Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sigicalo wrote:Luda serija...Zenska je fantasticna. Evo pogledala sam prvu sezonu i jedva cekam nastavak.
kad su mi rekli da je o vampirima - nisam bas bila odusevljena.. a sada jedva cekam drugu sezonu.
Ne znam da li mi se vise dopada prica, izbor glumaca, gluma... I need "V"
evo ovdje odgledajte svih 12 epizoda.....ja sam malo prvu do pola i nije mi nesto mada me privlaci serija al mi se ne da nakanit....nema prevoda al ko zna enngliški no problebo mhučačos
od slicnih sam pratio Buffy,Angel i Charmed....tako da mi je ovo .....pa skoro isto......ima film sada HIT ljubav izmedju djevojke i vampira,Twilight http://www.imdb.com/title/tt1099212/
Stephenie Meyer | Twilight je vamp. teen pričica.. valjda i to ne bude imalo filmskih nastavaka kao i Harry Potter. No, True Blood, odgledala sam prvih deset epizoda, malo apstiniram dok ne posišem i dvije koje su preostale.
Nakon druge epizode, odobreno je snimanje druge sezone. Cant wait.
Babsy wrote:Stephenie Meyer | Twilight je vamp. teen pričica.. valjda i to ne bude imalo filmskih nastavaka kao i Harry Potter. No, True Blood, odgledala sam prvih deset epizoda, malo apstiniram dok ne posišem i dvije koje su preostale.
Nakon druge epizode, odobreno je snimanje druge sezone. Cant wait.
Mah, znadem da saga za sada sadrži 4 izdata nastavka, a koliko sam čula bit će još 4 iz Edwardovog ugla. LoL.
Mislim da ćem sad u potragu za The Southern Vampire Mysteries (Charlaine Harris).. a prije će bit da ću naći ebook nego kod nas papirno izdanje.