"Trojka"

Post Reply
SaraFina

#5426 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

drug_profi wrote: 27/06/2025 09:55 Ja samo vidim da ti imaš zasljepljujuću mržnju prema Trojci.
I opet vreglaš istu priču.
Ja zastupam istinu. Imas ignore opciju. Trojku ne moze Bog amnestirati a ne vi.
drug_profi

#5427 Re: "Trojka"

Post by drug_profi »

Istina svakako nije to što ti verglaš. To se zove propaganda.
A ti si bot.
Point.

#5428 Re: "Trojka"

Post by Point. »

Btw, zar nije ova HDZ ubleha koje je fol branila interese Hrvatsk....pardoniram, BiH Monika Mijić, nelegalna tj da joj je istekao mandat?
SaraFina

#5429 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

drug_profi wrote: 27/06/2025 09:59 Istina svakako nije to što ti verglaš. To se zove propaganda.
A ti si bot.
Imas opciju ignore. Po drugi put. Tvoj problem, tvoj rezon.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5430 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Ako je uspjeh presude zavisio od toga da li ce se agenti BiH uopste pojaviti pred sudom ili ne, to valjda govori samo za sebe.
drug_profi

#5431 Re: "Trojka"

Post by drug_profi »

SaraFina wrote: 27/06/2025 10:01
drug_profi wrote: 27/06/2025 09:59 Istina svakako nije to što ti verglaš. To se zove propaganda.
A ti si bot.
Nisi jos kvalifikovana za to probrano drustvo.
Mada si u finalu.
SaraFina

#5432 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

Point. wrote: 27/06/2025 09:59 Btw, zar nije ova HDZ ubleha koje je fol branila interese Hrvatsk....pardoniram, BiH Monika Mijić, nelegalna tj da joj je istekao mandat?
Sad bi oni iz Trojke da se ponisti sve sto su uradili a dovelo je do ponistenja presude. I da se amnestira njihova krivnja.
ljubijankic

#5433 Re: "Trojka"

Post by ljubijankic »

drug_profi wrote: 27/06/2025 09:34 Kad smo kod Vidacuta, bil se ko kladio da Bakir ne bi pravio problem oko plaćanja tog duga?
Pa i nece se praviti problem oko toga kada se formira nova vlast :bih: To ce im svakako biti jedan od uslova na koji moraju pristati. Naravno sve iz patriotskih razloga :bih: :bih:
SaraFina

#5434 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

drug_profi wrote: 27/06/2025 10:03
SaraFina wrote: 27/06/2025 10:01
A ti si bot.
Nisi jos kvalifikovana za to probrano drustvo.
Mada si u finalu.
Ne laskaj si da so bitan. Naporan si bezpotrebno.
drug_profi, who is currently on your ignore list, made this post
cija123

#5435 Re: "Trojka"

Post by cija123 »

SaraFina wrote: 27/06/2025 09:58 Ja zastupam istinu. Imas ignore opciju. Trojku ne moze Bog amnestirati a ne vi.
Tako je.....ovi trojkini botovi sa "šta tačno su izdali i šta tačno su krivi za apelaciju Kovačević" dosadili, i Bogu, i narodu.

Onako kao naivno ne vide oni ništa.....slijepi pored očiju i sad kao neko im treba obrazlagati šta rade štetočine sopstvenom narodu i državi.
ljubijankic

#5436 Re: "Trojka"

Post by ljubijankic »

cija123 wrote: 27/06/2025 11:40
SaraFina wrote: 27/06/2025 09:58 Ja zastupam istinu. Imas ignore opciju. Trojku ne moze Bog amnestirati a ne vi.
Tako je.....ovi trojkini botovi sa "šta tačno su izdali i šta tačno su krivi za apelaciju Kovačević" dosadili, i Bogu, i narodu.

Onako kao naivno ne vide oni ništa.....slijepi pored očiju i sad kao neko im treba obrazlagati šta rade štetočine sopstvenom narodu i državi.
Pa recimo jedan konkretan odgovor bi ih mogao ušutkati. Kada neko pita sta su to izdali ti kaze to i to! bez razvlačenja, bez skretanja sa teme, u 4-5 rijeci.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5437 Re: "Trojka"

Post by izvrsni direktor »

ko ce normalan odgovarati na tako konkretna pitanja i cinjenice? jelde
drug_profi

#5438 Re: "Trojka"

Post by drug_profi »

Mislim da je bolje da se vratimo jučerašnjem narativu: dakle trojka izdala, ovo je kraj građanske države.
SaraFina

#5439 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

:run: :?:
izvrsni direktor wrote: 27/06/2025 11:44
ko ce normalan odgovarati na tako konkretna pitanja i cinjenice? jelde
Sto puta vam se odgovorilo i u kracem i u opsirnijem obliku na predhodnim stranicama. Vi nastavljate zatrpavati temu jednorecenicnim upisima. Tebi licno sam dogovorila na predhodnoj stranici ove teme. Ti ovdje nastavio praviti se lud. Nisi ni pokusao replicirati nesto suvislo na moj post. I ne samo ti. Sta hocete? Da vam se kaze Slaven je kriv i HDZ je zastupao u zalbenom postupku drzavu BiH? Ovo ponistenje je u korist BiH? Postupili ste ispravno sto ste aminovali zalbu? Zalba je bila spremna od HDZ-a da se zabije zadnji čavao u nas adut gradjanske drzave. Jos cemo vidjeti posljedice toga svega.

Dino je odlicno odradio sto je na indexu blatio konkurenciju? Pravi drzavnicki akt? Majstor diplomacije? Nije drzavna vlast privatna prcija Kiflina pa da se on u ime drzave BiH na hrvatskim portalima obracunava sa politickom konkurencijom i neistomisljenicima. Jarane pa te HR je upravo glavni adut dala da se ponisti presuda. Sta je vama? Sta glumatate? Prestanite smarati.
Trojki se dalo i vise nego sto treba prostora da pokazu i dokazu da su drzavotvorni kao stranka.

Ako ce im se politika zasnivati na ovakvim propustima koji kostaju drzavu a oni ce svoje gafove pravdati na nacin na koji je Dino istupio neka slobodno odstupe. Cijeli politicki opus, otkako su usli u vlast, im se zasniva na tome da preuvelicavaju propuste i izdaje SDF-a, a svoje minimaliziraju i opravdavaju flokuletinama tipa „sta vam je SDF radio 20 godina“. Kad mi budemo 20 godina u vlasti onda se javite. Prodje ljudima zivot tako sa zamlacivanjina.
Taj isti Dino dok je bio u SDA takodjer je bio i direktno ucesnik u SDF politickim s.. anjima, sto se tada nije bunio. Nije on neko ko je od prije 2 godina na politickoj sceni. Isto vazi i za ostale. Bog ti jadan to se ponasaju, kao da su frisko usli u politiku i nemaju od prije putera na nosu. I zasluga za ovo stanje u drzavi.

Na kraju ja ne vidim da cijela ova prica s trojkom ide u nekom pozitivnom smjeru. Pa se nadam da trojka nece biti kao SDF da 30 godina zamlacuju narod sa minimalnim politickim rezultatima. Ili nikakvim. Valjda ce odsupiti i makar tu ostati dosljedni da nisu kao SDF.
cija123

#5440 Re: "Trojka"

Post by cija123 »

SaraFina wrote: 27/06/2025 12:14 Sto puta vam se odgovorilo i u kracem i u opsirnijem obliku na predhodnim stranicama. Vi nastavljate zatrpavati temu jednorecenicnim upisima. Tebi licno sam dogovorila na predhodnoj stranici ove teme. Ti ovdje nastavio praviti se lud. Nisi ni pokusao replicirati nesto suvislo na moj post. I ne samo ti. Sta hocete? Da vam se kaze Slaven je kriv i HDZ je zastupao u zalbenom postupku drzavu BiH? Ovo ponistenje je u korist BiH? Postupili ste ispravno sto ste aminovali zalbu? Zalba je bila spremna od HDZ-a da se zabije zadnji čavao u nas adut gradjanske drzave. Jos cemo vidjeti posljedice toga svega.

Dino je odlicno odradio sto je na indexu blatio konkurenciju? Pravi drzavnicki akt? Majstor diplomacije? Nije drzavna vlast privatna prcija Kiflina pa da se on u ime drzave BiH na hrvatskim portalima obracunava sa politickom konkurencijom i neistomisljenicima. Jarane pa te HR je upravo glavni adut dala da se ponisti presuda. Sta je vama? Sta glumatate? Prestanite smarati.
Trojki se dalo i vise nego sto treba prostora da pokazu i dokazu da su drzavotvorni kao stranka.

Ako ce im se politika zasnivati na ovakvim propustima koji kostaju drzavu a oni ce svoje gafove pravdati na nacin na koji je Dino istupio neka slobodno odstupe. Cijeli politicki opus, otkako su usli u vlast, im se zasniva na tome da preuvelicavaju propuste i izdaje SDF-a, a svoje minimaliziraju i opravdavaju flokuletinama tipa „sta vam je SDF radio 20 godina“. Kad mi budemo 20 godina u vlasti onda se javite. Prodje ljudima zivot tako sa zamlacivanjina.
Taj isti Dino dok je bio u SDA takodjer je bio i direktno ucesnik u SDF politickim s.. anjima, sto se tada nije bunio. Nije on neko ko je od prije 2 godina na politickoj sceni. Isto vazi i za ostale. Bog ti jadan to se ponasaju, kao da su frisko usli u politiku i nemaju od prije putera na nosu. I zasluga za ovo stanje u drzavi.

Na kraju ja ne vidim da cijela ova prica s trojkom ide u nekom pozitivnom smjeru. Pa se nadam da trojka nece biti kao SDF da 30 godina zamlacuju narod sa minimalnim politickim rezultatima. Ili nikakvim. Valjda ce odsupiti i makar tu ostati dosljedni da nisu kao SDF.
Da bih riječ dodala...sve se slažem, :bih: osim što ne bih napisala boldirano. To mi je jedino viška.
cija123

#5441 Re: "Trojka"

Post by cija123 »

ljubijankic wrote: 27/06/2025 11:43 Pa recimo jedan konkretan odgovor
Dobili su sto odgovora, vrlo konkretnih, ali zaljubljenoj ženi je teško objasniti da joj je muž kurvar. Nema dokaza koji bi nju u to ubjedio.
cija123

#5442 Re: "Trojka"

Post by cija123 »

izvrsni direktor wrote: 27/06/2025 11:44 ko ce normalan odgovarati na tako konkretna pitanja i cinjenice? jelde
Sa naglaskom na NORMALAN...budala je bilo i biće.
Styling

#5443 Re: "Trojka"

Post by Styling »

Vi prvo pogledajte sebe i kakvu je epohalnu grešku napravio Kovačević ulazeći u ovo totalno nepripremljen.

Nije se ni s kim konsultovao kada je u ovo ulazio, išao sam
po okriljem svog šefa Željka i kad je lupio glavom u zid sada su svi drugi krivi samo on nije. :-) Divne ste kako rezonujete. Da vas nema trebali bi vas izmisliti. :lol:
1Dante1

#5444 Re: "Trojka"

Post by 1Dante1 »

svi ste vi ista govna, mislim na te stranke i njihove obozavaoce.

Zate zasto? Zato sto sada jedni drugima oci vadite. Jedni se nasladjuju jer je propalo, a drugi se nasladjuju jer su kao eto pogresno nesto ruadili. Najgore od svega svi su kao Bosnjaci i svi su kao za Bosnu i Hercegovinu, a oci jedni drugima vadite.

Zato i jesmo protektorat, radi vas i slicnih poguznih muha.
SaraFina

#5445 Re: "Trojka"

Post by SaraFina »

Styling wrote: 27/06/2025 13:37

Vi prvo pogledajte sebe i kakvu je epohalnu grešku napravio Kovačević ulazeći u ovo totalno nepripremljen.

Nije se ni s kim konsultovao kada je u ovo ulazio, išao sam
po okriljem svog šefa Željka i kad je lupio glavom u zid sada su svi drugi krivi samo on nije. :-) Divne ste kako rezonujete. Da vas nema trebali bi vas izmisliti. :lol:
Kovacevic je presudu dobio. Vi ste od cistog profita napravili veresiju. Pristajuci da HDZ ulozi zalbu. Vi se niste mogli izdignuti iznad sitnog stranackog interesa i zastiti ono sto je vazno kao adut za gradjansku drzavu. Po Kiflinoj reakciji na indexu i vasoj ovdje, izgleda da vam je upravo bilo u cilju da se presuda ponisti. U prvi nah je izgledalo da ste na zalbu pristali i da ste previdjeli da izhod moze biti negativan. No sto vise ti ovdje pises a i ostali. stjecem dojam da ste ovo namjerno napravili da „naskodite SDF“. Pri tome ne mareci sto ste i gradjansku opciju pokopali. Je li tako? Takodjer vam je bitno da zadovoljite HDZ i Hrvatsku koja je direktno kumovala izhodu zalbe. Svojim mijesanjem. I sef ti je takodjer na Indexu lupetao gluposti, dok se nije u javnostu oglasio da svojim biracima objasni nelogicnost svojih i vasih postupaka.

Znaci li to da cete pristati sutra i na revidiranje drugih presuda koje su donijete u korist BiH i bosnjackog naroda. Ako nekom iz RS padne na pamet da ulozi zalbu za agresiju na BiH i rezultate etnickog ciscenja, masovnih grobnica, genocida i da tom zalbom promjeni kompletnu sliku o dogadjajima devedesetih, vi cete pristati. Radi stranackih prepucavanja i da naskodite nekoj XY konkurentskoj politickoj opciju u BiH.

Nesposobnost vam je drugo ime. A mrznja Dinina i ova osvetoljubivost neka, nekontrolisanost i negativnost su za psihijatrijskog vjestanja,

Vama je bitnije znaci da pokopate Komsica i Slavena, Nevezano o cemu se radilo. I sasvim van je svejedno sto tim cinom pokopavate i gradjansku drzavu Zato i insistirate na Slavenovoj krivnji. I mislite da neko ogranicen i da nece i taj Aspekt vasih istupa razraditi.

Znaci ukratko i ono malo amnestije koje ste pokusali iskamciti, ti si sahranila. Ovo ste namjerno napravili i nije gaf. Cestitke!

I nemoj dalje braniti, kopaš vas lopatom.
Prva opcija da ste samo glupo previdjeli izhod zalbe donosila vam je Kakve takve simpatije. Druga opcija da ste ovo namjerno uradili, vas kopa do vrata. Ugusiste sami sebe.
kakabanja213

#5446 Re: "Trojka"

Post by kakabanja213 »

_BataZiv_0809 wrote: 27/06/2025 08:39 Tako sto nije znao za njega.
Sud sudi na osnovu cinjenica koje mu se prezentuju i koje se nalaze u spisu predmeta.
Sta je mimo spisa to za sud ne postoji.
Znaci postoji diakrimanacija ali eto sud procjenjuje da se licno Slavenu Kovacevicu ne cini nepravda. I to zato sto se on izjasnjavao kako se izjasnjavao. Pa jebemu misa to i jeste meni najveci problem i cijela besmisao uvodjenja u izbore i politiku nacionalnih predznaka. Zasto se ja ne bih mogao jedno jutro probuditi i reci ja se osjecam kao Hrvat
, sutra kao Jevrej, prekosutra kao nista. I onda jedno jutro imam jedna prava, sutra druga a prekosutrq valjda nemam nikakva prava.
Uglavnom ako je presuda ponistena na osnovu onoga cime vecina licitira onda me to podsjeca na ono ubio si par ljudi mi to znamo, ali policiji ti nije na glas procitala tvojq prava, i samim tim ti si nevin covjek. Doduse to se najcesce i skoro uvijek desava onima koji doniraju sud da moze biti nepristasan.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5447 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

kakabanja213 wrote: 27/06/2025 14:33
Sud sudi na osnovu cinjenica koje mu se prezentuju i koje se nalaze u spisu predmeta.
Znaci postoji diakrimanacija ali eto sud procjenjuje da se licno Slavenu Kovacevicu ne cini nepravda. I to zato sto se on izjasnjavao kako se izjasnjavao. Pa jebemu misa to i jeste meni najveci problem i cijela besmisao uvodjenja u izbore i politiku nacionalnih predznaka. Zasto se ja ne bih mogao jedno jutro probuditi i reci ja se osjecam kao Hrvat
, sutra kao Jevrej, prekosutra kao nista. I onda jedno jutro imam jedna prava, sutra druga a prekosutrq valjda nemam nikakva prava.
Uglavnom ako je presuda ponistena na osnovu onoga cime vecina licitira onda me to podsjeca na ono ubio si par ljudi mi to znamo, ali policiji ti nije na glas procitala tvojq prava, i samim tim ti si nevin covjek. Doduse to se najcesce i skoro uvijek desava onima koji doniraju sud da moze biti nepristasan.
Apelacija je utemeljena. Samo nije podnesena od strane adekvatne osobe. Znaju to oni vrlo dobro, odatle i ovolika kakofonija u fazonu "drz'te lopova" i mentalne akrobacije sto je politicki rival kriv za ovo. I agresija kad se trazi konkretan odgovor.
kakabanja213

#5448 Re: "Trojka"

Post by kakabanja213 »

_BataZiv_0809 wrote: 27/06/2025 14:45
kakabanja213 wrote: 27/06/2025 14:33
Apelacija je utemeljena. Samo nije podnesena od strane adekvatne osobe. Znaju to oni vrlo dobro, odatle i ovolika kakofonija u fazonu "drz'te lopova" i mentalne akrobacije sto je politicki rival kriv za ovo. I agresija kad se trazi konkretan odgovor.
Znaci Dino kao MVP nije kurcem pomakao u cilju spasavanja situacije samo zato sto je znao da je aplikant neadekvatan. Na kojem predmetu na DiF se uce te stvari.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5449 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

kakabanja213 wrote: 27/06/2025 15:00
Znaci Dino kao MVP nije kurcem pomakao u cilju spasavanja situacije samo zato sto je znao da je aplikant neadekvatan. Na kojem predmetu na DiF se uce te stvari.
Eh dobro hajmo konkretno.

Koja se procesne mogucnosti MVP-a u postupku pred sudom?

Dakle sta konkretno jedan ministar vanjskih poslova moze uraditi kad je njegova drzava tuzena da ona taj postupak i izgubi?

Sta je mogao uraditi u formalno-pravnom smislu u "cilju spasavanja situacije"?

Ako moze neki citat iz propisa cijenio bih.

Moze i na engleskom, mada je i nas jezik u upotrebi pred ESLJP jer smo clanica Vijeca Evrope.
Hvala.
kakabanja213

#5450 Re: "Trojka"

Post by kakabanja213 »

_BataZiv_0809 wrote: 27/06/2025 15:07
kakabanja213 wrote: 27/06/2025 15:00
Eh dobro hajmo konkretno.

Koja se procesne mogucnosti MVP-a u postupku pred sudom?

Dakle sta konkretno jedan ministar vanjskih poslova moze uraditi kad je njegova drzava tuzena da ona taj postupak i izgubi?

Sta je mogao uraditi u formalno-pravnom smislu u "cilju spasavanja situacije"?

Ako moze neki citat iz propisa cijenio bih.

Moze i na engleskom, mada je i nas jezik u upotrebi pred ESLJP jer smo clanica Vijeca Evrope.
Hvala.⁹
E jebiga ode sad ti na pravnu stranu. Mene licno uopste ne dotice ni prvobitna presuda a ni ovaj postupak na kojemu je ponistena. Ali je ocigledno da ni Dino ni ostali iz Trojke nisu ni prstom pomakli da podrze presudu za koju se i oni navodno zalazu.
Ako je vec bio MVP Hrvatske, ova ustasija iz BiH, pa mogao se i on pojaviti pa reci nesto. Ali nista, usporio zivotne funkcije i pravio se mrtav, kao nindja valjda, da ga neko ne bi nesto upitao.
I eto onda na kraju covjeka koji podnio aplikaciju, u njegovo ime jer kako sam shvatio Dino se izjasnjava kao Bosnjak i ima navodbo samo nas pasos, naziva ublehasem.
Post Reply