Trijumf bosanskog ponosa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stochar

#1 Trijumf bosanskog ponosa

Post by stochar »

ne mogu da vjerujem da pokrecem ovakvu temu, ali jednostavno moram: na naslovnoj strani magazina Azra slika one Jasmine iz OT uz naslov 'Trijumf bosanskog ponosa'.

im'o sam nesrecu da gledam momenat njenog ispadanja, i to sto sam vidio najmanje je bio ponos. vidio sam najgore mahalanje koje postoji, napad najbolesnije sujete i toliko zlobe, da me prosto bilo stid sto ona (sta god mi mislili o toj emisiji gleda je cijela ex-yuga) tamo kao predstavlja BiH. ako je to nekome trijumf bosanskog ponosa, onda sam ja najneponosniji gradjanin ove drzave!

stvarno smo genijalci. zato sto smo takvi, uvijek cemo biti na dnu. mozda ovo izgleda bezazleno, ali nije. to na najbolji nacin oslikava nas gubitnicki mentalitet i uvijek cemo radije okriviti druge za nas neuspjeh, nego se pogledati u ogledalo i razmisliti gdje smo pogrijesili. uvijek ce nam sudija biti kriv i pored poraza od 5:0, bice nam krivo vrijeme (isto kao da druga ekipa nije igrala na istom terenu), bice nam kriva klima, ali cemo mi zato biti moralni pobjednici!

Image
kirby

#2 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by kirby »

nema slike :-) :-)
otherside

#3 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by otherside »

meni je ovdje najšokantnija činjenica da većina vas prati taj trijumf ili whatever...
otvara se tema na temu, ljudi se nerviraju, euforija raste, favoriti ispadaju, nacionalne strasti žubore :roll:
1941.

#4 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by 1941. »

Pa šta drugo i očekuješ od takvih novina.Naslovi u asu,sportu,azri,auri su toliko sumanuti da bi se trebali izučavati na univerzitetima širom svijeta.
stochar

#5 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by stochar »

1941. wrote:Pa šta drugo i očekuješ od takvih novina.Naslovi u asu,sportu,azri,auri su toliko sumanuti da bi se trebali izučavati na univerzitetima širom svijeta.

pa ti sumanuti naslovi serviraju se sumanutoj gomili, u tome i jeste problem, Fahro je biznismen covjek, i da u BiH ima 90 posto publike koja zeli bolje novine, on bi ih pravio. ovako samo daje ono sto se trazi. potraznja-ponuda
Maraschino

#6 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by Maraschino »

njena greska je sto je uopste ucestvovala
karanana

#7 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by karanana »

Fuj. Naslov ove teme odnosno naslov iz tog magazina me podsjeti na identican naslov u toku rata u bh novinama, kojim je opisana gotovo nemoguca misija: oslobadjanje Vlasica. a oni to sada koriste za hvalisanje ove halapachice i poistovecuju jedno sa drugim. fuj. savrseno me ne zanima sto je ona bosanka i sto je ispala, jer ovaj show ne shvatam kao takmicenje izmedju zemalja nit hocu da mene iko na tom show-u predstavlja.
1941.

#8 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by 1941. »

stochar wrote:pa ti sumanuti naslovi serviraju se sumanutoj gomili, u tome i jeste problem, Fahro je biznismen covjek, i da u BiH ima 90 posto publike koja zeli bolje novine, on bi ih pravio. ovako samo daje ono sto se trazi. potraznja-ponuda
Da,isto kao i spomenuta emisija.
Ali još je veća tuga što Avaz objektivno jeste najbolja dnevna novina u BiH.Lične obračune,primitivne uvrede i besmislena mahalanja prebacili su uglavnom u as,azru i express.Zato te časopise i ne treba uzimati za ozbiljno,dobri su jedino za ubijanje dosade.
Asmara

#9 Re: Trijumf bosanskog ponosa

Post by Asmara »

stochar wrote:ne mogu da vjerujem da pokrecem ovakvu temu, ali jednostavno moram: na naslovnoj strani magazina Azra slika one Jasmine iz OT uz naslov 'Trijumf bosanskog ponosa'.

im'o sam nesrecu da gledam momenat njenog ispadanja, i to sto sam vidio najmanje je bio ponos. vidio sam najgore mahalanje koje postoji, napad najbolesnije sujete i toliko zlobe, da me prosto bilo stid sto ona (sta god mi mislili o toj emisiji gleda je cijela ex-yuga) tamo kao predstavlja BiH. ako je to nekome trijumf bosanskog ponosa, onda sam ja najneponosniji gradjanin ove drzave!

stvarno smo genijalci. zato sto smo takvi, uvijek cemo biti na dnu. mozda ovo izgleda bezazleno, ali nije. to na najbolji nacin oslikava nas gubitnicki mentalitet i uvijek cemo radije okriviti druge za nas neuspjeh, nego se pogledati u ogledalo i razmisliti gdje smo pogrijesili. uvijek ce nam sudija biti kriv i pored poraza od 5:0, bice nam krivo vrijeme (isto kao da druga ekipa nije igrala na istom terenu), bice nam kriva klima, ali cemo mi zato biti moralni pobjednici!

Image
Može li neko pojasniti, šta je to ustvari bilo sa tom Jasminom? predpostavljam da je ispala, pa sad trač i teorije zavjere?
Post Reply