Laertes wrote: Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amoniman
ovo je najbolje sto je iko ikad igdje napisao, vrh......
Laertes wrote: Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amoniman
Ne znam ni ja ..niti bi zelio da ikoga upoznam..Laertes wrote:Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amonimanjasko_ba wrote:House
HardcoreMX
Nazalost, za nas koji znamo ove likove van foruma, to nije trolanje. Granici sa bolescu.
Ja bih volio paranimals wrote:Ne znam ni ja ..niti bi zelio da ikoga upoznam..Laertes wrote:Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amonimanjasko_ba wrote:House
HardcoreMX
Nazalost, za nas koji znamo ove likove van foruma, to nije trolanje. Granici sa bolescu.
Ejs nikog? Pa ni Eurosmijeha?animals wrote:Ne znam ni ja ..niti bi zelio da ikoga upoznam..Laertes wrote:Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amonimanjasko_ba wrote:House
HardcoreMX
Ja bih volio par[/quote]Bodkin wrote:Ne znam ni ja ..niti bi zelio da ikoga upoznam..animals wrote:Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amonimanLaertes wrote:House
HardcoreMX
nemoj to wrote:A neki dan vodimo raspravu da li si bosanac!!!kakavdanakneiskustvu wrote:to bas i nije domaci film,osim za osobe koje su iz srbije
ne znam zbog cega ovo shvatas kao zajebanciju,jer to nije zajebancija
hahahahaha!