Trotoar u Titovoj
Moderator: O'zone
#1 Trotoar u Titovoj
Vec danima preskacem bagere, kamione, armaturu i ostala gradjevinska pomagala. Na posao idem preko krovova kao majmunce.
Medjutim, to meni nista ne smeta. To je sve mala cijena za pristojnu Titovu. Medjutim, vidjeh paket tamno sivih plocica na titovoj maloprije, pa se prepadoh da ce opet nesto usrati.
Medjutim, to meni nista ne smeta. To je sve mala cijena za pristojnu Titovu. Medjutim, vidjeh paket tamno sivih plocica na titovoj maloprije, pa se prepadoh da ce opet nesto usrati.
Ja sam cuo da ce motivi na plocicama biti sa bosanskog cilima?

kako mislis otisla tastatura?mIRCerka wrote:nadam se da nije opet ona firma iy jablanice ove radove preuyela....
prosli put postavise najkliyavije plocice....jbg, nemaju oni snijega i kise ko mi...
otisla tastatura....
Ako mislis na ovo "y" onda umjesto "z" tipkaj "y" i dobit ces "z". Desava se to

Cheers
Prosla danas kraj radova i sve mi se cini da su one plocice poglatke...
a law suit waiting to happen...ako sam u pravu (a nadam se da nisam) bice pravo super hodati tuda zimi.
uvijek morati pripadnika muskog roda (koji je visi) drzati ispod ruke
(hajd moze i prijateljica ali klizanje predstavlja tako dobar izgovor
)
a law suit waiting to happen...ako sam u pravu (a nadam se da nisam) bice pravo super hodati tuda zimi.

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Mislim, ... mnogima bi to bilo k`o u zavicaju, .... ono, ... blato do koljena, ... pa eto, rekoh ..... da se ljudi osjecaju k`o kod kuce.

- Bosanac_21
Zbilja nasima nebi ugodio da imas sve svoje
Najbolje bi bilo dobri stari makadam, ne klize se, kad padnes ne's se udariti bas onoliko koliko bi na betonu, tamo gdje nastane rupa istreses sljunka

Najbolje bi bilo dobri stari makadam, ne klize se, kad padnes ne's se udariti bas onoliko koliko bi na betonu, tamo gdje nastane rupa istreses sljunka

sad su se sjetili praviti kopati svuda po gradu u sred ljeta. mora da ce nekakvi izbori brzo pa da raja vidi kako napredujemo. uredjuju trotoar a ono ruglo od olomanke stoji godinama ondje. kolko su oni radnici popili klipacha mogli su okrenuti prazne boce s grlicem na dole i poplocati da nam titova bude staklena
Bosanac_21 wrote:Zbilja nasima nebi ugodio da imas sve svoje![]()

Ma samo nek se radi i popravlja...al ako budu one ko one pred Ekonomijom,jebali smo ježa u leđa...(zimi)...
hebi se eduedu wrote:neka..neka..da bog da ti sve stikle otpale..flora.sa wrote:baš me briga kave će biti...![]()
![]()
![]()
![]()
samo se nadam da će uskoro završiti, jer uništih pete na cipelama, jer iste propadaju u one hebene rupe između dvije "kocke"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja kupim, Kanton mi ih uništi...