iz 3. epizode kada Rust prica sa Errolom
Moderator: _BataZiv_0809

Posto je simbolika u svemu onda mora i u tome bitiinsomnia78 wrote:Imace se onako veliki travnjak kosi u krug
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Punac od Martija je jedan od onih tipova na konju. Megi sigurno zna ko joj je stari, možda je i ona našla slike k'o što je Kol naš'o pa njihove kćerke to vidjele. Misterija hahaJack Be Nimble wrote:Ja sam imao teoriju da je Marty. Ili Marty zna za njegovu zenu/punca ali nije siguran pa pokusava da se pravi lud.dale cooper wrote:Pa bilo je teorija da su i oni umiješani u čitavu ovu zavjeru.Zatamnjena stakla wrote:Pa kako će biti ubice kad je ubica onaj haver na kosilici
pazi Jose careJoseMujica wrote:bemu koliko detalja...sad mi pravo žao što nisam čuvao epizode neko pregled i kanta
Imaju li se negdje skinuti sve epizode sa prevodom? Skinuo sam negdje prvu epizodu, ali nemam prevodaZatamnjena stakla wrote:pazi Jose careJoseMujica wrote:bemu koliko detalja...sad mi pravo žao što nisam čuvao epizode neko pregled i kanta
skineš si sve epizode u HD.. izvališ se, kupiš si kole, čipsa, kokica napraviš i jednu čokoladu milku i uživaš![]()
još ako možeš da to sve na plazmu prikačiš, ma drama dobro
Nedelja.Chile17 wrote:zna li se kad ce zadnja epizoda ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
channel10 wrote:Imaju li se negdje skinuti sve epizode sa prevodom? Skinuo sam negdje prvu epizodu, ali nemam prevodaZatamnjena stakla wrote:pazi Jose careJoseMujica wrote:bemu koliko detalja...sad mi pravo žao što nisam čuvao epizode neko pregled i kanta
skineš si sve epizode u HD.. izvališ se, kupiš si kole, čipsa, kokica napraviš i jednu čokoladu milku i uživaš![]()
još ako možeš da to sve na plazmu prikačiš, ma drama dobro, a ne znam odakle sam skinuo i tu epizodu
ako sta bude trebalo javni se,znam dosta oko toga i opcenito pca..channel10 wrote:@chile17, pokusat cu naci kao sto sam i prvu nasao. Ako ne uspijem, javit cu se. Skinuo sam je preko torenta, a i to sam jedva odradio jer onaj program ne znam koristiti. Nisam bas neki haker
.
channel10 wrote:Imaju li se negdje skinuti sve epizode sa prevodom? Skinuo sam negdje prvu epizodu, ali nemam prevodaZatamnjena stakla wrote:pazi Jose careJoseMujica wrote:bemu koliko detalja...sad mi pravo žao što nisam čuvao epizode neko pregled i kanta
još ako možeš da to sve na plazmu prikačiš, ma drama dobro, a ne znam odakle sam skinuo i tu epizodu
channel10 wrote:@chile17, pokusat cu naci kao sto sam i prvu nasao. Ako ne uspijem, javit cu se. Skinuo sam je preko torenta, a i to sam jedva odradio jer onaj program ne znam koristiti. Nisam bas neki haker
.
Zato je vazno sve imati na kaseti. Sajo znadeJoseMujica wrote:bemu koliko detalja...sad mi pravo žao što nisam čuvao epizode neko pregled i kanta
Za kvalitetan rasplet, shodno tempu kojim su se otkrivali detalji u seriji, trebala bi i deveta i deseta epizoda. Nekako mi je glupo da se u jednoj epizodi otkrije više nego u prethodnih sedam zajedno.nema me tamo wrote:Zašto na imdb piše da ce bit' i 9ta epizoda?
Igraju se ljudi s nama..