Triper
Moderator: anex
- Catala Cule
#1 Triper
Pozdrav svima.
Osjećam svrab prilikom mokrenja, a u zadnje vrijeme sam imao učestali seksualni odnos sa više partnerica. Mislim da imam triper. Da li neko od vas poznaje neki prirodni recept, bez hemije i skupih lijekova.
Hvala
Osjećam svrab prilikom mokrenja, a u zadnje vrijeme sam imao učestali seksualni odnos sa više partnerica. Mislim da imam triper. Da li neko od vas poznaje neki prirodni recept, bez hemije i skupih lijekova.
Hvala
-
cucamonga
#2 Re: Triper
jesu l neke mostarke u pitanju 
mozda nije nista - mozda si samo preguzio pa te svrbi

mozda nije nista - mozda si samo preguzio pa te svrbi
- Catala Cule
#4 Re: Triper
Ma svrbi me inače, a malo pecka kad mokrim.
-
Wind
#5 Re: Triper
Post sedam (15) dana, intezivna (pojacana) higijena i dosta uvinog caja....trebalo bi da se smiri ako nije nesto ozbiljno...
peckanje kod mokrenja ukazuje na neki oblik infekcije....
peckanje kod mokrenja ukazuje na neki oblik infekcije....
-
cucamonga
#6 Re: Triper
ma i mene pecka kad preguzim jbiga
ko kad u redu cekaju
ko kad u redu cekaju
-
Mr. Brightside
#7 Re: Triper
za inaceCatala Cule wrote:Ma svrbi me inače, a malo pecka kad mokrim.

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8 Re: Triper
Jel' se to hvalis ? 
- Drvosjeca iz Dejcica
#9 Re: Triper
Dešava se...
Sine, nije vrijedno toga, koristi gumu.
Sine, nije vrijedno toga, koristi gumu.
Dakle, pravac doktor.Znaci zaraze se pojave dva do deset dana nakon kontakta s uzročnikom. Muškarcima se nakon što se zaraze gonorejom upali mokraćnovod (može i anus, čmar, ako su imali analni spolni odnos), u urinu se pojavi gnojni iscjedak, a samo je uriniranje vrlo bolno. Ako se zaraza ne liječi, akutna će faza nakon približno dva tjedna prijeći u kroničnu. Kod kroničnog se tripera iscjedak i simptomi gotovo potpuno smire.
Ako se bolest ne liječi, može prijeći u teži oblik, koji oštećuje reproduktivne organe i uzrokuje neplodnost. A ako zaraza prijeđe u krv, može pogoditi srce, kožu, uzrokovati sljepoću, pogoditi moždanu ovojnicu, a u najtežim slučajevima može doći do smrti.
- mrtva kokoš
#10 Re: Triper
sta ucinila si tiiii od zivotttaaa moooog od zivotaaaa mogggg, me pala pred mene sedam zivina sada svbi jakooo peceee meneee majmunaaa 
- MyCore
#11 Re: Triper
Bete i nisu toliko skupe koliko dusmani govore, nego pravac doktoru u susjedni dom zdravlja, ne svoj dok ti čuna nije otpala 
- MyCore
#14 Re: Triper
Moras otici u apoteku jebiga, naravno u drugoj opstini 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#15 Re: Triper
Kad otpadne, daj mackama..ako ne htjednu ni macke, triper je.Catala Cule wrote:Pozdrav svima.
Hvala