Trudnička odjeća u Sarajevu
Moderator: anex
-
Manch
#1 Trudnička odjeća u Sarajevu
Zna li neko gdje? 
- buba
#3 re:
Ima radnja do Robot-a u Hrasnom, preko puta Sarajevo-taxi standa, cini mi se da se zove Kengur ili tako nesto.
Sto se tice odjece za trudnice, nesto je bilo toga u Bagateli, Azel France-u, a ako bas nema, pokusaj obici Second Hand shop-ove desi se da imaju takvih stvari i to novih.
Sto se tice odjece za trudnice, nesto je bilo toga u Bagateli, Azel France-u, a ako bas nema, pokusaj obici Second Hand shop-ove desi se da imaju takvih stvari i to novih.
-
Manch
Hvala još jednom
Nisam protivnik ničega, samo da imam nešto za obući
Malo mi je teže jedino za pijace što mi ni ciglane ni otoka nisu u blizini radnim danom, a subotom imam uvijek nekih obilazaka...
Ako ništa, počeću cijepat šavove na ovoj odjeći oko struka, pa dokle mogne
Nisam protivnik ničega, samo da imam nešto za obući
Malo mi je teže jedino za pijace što mi ni ciglane ni otoka nisu u blizini radnim danom, a subotom imam uvijek nekih obilazaka...
Ako ništa, počeću cijepat šavove na ovoj odjeći oko struka, pa dokle mogne
-
pljuskavica
U Haris exportu, kod Azel France-a na Dobrinji imas super stvari iz H&M-a, nisu trudnicke, ali sve ove tunike sto se sad nose mogu trudnicama...ja sam 8.mjesec i tamo se oblacim:-). Hlace sam nasla u Azelu ali u prosloj trudnoci, pa jos funkcioniraju. A Haris je super, roba je markirana, a jako jeftina-svakako se isplati otici...
-
tempora
Cini mi se da sam u Skenderiji vidjela trudnicke pantalone u toj jednoj prodavnici za trudnice-koje su bile bas zadovoljavajuce.Nosila sam slicne farmerke sa platnenim strukom cijelu trudnocu i nista mi nije bilo udobnije od toga.A takve modele sam vidjela u toj prodavnici.Sretno!
-
neutral
u DP imas dva modela pantalona ..slatke su al meni licno nije odgovaralo sto su ispod stomaka...ipak smo usli u zimu ...
u Benetonu sam sebi kupila odlicne pantalone ( dzins do ispod stomaka a onda preko rastegljivi materijal i odlicno stoje..i nije mi zao 126 km)...
obzirom da i nemam namjeru kupovati previse odjece za jod nekih 4 mjeseca trudnoce... al to je jer mirujem pa mi ne treba puno odjece za van...
mislila sam kupovati par tunika ali imam dovoljno neke rastegljivih majica dugih rukava sto moze uz ove tole izgledati sasvim ok...
Bila sam u butiku u Skenderiji al to je moda od prije 100 g... pamuka nigdje a tole su one vrecaste u kojim izgledas kao burence... ipak sam za malo moderniju varijantu, jer treba biti lijep i u trudnoci...
Nisam jos posjetila taj butik Kengur u Hrasnom kod Robota.. to cu ovih dana...
u Benetonu sam sebi kupila odlicne pantalone ( dzins do ispod stomaka a onda preko rastegljivi materijal i odlicno stoje..i nije mi zao 126 km)...
obzirom da i nemam namjeru kupovati previse odjece za jod nekih 4 mjeseca trudnoce... al to je jer mirujem pa mi ne treba puno odjece za van...
mislila sam kupovati par tunika ali imam dovoljno neke rastegljivih majica dugih rukava sto moze uz ove tole izgledati sasvim ok...
Bila sam u butiku u Skenderiji al to je moda od prije 100 g... pamuka nigdje a tole su one vrecaste u kojim izgledas kao burence... ipak sam za malo moderniju varijantu, jer treba biti lijep i u trudnoci...
Nisam jos posjetila taj butik Kengur u Hrasnom kod Robota.. to cu ovih dana...
-
suncokret
što se tiče trudničkih stvari ne isplati ti se kupovati u
skupim radnjama jer će poslije biti žao što si bacala pare
ja sam sve pantalone kupovala na pijaci, imaš na svakoj pijaci
markale, sirano, telali, obične pantalone sa širokom gumom
i super su mi bile
e kad spominjete H&M, gdje ima kupiti baby odjeće iz H&M-a?
gledala sam u tiffany prodavnicama ali uglavnom imaju za veću djecu
meni treba za bebe do godinu dana
(da ne otvaram novu temu)
skupim radnjama jer će poslije biti žao što si bacala pare
ja sam sve pantalone kupovala na pijaci, imaš na svakoj pijaci
markale, sirano, telali, obične pantalone sa širokom gumom
i super su mi bile
e kad spominjete H&M, gdje ima kupiti baby odjeće iz H&M-a?
gledala sam u tiffany prodavnicama ali uglavnom imaju za veću djecu
meni treba za bebe do godinu dana
(da ne otvaram novu temu)
-
pljuskavica
imas stand na siranu koji drzii H&M odjecu po superpovoljnim cijenama(povoljnijim nego u h&m)...Takodje Haris Export ima H&M djeciju odjecu, ali prije 2 mjeseca nije bilo nista za djecu do 1 god, nego samo za stariju. sad ne znam nije me dugo bilo u Harisu