Je li moguće čudo da nisam trudna?
Ili ipak...
Moderator: anex
A svakako sam mislila provjeriti, naravno. Praktikujemo već godinu dana sex bez kondoma ali ovaj put mnogo sumnjam jer me mnogo brine da li je ostalo sjemene tečnosti poslije njegovog prvog svršavanja jer je ujedno ovo i prvi put da nije išao na WC, možda smo pauzirali malo pa opet.The One and Only wrote:A zašto nisi uzela test i provjerila to? Moguće je, općenito sex bez kondoma je rizičan jer se kod muškarca i prije svršavanja pojavi pred-ejakulat od kojeg možeš zatrudniti, šanse jesu male ali se može desiti. Ne gine ti provjera putem testa ili posjeta ginekologu.
Pa eto, ne razmišljaj puno o tome nego pravac apoteka i kupi test. Jedino tako ćeš sigurno znati da li si trudna ili ne. Sretno! hehekkić wrote:A svakako sam mislila provjeriti, naravno. Praktikujemo već godinu dana sex bez kondoma ali ovaj put mnogo sumnjam jer me mnogo brine da li je ostalo sjemene tečnosti poslije njegovog prvog svršavanja jer je ujedno ovo i prvi put da nije išao na WC, možda smo pauzirali malo pa opet.The One and Only wrote:A zašto nisi uzela test i provjerila to? Moguće je, općenito sex bez kondoma je rizičan jer se kod muškarca i prije svršavanja pojavi pred-ejakulat od kojeg možeš zatrudniti, šanse jesu male ali se može desiti. Ne gine ti provjera putem testa ili posjeta ginekologu.
Huh, hvala, trebaće miThe One and Only wrote:Pa eto, ne razmišljaj puno o tome nego pravac apoteka i kupi test. Jedino tako ćeš sigurno znati da li si trudna ili ne. Sretno! hehekkić wrote:A svakako sam mislila provjeriti, naravno. Praktikujemo već godinu dana sex bez kondoma ali ovaj put mnogo sumnjam jer me mnogo brine da li je ostalo sjemene tečnosti poslije njegovog prvog svršavanja jer je ujedno ovo i prvi put da nije išao na WC, možda smo pauzirali malo pa opet.The One and Only wrote:A zašto nisi uzela test i provjerila to? Moguće je, općenito sex bez kondoma je rizičan jer se kod muškarca i prije svršavanja pojavi pred-ejakulat od kojeg možeš zatrudniti, šanse jesu male ali se može desiti. Ne gine ti provjera putem testa ili posjeta ginekologu.P.S. Ostalo je 100% ako nije išao na wc
Nema na čemu, i drugi put. Nije mi bila namjera da te prepadam ili nešto, samo sam ti napisao ono što znam o tome.Huh, hvala, trebaće mi
Jel ti kasni ?mostarka 1992 wrote:pliz može jedno pitanje o ranima simptomima trudnoce..nestrpljiva sam.vec par dana imam pojacan umor i spava mi se jako jako.malo mi se povisi temperatura....a da ne govorim da mi je mucnina po cile dane.jeste li vec imale ikakve slicne simptome.prvo sam misla kao da je neka viroza,ali izgleda koda nije...pliz pomagajte.hvala