu,al ideja zivi vjecno,pa kaje:
kakav jeben poker igrac,drzi ih sve za muda.
nista mu ne mogu,pricaju na pijaci,on to moze,zeli i zna da pregovara...
a i eu nasla,nemaju pojma da grci imaju plan b i c...
ovo je pocetak urusavanja sistema iznutra...
reko im je da se bori u ime naroda, i u rukama umjesto metaka i maceva,ima nesto jace ,pravdu...
poduhvat slobodnih ljudi.a vi robovi refleksno negativno reagujete na njihove akcije..
mislim da su oni ruzni nosati kreditori u soku. oxi
Alfons Kauders

#2964 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Alfons Kauders »

uvik kontra uvik kontra - takva sorta

Manu

#2965 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Manu »

mO k3 wrote:
Koji ti je moj ??
To je valjda pokazatelj te vise puta pominjane "razine" na kojoj se doticni nalazi. Nije ni cudo da ostali ovdje nisu u stanju pratiti "egzaltirano kontempliranje o heterogenosti pojavnosti" o kojoj se na ovom topic-u raspravlja. :run:
pici

#2966 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by pici »

koji izljevi bijesa na margini pucanja prostate :mrgreen:

Image

Image

Image

trijunfH lihvarocionista :mrgreen:
Alfons Kauders

#2967 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Alfons Kauders »

ioannes wrote:
mO k3 wrote:

Koji ti je moj ??
Jel se to i ti osjećaš prozvan?
Kad vidim ovo navijanje, naslađivanje i opći krkanluk
onda ne mogu do drugog zaključka doć
evo ja se nalazim prozvan, i hvala ti na komplimentu

radije cu biti zapadnobalkanska bagra od istocnobalkanske bagre... kokosarska kultura, zavrtanje na sitnom, ciganluk, klanje vola za po kile mesa, baliluk...

ja sam takodjer rekao zasto navijam - zato jer ce i nasi sad dvaput razmisliti prije no sto sakom i kapom budu dijelili lazne beneficije, oprastali dugove poreskih obveznika i zaposljavali stoku na drzavne jasle

jebe mi se i za jedne i za druge - ja sam radnik, a paraziti nek crknu od gladi sto se mene tice... ko im jebe mater kad nisu citali cvrcka i mrava, pa kontaju da mogu svirati kurcu cijeli zivot na nasim ledjima...
LDLT

#2968 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by LDLT »

Challenger__ wrote:Vidiš da su se izgleda obezbjedili i u tom slučaju. Imaju iza sebe diktature. Nuklearne.

pici

#2969 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by pici »

Alfons Kauders wrote:

radije cu biti zapadnobalkanska bagra od istocnobalkanske bagre... kokosarska kultura, zavrtanje na sitnom, ciganluk, klanje vola za po kile mesa, baliluk...

ja sam takodjer rekao zasto navijam - zato jer ce i nasi sad dvaput razmisliti prije no sto sakom i kapom budu dijelili lazne beneficije, oprastali dugove poreskih obveznika i zaposljavali stoku na drzavne jasle

jebe mi se i za jedne i za druge - ja sam radnik, a paraziti nek crknu od gladi sto se mene tice... ko im jebe mater kad nisu citali cvrcka i mrava, pa kontaju da mogu svirati kurcu cijeli zivot na nasim ledjima...
ovo uokvirit podebljat i u citanke staviti :thumbup:
Manu

#2970 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Manu »

Alfons Kauders wrote:

:thumbup:
ioannes

#2972 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by ioannes »

Alfons Kauders wrote:

Ti kao radnik si zadnje sviralo, naslađivaš se upravo onim istim radnicima u Grčkoj koji su najviše platiili u ovoj krizi.
Glavni profiteri ovog svega ti nisu neprijatelji
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2974 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by JoseMujica »

_BataZiv_0809 wrote:Nikako se ne mogu oteti utisku da pojedini forumasi kao da slave.

Mislim, uskoro cemo mi sjediti u grckoj stolici,pa izuzev ako ne pisete iz drzave kreditora i niste Alfons kojem svaka turbulencija na svjetskom trzistu donese 100 KM, pitam vas:
ako budemo sjedili u grčkoj stolici sjedićemo samo zbog toga što smo nepismeni klocevi koji biraju brezobrazne kloceve koje libo tuki samo za sopstvenim gujicama i namirivanjem Famalije i što generalno nemamo pojma o ekonomiji, matematici, kako svijet funkcioniše već živimo u ideološkim oblacima da smo bogom dani i nemoramo qorcem mrdnut jer če doči naki arapi, turci, russi, švabe il neko deseti i rješiti sve probleme za nas, a ne zbog zavjere Jevreja, bankara, zlih kapitalista, vještica, masona, crne magije, sihri, 10 genocida nad Prošnjacima, Svrbima i Krvatima, chemtraila, HARP-a itd.
Alfons Kauders

#2975 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Alfons Kauders »

ioannes wrote:
Alfons Kauders wrote:

Ti kao radnik si zadnje sviralo, naslađivaš se upravo onim istim radnicima u Grčkoj koji su najviše platiili u ovoj krizi.
Glavni profiteri ovog svega ti nisu neprijatelji
patili su kurac moj

31k eura duga po glavi stanovnika, strelovit rast vise od decenije... i sad neka se vrate i gdje su bili prije tog kurcenja... grcki GDP per capita je bio oko 12k dolara prije uvodjenja eura, a onda je za 9 godina dosao na 32k... sta mislis kako i zahvaljujuci kojim parama?!? sta su to koje picke materine napravili u tom periodu? nista, eto sta

sta matere ti mislis kako bi izgledali sarajevo, mostar i tuzla da je nasa per capita zaduzenost trecina njihove?

koga ba vi jebete? samo ce se sve vratiti u realne okvire - a realno je da ide ispod $20k... $16-19k... druge NEMA
Post Reply