Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Locked
JanKoler

#1 Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by JanKoler »

Aaaa, jeli turci, jeste se opet upalili pa da malo pljujete po Srbima kad ste vidjeli naslov?

Heee, ipak Srbi nisu krivi, šta ćemo sad kad nema poturica u priči..
Trudnica Mirjana Petrović (31) iz Tomašice kod Prijedora tvrdi da ju je u trgovini u Gomjenici, na radnom mjestu, fizički napao Predrag Lopar (28) iz Gomjenice kod Prijedora.

Napad se, kako kaže, desio u srijedu oko 18 sati a Lopar je, dok je stajala za kasom, utrčao u trgovinu.
Izgubila svijest

''Bez riječi i iz čista mira dohvatio me je za kosu i šakama me počeo tući po glavi sve dok nisam pala iza pulta, gdje me više nije mogao dohvatiti. Na trenutak sam izgubila svijest, no uspjela sam nekako ustati. Sve je trajalo oko pet minuta, nakon čega je otišao. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Imam modrice po glavi, ali na svu sreću mom djetetu nije ništa'', kaže napadnuta radnica za Avaz.

Tvrdi da je Lopara poznaje površno, ne druži se s njim i vrlo rijetko ga viđa.

''On je suprug moje dalje rodice, a u rodbinskim vezama je i s mojim suprugom koji inače boravi u Švedskoj. Prije tri mjeseca bilo je nekih porodičnih razmirica zbog nekih poruka. S tom pričom nemam nikakve veze i zato mi nije jasno zbog čega je sad nasrnuo na mene'', ističe Mirjana, koja će angažirati advokata i tužiti napadača.
Dva promila

Prema nezvaničnim saznanjima, Lopar je u srijedu, tri sata nakon napada, u vidno pijanom stanju automobilom oborio i 50-godišnju biciklistkinju I. Z. koja je prošla s lakšim povredama. Prilikom alkotestiranja navodno su mu izmjerena dva promila alkohola u krvi.
Prekršajna prijava

Marija Matić, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je vlasnik trgovine u kojoj se incident dogodio policiji prijavio da je P. L. fizički napao njegovu radnicu. Protiv napadača će, kako se saznaje biti podnesena prekršajna prijava jer napadnuta nema težih posljedica.
cyprus

#2 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by cyprus »

Mrš majmune...
155_mm

#3 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by 155_mm »

JanKoler wrote:Aaaa, jeli turci, jeste se opet upalili pa da malo pljujete po Srbima kad ste vidjeli naslov?

Trudnica Mirjana Petrović (31) iz Tomašice kod Prijedora tvrdi da ju je u trgovini u Gomjenici, na radnom mjestu, fizički napao Predrag Lopar (28) iz Gomjenice kod Prijedora.

Napad se, kako kaže, desio u srijedu oko 18 sati a Lopar je, dok je stajala za kasom, utrčao u trgovinu.
Izgubila svijest

''Bez riječi i iz čista mira dohvatio me je za kosu i šakama me počeo tući po glavi sve dok nisam pala iza pulta, gdje me više nije mogao dohvatiti. Na trenutak sam izgubila svijest, no uspjela sam nekako ustati. Sve je trajalo oko pet minuta, nakon čega je otišao. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Imam modrice po glavi, ali na svu sreću mom djetetu nije ništa'', kaže napadnuta radnica za Avaz.

Tvrdi da je Lopara poznaje površno, ne druži se s njim i vrlo rijetko ga viđa.

''On je suprug moje dalje rodice, a u rodbinskim vezama je i s mojim suprugom koji inače boravi u Švedskoj. Prije tri mjeseca bilo je nekih porodičnih razmirica zbog nekih poruka. S tom pričom nemam nikakve veze i zato mi nije jasno zbog čega je sad nasrnuo na mene'', ističe Mirjana, koja će angažirati advokata i tužiti napadača.
Dva promila

Prema nezvaničnim saznanjima, Lopar je u srijedu, tri sata nakon napada, u vidno pijanom stanju automobilom oborio i 50-godišnju biciklistkinju I. Z. koja je prošla s lakšim povredama. Prilikom alkotestiranja navodno su mu izmjerena dva promila alkohola u krvi.
Prekršajna prijava

Marija Matić, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je vlasnik trgovine u kojoj se incident dogodio policiji prijavio da je P. L. fizički napao njegovu radnicu. Protiv napadača će, kako se saznaje biti podnesena prekršajna prijava jer napadnuta nema težih posljedica.
pa da je sve ove iz ovog clanka i tebe zajedno odvesti na genetsku analizu nasli bi jedino turke u citavoj ovoj prici. idi bre trazi rodbinu po anadoliji i prestani srati po forumu.
Danguba

#4 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by Danguba »

conect wrote:
JanKoler wrote:Aaaa, jeli turci, jeste se opet upalili pa da malo pljujete po Srbima kad ste vidjeli naslov?

Ima, ima poturica u prici
Policajci pretukla staricu kod Zvornika

Fena - 07.06.2014 17:18

ZVORNIK - Povratnica, šezdestogodišnjakinja Mejra Tuhčić iz Diviča kod Zvornika, juče je bila žrtva napada policijskih službenika M.M. i D.M. iz Zvornika.

Kako je Mejra rekla u izjavi za Agenciju Fena, policijski službenici su joj došli sa sporednog puta, vrijeđajući je iz nepoznatih razloga.

‘’Prvo su pitali za mog supruga, ja sam rekla da nije kući, a zatim su svoj bijes iskalili na meni, pa i fizički me napadajući. Lijepo sam ih zamolila da se udalje od moje kuće i da me ostave na miru, međutim oni su me tada počeli da vuku za kosu i uvrću mi ruku. Onda su me odevli u stanicu, gdje su me zadržalli više od sat vremena. U tom vremenu niko mi se nije obratio niti su me ispitivali, samo sam neke papire potpisivala, a zatim su mi rekli da mogu da idem kući i da nema potrebe za sekiracijom’’, izjavila je za Agenciju Fena povratnica Mejra Tuhčić.

Nakon boravka u policijskoj stanici, Mejru su službenici ostavili ispred pekare, umjesto da je odvedu kući, poslije toga Mejra se javila u Hitnu službu Doma zdravlja Zvornik.

‘’U hitnoj službi dobila sam potrebnu ljekarsku pomoć, a zatim je doktorica pozvala policijsku stanicu u Zvorniku da prijavi slučaj, međutim oni su se oglušili o njen poziv. Više nisam sigurna popiti kafu u svojoj avliji, jer se bojim da će me ponovo neko napasti’’, kazala je Mejra.

Mišljenja je da su policijski službenici plaćenici i da ih je neko poslao, te je kazala da se u ponedjeljak mora javiti u policijsku stanicu da da izjavu o događaju koji se desio.

Mejra živi sa suprugom Salihom Tuhčićem, sinom i snahom, koji u to vrijeme nisu bili kod kuće.
jesu li to oni policajci sto su suspendovani pa vraceni...

fashisticka gamad.
JanKoler

#5 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by JanKoler »

I onda kaze pruzi ruku "bosnjaku" vjeruj "bosnjaku". Ma kome? Nevjerovatno je sta se sve ovdje po forumu pise o Srbima.

Izgleda da su nasi preci nasli najbolji recept za "bosnjake" ilitiga poturice.. znate kako ide u Visegradu?
Prvo stucati glavu od kameni most da se puno ne opire,a onda takvog onesvjestenog i krvavog baciti u vodu da ga Drina odnese, sve ce to Drina oprati...

Izgleda da drugacije protiv ove napasti stvarno ne mozes..
SmokingMan

#6 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by SmokingMan »

Dobro,mogo bi ti se naručiti kod psihijatra momak,vjerovatno ti ovo nije ni prvi ni posljednji put da otvaraš account i povraćaš kiselinu naokolo.Ne želim te uvrijediti,ali teško da je tebi imalo dobro. 8-)
Last edited by SmokingMan on 07/06/2014 22:59, edited 1 time in total.
155_mm

#7 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by 155_mm »

JanKoler wrote:I onda kaze pruzi ruku "bosnjaku" vjeruj "bosnjaku". Ma kome? Nevjerovatno je sta se sve ovdje po forumu pise o Srbima.

Izgleda da su nasi preci nasli najbolji recept za "bosnjake" ilitiga poturice.. znate kako ide u Visegradu?
Prvo stucati glavu od kameni most da se puno ne opire,a onda takvog onesvjestenog i krvavog baciti u vodu da ga Drina odnese, sve ce to Drina oprati...

Izgleda da drugacije protiv ove napasti stvarno ne mozes..
sprdas se ovdje sa Tomasicom jednom o najvecih rana bosnjackog naroda koju su srbi nanijeli bosnjacima a onda seres o nekom pruzanju ruke. tamo nekom "bosnjaku" u navodnicima. i zato ti posljednji put kazem sikter anadolu. to nek ti baba prevede.
Sezam

#8 Re: Trudnicu iz Tomašice šakama izudarao po glavi

Post by Sezam »

Dolazi svjetsko prvenstvo i vecina dusevno poremecenih, mrznjom zadojenih u manjem entitetu osjeca nelagodu :D
Locked