Trudan muškarac čeka djevojčicu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ivy

#1 Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by Ivy »

Thomas Beatie, transseksualac je iz Oregona i uskoro će roditi svoje prvo dijete. Naime, Beatie se rodio kao žena. Odlučio je promijeniti spol jer se osjećao kao muškarac, počeo je piti muške hormone testosterone. No, ipak je zadržao ženske reproduktivne organe.

Prije deset godina vjenčao se sa suprugom Nancy kojoj su zbog bolesti već prije 20 godina odstranili maternicu.

Ovi su supružnici najviše od svega željeli imati dijete. Na ovaj neobičan potez odlučili su se i držali ga se iako su doživjeli negodovanje liječnika i onih kojima su svoje želje priznali.

Beatie je prestao uzimati muške hormone, za četiri mjeseca dobio mjesečnicu, te nakon devet liječnika i godinu dana uspio je zatrudnjeti.

Ovaj bi muškarac 3. srpnja trebao roditi djevojčicu koja je plod umjetne oplodnje sjemenom anonimnog davaoca sperme.

Unatoč ovome i dalje se smatra muškarcem i kaže kako želje za djetetom nije ni muška ni ženska, nego ljudska.

- Kako se osjećam kao trudan muškarac? Nevjerojatno. Unatoč što u mom trbuhu raste novi život ja sam i dalje siguran da sam muškarac. Na jedan način doživljavam se kao svog surogata, jer je moj identitet muškarca i dalje nedodirljiv. Za svoju sam suprugu ja njezin suprug koji nosi naše dijete. Sretan sam što imam suprugu koja me u tome podržava. Ona će biti njezina majka, a ja otac i bit ćemo obitelj, kaže Thomas Beatie.

Image
Zanimljivo :-D sta vi mislite?
patrius

#2 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by patrius »

:shock: Veoma zanimljivo,nema sta :run:
Ivy

#3 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by Ivy »

patrius wrote::shock: Veoma zanimljivo,nema sta :run:
pa jeste zanimljivo...prvi put vidim vako nesta. ne kazem da je normalno :shock:
morti

#4 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by morti »

Ivy wrote:
patrius wrote::shock: Veoma zanimljivo,nema sta :run:
pa jeste zanimljivo...prvi put vidim vako nesta. ne kazem da je normalno :shock:
a opet...ko smo to mi da kažemo šta je normalno... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pitt

#5 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by pitt »

Zhaba

#6 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by Zhaba »

pa iskreno receno ovo je meni fuj...mozda jeste normalno ali meni vala nije i zao mi je vec sad bebe
Mina_sa

#7 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by Mina_sa »

Zhaba wrote:pa iskreno receno ovo je meni fuj...mozda jeste normalno ali meni vala nije i zao mi je vec sad bebe
potpisujem :? :? :? :sad:
maccarona

#8 Re: Trudan muškarac čeka djevojčicu

Post by maccarona »

ja sranja majko :roll: bas je svima dosadno postalo :roll:
rodis se kao zensko ili kao musko ...a to sto neki imaju opicnu psihu :oops: pa zele nama da uvale sve kao normalnu stvar :oops: to je nesto drugo :oops:
Locked