en det voz d kjuJack Be Nimble wrote:Kako su usrali rasplet prve sezone?karanana wrote: ali ko zna, posto su usrali rasplet prve sezone a shovu bio odlican
True detective
Moderator: _BataZiv_0809
- Saian
#1326 Re: True detective
- Mali_Vuk
#1327 Re: True detective
OGLAS:
Dajem instrukcije za praćenje ove serije. Da pofatate ko, šta, kome, kako, zašto.
20 KM po epizodi
Dajem instrukcije za praćenje ove serije. Da pofatate ko, šta, kome, kako, zašto.
20 KM po epizodi
- karanana
#1328 Re: True detective
ja za divno iznenadjenje cak i imam pofatano malte ne sve sto se tice ko je ko i ko koga.....
ustvari jedino ne znam ko su oni rusi ili sta su vec koji se ponekad sa vincom druze....onaj ospi ili tako nesto....
i ne znam ko je ona chivija sto mu vince ponekad dodje da se iskuka da mu fali 5 miliona u onu njegovu veliku zgradu i kancelariju. a jednom mu je kuko u nekoj prostoriji pa je taj samo sjeo u limuzinu i otiso.
sve ostale relacije manje/vise znam.
ustvari jedino ne znam ko su oni rusi ili sta su vec koji se ponekad sa vincom druze....onaj ospi ili tako nesto....
i ne znam ko je ona chivija sto mu vince ponekad dodje da se iskuka da mu fali 5 miliona u onu njegovu veliku zgradu i kancelariju. a jednom mu je kuko u nekoj prostoriji pa je taj samo sjeo u limuzinu i otiso.
- ExNihilo
#1329 Re: True detective
Takve instrukcije ni scenarista ne može dati.Mali_Vuk wrote:OGLAS:
20 KM po epizodi
- dulekrele
#1330 Re: True detective
druga sezona polako me baca u depru...da li bataliti ili ne ??? realno veoma lose 
Last edited by dulekrele on 27/07/2015 10:43, edited 1 time in total.
-
Cybernetic
- Snake Eyes
#1332 Re: True detective
U stvari pofatao si ko je koga do sada jeb'okaranana wrote:ja za divno iznenadjenje cak i imam pofatano malte ne sve sto se tice ko je ko i ko koga.....
- House
#1333 Re: True detective
koje sranje od serije
tačnije druga sezona
- Jack Be Nimble
#1334 Re: True detective
Ah sta znamo do sada ili sta ja mislim da ja znam do sada...
Nakon pucnjave, glavni tuzioc (mislim da je to onaj kinez) kandiduje se za guvernera. Crnkinja (sestra Barksdale-a) skonta da tu nesto smrdi tipa odakle njemu pare da se kandiduje za guvernera. Ona mislim da je dobio pare od Vincija (gradonacelnik i ostali tipovi) tako sto im je pomogao da zaukruze istragu sa Meksikancima sto se tice Kaspera. Jos se nisu nasli diskovi i trake sto je Kasper cuvao a na njima su razno razne politicke licnosti u obradi njihovih seksualnih perverzija. Takodjer se pojavili dijamanti (slike dijamanata) ukradeni iz Kasperovog sanduceta u banci. Ti dijamanti opet povezuju Vinci, Kaspera, djevojke sa plasticnim sisama sa senatorima Kalifornije i svakakve orgije.
Problem sto se to sve rijesilo u petoj a ne u drgoj ili trecoj epizodi. Jos gori problem sto ja licno nisam ni znao da oni tragaju za kasetama i dijamantima. Sve je to nekako bilo ostavljeno u pozadini. Previse provedeno vremena gledajuci kako ko moze da svrsi i koje kome otac.
Nakon pucnjave, glavni tuzioc (mislim da je to onaj kinez) kandiduje se za guvernera. Crnkinja (sestra Barksdale-a) skonta da tu nesto smrdi tipa odakle njemu pare da se kandiduje za guvernera. Ona mislim da je dobio pare od Vincija (gradonacelnik i ostali tipovi) tako sto im je pomogao da zaukruze istragu sa Meksikancima sto se tice Kaspera. Jos se nisu nasli diskovi i trake sto je Kasper cuvao a na njima su razno razne politicke licnosti u obradi njihovih seksualnih perverzija. Takodjer se pojavili dijamanti (slike dijamanata) ukradeni iz Kasperovog sanduceta u banci. Ti dijamanti opet povezuju Vinci, Kaspera, djevojke sa plasticnim sisama sa senatorima Kalifornije i svakakve orgije.
Problem sto se to sve rijesilo u petoj a ne u drgoj ili trecoj epizodi. Jos gori problem sto ja licno nisam ni znao da oni tragaju za kasetama i dijamantima. Sve je to nekako bilo ostavljeno u pozadini. Previse provedeno vremena gledajuci kako ko moze da svrsi i koje kome otac.
- Mali_Vuk
#1335 Re: True detective
ExNihilo wrote:Takve instrukcije ni scenarista ne može dati.Mali_Vuk wrote:OGLAS:
20 KM po epizodi
Postalo tegoba ovo pratiti, realno
- Mali_Vuk
#1336 Re: True detective
Kraljukaranana wrote:ja za divno iznenadjenje cak i imam pofatano malte ne sve sto se tice ko je ko i ko koga.....
- Rockefeller
#1337 Re: True detective
Zadovoljan sam.
- Jack Be Nimble
#1338 Re: True detective
Do sada najbolja epizoda. Napokon se nesto pocelo desavati.
- Bloo
- Globalna šefica
#1339 Re: True detective
Tyke wrote:Ma da hoce neko i detektivku stregeriti, da joj paucinu skine napokon, a ima u njoj materijala.
Posto su sezone neovisne jedna od druge, mozda za 3. sezonu nalete na bolju ideju pa nas iznenade, hajmo se mi prvo ove rijesiti.
jah fali kite u seriji
-
dezurni_ucenik
#1340 Re: True detective
Jesu li to bile orgije, da i ja pogledam ? 
-
cassius
#1341 Re: True detective
Odlicna epizoda, steta sto su sporije krenuli u sezonu
- Bloo
- Globalna šefica
#1342 Re: True detective
šta sporije krenuli u sezonu...skoro gotova sezonacassius wrote:Odlicna epizoda, steta sto su sporije krenuli u sezonu
-
cassius
#1343 Re: True detective
Pocetak sezone je dosta sporiji i "dosadniji" dok zadnjih par epizoda je vec prava stvar.Bloo wrote:šta sporije krenuli u sezonu...skoro gotova sezonacassius wrote:Odlicna epizoda, steta sto su sporije krenuli u sezonu
- Bloo
- Globalna šefica
#1344 Re: True detective
mislim da sam gledala četvrtu kao zadnju...i sad čekam neki veliki preokretcassius wrote:Pocetak sezone je dosta sporiji i "dosadniji" dok zadnjih par epizoda je vec prava stvar.Bloo wrote:šta sporije krenuli u sezonu...skoro gotova sezonacassius wrote:Odlicna epizoda, steta sto su sporije krenuli u sezonu
i trebaju debeli živci da se ovo prati...a to dolazi od osobe koja je gledala twin peaks...koji je spor
-
shin
#1346 Re: True detective
Ja mislim da bi ovim vrlim kriticarima i kokain bio dosadan.
- karanana
#1347 Re: True detective
ok epizoda.
konacno se i detektivka plaknula i skockala malo.
dobri partiji. eyes wide shut. postoji ono.
- ExNihilo
#1348 Re: True detective
Plavojki bolje stoji crna kosa. 
- Snake Eyes
#1349 Re: True detective
Al priznaj, sada više nisi ni ti pofatao ko je kogakaranana wrote:ok epizoda.
- karanana
#1350 Re: True detective
ja jebote. svak svakoga. ima onde i gay sexa. ja bi volio sa dvije kakve istocno-evropljanke.Snake Eyes wrote:Al priznaj, sada više nisi ni ti pofatao ko je kogakaranana wrote:ok epizoda.
dobri partiji. eyes wide shut. postoji ono.![]()