"Trojka"

Post Reply
Haris.ba

#1576 Re: "Trojka"

Post by Haris.ba »

MAha wrote: 17/11/2024 14:17 Uh u pm. Evo citam. Jebemu...
Jos kad skontas da je jedan od emisara Vucicu da javiti o reviziji koji je isao u Beograd u Nipu....
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1577 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Emisar vazniji od nalogodavca.
MAha

#1578 Re: "Trojka"

Post by MAha »

Haris.ba wrote: 17/11/2024 14:20
MAha wrote: 17/11/2024 14:17 Uh u pm. Evo citam. Jebemu...
Jos kad skontas da je jedan od emisara Vucicu da javiti o reviziji koji je isao u Beograd u Nipu....
Ma imam ja misljenje o tim sada visokopozicioniranim clanovima nipa.
Al nije to, bar meni, kljuc price.
Ako je ovo ovako, a jebemu misa, pise tako (a volio bih popricati zaista s nekim ko je duboko u ovo materiji funkcionisanja suda, a nepristrasan), onda, onda je to zaista veleizdaja. Akonje to tako. A ja ne mogu da vjerujem, jednostavno ne mogu.
Haris.ba

#1579 Re: "Trojka"

Post by Haris.ba »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2024 14:25 Emisar vazniji od nalogodavca.
Glavni je ispricana prica. Da nista vise nije uradio, radi revizije je trebao izgubili poziciju (kako se radi najbolje je pokazao Zlaja sa rezolucijom o genocidu, sve zavrsio pa onda u medije).

Ali, eto. Radi politike se mogu principu krsiti.
I votabaut Bake, forget Nip.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1580 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote: 17/11/2024 14:29
Glavni je ispricana prica. Da nista vise nije uradio, radi revizije je trebao izgubili poziciju (kako se radi najbolje je pokazao Zlaja sa rezolucijom o genocidu, sve zavrsio pa onda u medije).

Nije on ispricana prica. Sam si tvrdio da su vlast u 5 kantona, a sad mijenjas plocu.
MAha

#1581 Re: "Trojka"

Post by MAha »

Ja sam sokiran ljudi. Ako je ovo ovako i ako je zaista mogao zahtjev za reviziju podnijeti neko drugi, onda Bakira koji je donio odluku o ovome, najblaze receno treba drzati sto dalje od pozicije odlucivanja. Mislim, zasto, zasto...kakva je igra u pitanju. Ne kontam. Da minje ovo razbistrit. Namjerno ne iskoristit sansu da se pravno zacemwntira uloga Srbije u genocidu u Bosnu je , nemam rijeci za takvo sto. Meni je to i vece od veleizdaje.
Haris.ba

#1582 Re: "Trojka"

Post by Haris.ba »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2024 14:31

Nije on ispricana prica. Sam si tvrdio da su vlast u 5 kantona, a sad mijenjas plocu.
Pa zna se kakav je. Treba li sve objasnjavati i crtati?

Ja odavna pisem da ce trojka ako ovako nastavi docekati sda sa apsolutnom vlascu 2026. Sda ima svoje glasace. Letargija koju ce trojka svojim potezima proizvesti kod svojih biraca ce ih odvesti u opoziciju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1583 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote: 17/11/2024 14:37
_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2024 14:31

Pa zna se kakav je. Treba li sve objasnjavati i crtati?

Ja odavna pisem da ce trojka ako ovako nastavi docekati sda sa apsolutnom vlascu 2026. Sda ima svoje glasace. Letargija koju ce trojka svojim potezima proizvesti kod svojih biraca ce ih odvesti u opoziciju.
Ako je to volja biraca, neka bude tako.
Ali ima jos utakmice da se igra.

Ne bih imao nista protiv koalicije sa reformisanom (citaj ociscenom od Sebije, Bakira, Zahiragica, Asima, Softica, Zildzica, Devica, Skake) SDA koja ce prihvatiti svoje greske iz proslosti i usvojiti novi modus operandi.
saimidin

#1584 Re: "Trojka"

Post by saimidin »

Nema se tu šta reformisati i očistiti, problem je u nama, narodu

Samo lakše je pljuvati na sda nego se pogledati u ogledalo

Najsmješnije je pljuvanje na sda od nipa, pda i sl, i ranije od sbih, sbb... Kad malo pogledaš više od pola je uvijek sda ako tu uračunaš i "reformisane" iz sda

Dobro je nama kakvi smo :bih:

Ps
Genocid ne zastarijeva, tko je sad ministar vanjskih poslova i ambasador u holandiji, zašto ne mogu podnijeti novu tužbu, ako postoje novi dokazi u korist :bih:
A_A_AKCIJA

#1585 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

Haris.ba wrote: 17/11/2024 14:29 I votabaut Bake, forget Nip.
Ama ti si epitom whatabautizma na forumu.

Kakav NiP ako nije ni postojao tada?
Najviše što možeš pričati je uloga Zvizdića, koji je bukvalno bio poštar.
I kao drugi koji su se svega nagledali uz Bakira, napustio SDA baš zbog tih sranja.

I sada trebamo zaboraviti Bakira, a guslati o poštaru.

Jel Bakir i na koji način kažnjen zbog ovoga?
Jel dovoljno razjašnjeno šta se desilo?
Jel društvo, građani, glasači znaju dovoljno?

Odgovor na sve je veliko NE i zato ovo treba deset puta dnevno pisati, pričati dok doooobro ne nalegne.

A onda nastaviti sa izbacivanjem stranaca iz komisije za nacionalne spomenike, dokumentovanom izdajom I rasturanjem dejtonskih institucija države.

Jer ljudi poput tebe koriste da ljudi ne znaju ove stvari, pa im se uspije prodati priča o izdajnicima iz trojke, a ovdje imamo crno na bijelo kristalno jasne dvije izdaje bez ikakvih posljedica za počinioce.
A_A_AKCIJA

#1586 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

saimidin wrote: 17/11/2024 15:05 Genocid ne zastarijeva, tko je sad ministar vanjskih poslova i ambasador u holandiji, zašto ne mogu podnijeti novu tužbu, ako postoje novi dokazi u korist
Napisano je razlog zašto treba pričati o ovome svaki dan.

Jer govori koliko neznanja ima među glasačima.

Ne može se suditi za isto djelo ako je jedna presuda donesena i a ko su iscrpljene sve mogućnosti, uključujući reviziju, koju je Bakir zajebo.

Jedina, mala šansa je da se Bakir na našem sudu osudi za sabotažu presude i da se sa tom presudom traži ponovni postupak, jer imamo dokaze da nas je naš predstavnik vlasti oštetio.

Ali, opet ima taj nagon da se i Dino ubaci u priču i priupita što on ne uradi nešto, a Bakir sahranio sve mogućnosti.
Nevjerojatan je taj nagon da se i NiP ubaci u priču.

Valjda ljudima treba vremena da mentalno i onda emotivno raskinu sa Bakirom. Brane ga kao curu za koju tek treba da prihvate da ga je prevarila sa najvećim neprijateljem. Pa je valjda i normalno da se napada Dino i NiP, jer su oni koji su upalili svjetlo i zapravo najviše i govore o toj izdaji. A u momentu kada ne prihvataš istinu, najveći ti je problem onaj ko je najviše spominje.

Zato treba što više pričati, da ljudi prihvate istinu, da prestanu osuđivati onoga ko govori bolnu istinu, nego onoga ko je počinio djelo.

Bakira i SDA.
A_A_AKCIJA

#1587 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

MAha wrote: 17/11/2024 14:34 Ja sam sokiran ljudi. Ako je ovo ovako i ako je zaista mogao zahtjev za reviziju podnijeti neko drugi, onda Bakira koji je donio odluku o ovome, najblaze receno treba drzati sto dalje od pozicije odlucivanja. Mislim, zasto, zasto...kakva je igra u pitanju. Ne kontam. Da minje ovo razbistrit. Namjerno ne iskoristit sansu da se pravno zacemwntira uloga Srbije u genocidu u Bosnu je , nemam rijeci za takvo sto. Meni je to i vece od veleizdaje.
Ne samo da je pustio, nego se potrudio i zovnuo ambasadoricu na konzultacije u Sarajevo, da je neko ne bi nagovorio i da joj slučajno ne bi palo na pamet da na svoju ruku preda zahtjev za revizijom.

Dakle, dobro se potrudio da se revizija ne desi. Nema tu ni malo slučajnosti, nego jasna namjera.
A_A_AKCIJA

#1588 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

Nevjerojatna je situacija da SDA dvije godine galami držte lopova, a zapravo su oni najveći izdajnici u svemu ovome.

Zato je panika i galama, 300 avdinih članaka protiv Dine, jer ako Dino pusti korijenje, otkriće se sve.

I KOS, revizija, komisija za očuvanje nacionalnih spomenika, sve afere će isplivati.

Halaliće narod kriminal, ali ako se dokaže i primi u narodu da je Bakir izdao Srebrenicu, e to je kraj.

A zašto Bakir sve ovo radi?

Mislim da KOS ima neke informacije koje mu mogu nanijeti veliku štetu i da je ucijenjen. To je bolji scenarij.

Čak ni ja ne mogu da vjerujem da je iskonsko zlo koje trguje tragedijom svog naroda.
Vjecita_zavrzlama

#1589 Re: "Trojka"

Post by Vjecita_zavrzlama »

A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 16:09 Nevjerojatna je situacija da SDA dvije godine galami držte lopova, a zapravo su oni najveći izdajnici u svemu ovome.

Zato je panika i galama, 300 avdinih članaka protiv Dine, jer ako Dino pusti korijenje, otkriće se sve.

I KOS, revizija, komisija za očuvanje nacionalnih spomenika, sve afere će isplivati.

Halaliće narod kriminal, ali ako se dokaže i primi u narodu da je Bakir izdao Srebrenicu, e to je kraj.

A zašto Bakir sve ovo radi?

Mislim da KOS ima neke informacije koje mu mogu nanijeti veliku štetu i da je ucijenjen. To je bolji scenarij.

Čak ni ja ne mogu da vjerujem da je iskonsko zlo koje trguje tragedijom svog naroda.
Sve je starije od Bakira izdaja je pocela s njegovim ocem, nece to jos ni jedan novinar prvi da svari, ali kad tad ce se i ta tema morat prezvakat
A_A_AKCIJA

#1590 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

Trojka od Predsjedništva BiH traži hitnu smjenu Faruka Kapidžića i Zorana Mikulića
http://www.klix.ba/clanak/241117052

Dakle, nije SDA, nego SDFA :D

Ima li iko da nije očekivao?
Prpa.ba

#1591 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

Malo KOS, malo SDFA izdaje, jos samo red Sebije, pa bi covjek pomislio da smo jos u 2022. :lol: Kakvo koprcanje.
ortodont

#1592 Re: "Trojka"

Post by ortodont »

Hehe

tramvajtrojka

#1593 Re: "Trojka"

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 17:00 Malo KOS, malo SDFA izdaje, jos samo red Sebije, pa bi covjek pomislio da smo jos u 2022. :lol: Kakvo koprcanje.
Sta kazes ti na ovaj snimak od nasega die kao veliki patriota dal se ovo po tebi moze okarakterizirati kao izdaja :mrgreen:
Prpa.ba

#1594 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

Obradjena tema kod Avde vec prosle sedmice. Znam da si gledao, ne pravi se neuki Ivica. :mrgreen:
tramvajtrojka

#1595 Re: "Trojka"

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 17:14 Obradjena tema kod Avde vec prosle sedmice. Znam da si gledao, ne pravi se neuki Ivica. :mrgreen:
Pa u toj istoj emisiji je ismijavao i ured za borbu protiv korupcije kako nikada nece pokleknuti pa je uradio kako su trazili kad je dosla maca na vratašca :mrgreen: :mrgreen:
Prpa.ba

#1596 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

Kad je cicija i nece da plati advokata da ganja DIF-ovski "ured" na sudu. Debilan potez.

Nego, na temu:
Općinski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor ministru Bojanu Bošnjaku
:oops: :mrgreen:

Sta kaze Gajger:
tužilac Darko Soldat istaknuo da je Bošnjak bio "pod pritiskom dva predsjednika političkih partija u BiH" da donese pozitivno mišljenje na studiju o utjecaju na životnu sredinu na području Bjelašnice, čime bi se "ozakonio nezakoniti urbanistički projekat Općine Trnovo."
Jedan od predsjednika je zasigurno bio Efendic, sto je apsolutno logicno po NiP-ovskoj logici, jer SBiH-ov ministar nije htio potpisati, ali Trojkina vedeta jeste. Sigurno zbog uticaja mimo Trojke. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1597 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Pokusava skrenuti sa teme :lol:
Prpa.ba

#1598 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

Dia ispao levat sto je verbalno podrzao cak i beznacajnu izmjenu - koja jos tehnicki nije prosla jer je osporen zapisnik, a koju su pravoslavci iskoristili kao osnov za dalji rad u entitetskom parlamentu i za koje su glasali zastupnici bliski Vojinu Mijatovicu.

Inace vrsiocu duznosti tzv. ministra u federalnim vlastima koje je proglasio OHR. :oops: :mrgreen:

Smijesna medijska ofanziva, sinoc NIP-adija jedna druge proziva sto ne botuju za "predsjednika", danas vec gajger rastrcan po terenu, a medijski servis prati u stopu.. :mrgreen:

Tema o KOS-u potrajala par dana, ne mozete vise zadrzati vijest ni dan dva, a ono pade Boki 13.. :oops: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1599 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Saglasan je da se brise Bosna i Hercegovina :thumbup:
ljubijankic

#1600 Re: "Trojka"

Post by ljubijankic »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 17:28 Dia ispao levat sto je verbalno podrzao cak i beznacajnu izmjenu - koja jos tehnicki nije prosla jer je osporen zapisnik, a koju su pravoslavci iskoristili kao osnov za dalji rad u entitetskom parlamentu i za koje su glasali zastupnici bliski Vojinu Mijatovicu.

Inace vrsiocu duznosti tzv. ministra u federalnim vlastima koje je proglasio OHR. :oops: :mrgreen:

Smijesna medijska ofanziva, sinoc NIP-adija jedna druge proziva sto ne botuju za "predsjednika", danas vec gajger rastrcan po terenu, a medijski servis prati u stopu.. :mrgreen:

Tema o KOS-u potrajala par dana, ne mozete vise zadrzati vijest ni dan dva, a ono pade Boki 13.. :oops: :mrgreen:
Nije dia ispao levat on je levat. Vjerujem da je vama neka vrsta mini bozanstva, odmah iz Zahe, Sultana i supruge mu :bih:
Post Reply